Bella voorstellen

Bella

Well-known member
Hallo lieve mensen.

Na jaren mee gelezen te hebben op dit geweldige forum heb ik nu toch maar een account aangemaakt. Ik zie dit als een plek waar mensen met gezond verstand bijeenkomen en waar nog een echt interessant gesprek mogelijk is. Ik vrees dat er weinig echte mensen overblijven in mijn omgeving, ze gaan allemaal voor de prik. Tijd dus om nieuwe mensen te leren kennen!

Naast het aanmaken van het account hoort er natuurlijk ook een voorstel rondje bij. Dat is iets wat ik eigenlijk best lastig vind omdat ik daarmee labels op mijzelf ga plakken, absoluut onvolledig zal zijn en natuurlijk ook totaal geen invloed heb op hoe een ieder de door mij gekozen woorden interpreteert. Weer die keuzes, wat vertel ik wel en wat niet.

Ik ben een vrouw van 50+, getrouwd, onze kinderen zijn het huis uit, de katten zijn er nog.

Ik ben een INFJ, dat kwam 20 jaar geleden ook al uit testen, nu nog steeds.

Bijna twee jaar geleden heb ik eindelijk mijn amalgaam vullingen laten vervangen, sindsdien geen last meer van mijn holtes. De verhalen op dit forum hebben mij hierbij geholpen.

Mijn motto is zelf doen. Je kunt van alles lezen en bedenken, maar er gaat niets boven de eigen ervaring. Ik ben nieuwsgierig en heb een brede interesse. Tijd is mijn enige beperkende factor, het maken van keuzes soms best lastig.

Creativiteit is altijd belangrijk geweest voor mij. In het verleden was ik veel bezig met schilderen en muziek maken, tegenwoordig is het alleen nog koken en (moes)tuinieren. Ik maak zelf zuurkool, kweek kiemen en kruiden en bak zuurdesembrood. Ons moestuintje hebben we nu 5 jaar en dat gaat ook steeds beter.

Mijn man en ik zijn nogal op ons zelf. We werken beide in de IT en doen dit nu al meer dan een jaar vanuit huis, beide 4 dagen per week en dat vinden we meer dan genoeg. Het werken kost zoveel vrije tijd ;)

TV kijken doen we al jaren niet meer. In de auto staat radio 2 vaak aan, maar als het journaal en reclames komen draait mijn man het geluid altijd weg zodat we er geen last van hebben. Verder luister ik trouw naar X22 report en dotcom radio. En dit forum is natuurlijk een belangrijke bron van informatie. Fantastisch hoe alles netjes gesorteerd wordt per topic. Ik hoop dat ik ook wat bij kan dragen. Al was het maar door mij eigen unieke ervaringen te delen.
 
Hallo Bella,

Deze site is inderdaad een plaats waar mensen met gezond verstand of mensen die hun verstand proberen te helen terecht kunnen.
Mooi dat jij zo creatief bent. Ik heb dat hooguit met woorden.
Ik luister zelf ook naar dotcom radio en ga weer X22 lezen. Ik lees liever wat meer dan ik luister en dat geldt voor Engels extra.

Groet,
Johannes
 
Dag Bella, welkom hier. Ik heb ook een moestuin en vind koken ook belangrijk om mijzelf en gezin zo gezond mogelijk te houden. Maak ook zelf kefir, yoghurt en werk thuis.
 
Lieve mensen, gisteren was de uitvaart van mijn vader. Hij heeft dit jaar diverse behandelingen gehad maar het mocht niet baten. Begin november kreeg hij te horen dat ze niets meer voor hem konden doen. Daarna is het snel bergafwaarts gegaan. Het was een trieste maar ook mooie tijd. Het heeft onze familie wel weer iets dichter bij elkaar gebracht. Blijft toch je familie.
 
Lieve mensen, gisteren was de uitvaart van mijn vader. Hij heeft dit jaar diverse behandelingen gehad maar het mocht niet baten. Begin november kreeg hij te horen dat ze niets meer voor hem konden doen. Daarna is het snel bergafwaarts gegaan. Het was een trieste maar ook mooie tijd. Het heeft onze familie wel weer iets dichter bij elkaar gebracht. Blijft toch je familie.
O Bella, wat droevig, van harte gecondoleerd en veel sterkte.
 
Jeetje wat een triest nieuws. Gecondoleerd en sterkte voor jou en je familie.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.808
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan