Ivermectine

 
Amyloid/alzheimer/iverm.

Zou me niets verbazen als iverm. iets doet tegen amyloid want dat is een soort eiwit.
Hoewel blijkbaar niet iedereen met dit eiwit alzheimer krijgt. (is op TV)
 
Amyloid/alzheimer/iverm.

Zou me niets verbazen als iverm. iets doet tegen amyloid want dat is een soort eiwit.
Hoewel blijkbaar niet iedereen met dit eiwit alzheimer krijgt. (is op TV)
Onderzoekers zijn gefocust op de rol van twee eiwitten:

  • plaques. Beta-amyloïde is een overgebleven fragment van een groter eiwit. Wanneer deze fragmenten samenklonteren, lijken ze een toxisch effect te hebben op neuronen en cel-tot-cel communicatie te verstoren. Deze clusters vormen grotere afzettingen, amyloïde plaques genaamd, die ook ander celafval bevatten.
  • Klitten. Tau-eiwitten spelen een rol in het interne ondersteunings- en transportsysteem van een neuron om voedingsstoffen en andere essentiële materialen te vervoeren. Bij de ziekte van Alzheimer veranderen tau-eiwitten van vorm en organiseren ze zichzelf in structuren die neurofibrillaire knopen worden genoemd. De klitten verstoren het transportsysteem en zijn giftig voor cellen.

Hoofdrol voor vergiftigde eiwitten wellicht dat op zijn minst een van de celdodingsmechanismen van IVM een uitkomst biedt.
 
Amyloid/alzheimer/iverm.

Zou me niets verbazen als iverm. iets doet tegen amyloid want dat is een soort eiwit.
Hoewel blijkbaar niet iedereen met dit eiwit alzheimer krijgt. (is op TV)

in bovenstaand artikel staat o.a. dat men ivermectine bij proefdieren gebruikt om de entorinale cortex tijdelijk uit te zetten:

‘....When the researchers turned off the entorhinal cortex with ivermectin, they saw the pattern of electrical signals in the hippocampus changed. Signals that had previously been associated with a particular location now became active in a different part of the room. "We found that the hippocampus had remapped, the memory code was scrambled," said Ji.....’

‘..."The system we used to silence neurons with ivermectin adds to a growing set of genetic tools created over the last 10 years to probe brain function. Because ivermectin is both safe and inexpensive, this particular system can be used for longer periods of inactivation appropriate for studying chronic conditions like Alzheimer's or Parkinson's....’

Entorinale schors cortex:
...In deze schors bevinden zich de zogenaamde gridcellen. Deze cellen die in een raster zijn gerangschikt, helpen om de relatieve positie van jezelf te bepalen op een tweedimensionale kaart. Ze werken als een hulp bij de persoonlijke navigatie. Elke pas die je zet, wordt in deze cellen bijgehouden door de activiteit ook een stukje verder in dezelfde richting in het raster te verplaatsen. Je zou de werking kunnen vergelijken met die van een interne passenteller. Met behulp van deze cellen wordt dus een soort intern stratenboek aangelegd, dat naar verwachting een cirkel van een paar honderd meter vanaf het startpunt omvat. Het vermoeden bestaat dat deze cellen ook een rol spelen in ruimtelijk inzicht en abstractere vormen van oriëntatie, zoals in de stereometrie...


Is een (tijdelijke) slechtere oriëntatie een bijwerking van ivm? Heeft dit ook wellicht te maken met de psychedelische effecten van iver en aver?
 
In het jaar 2016 kreeg ik klachten van duizeligheid. Die zijn nooit meer weggegaan. Dus als ik nu duizelig ben is het NIET van IVERM.
Ik heb 1 potje opgesoupeerd, af en toe 2 per dag maar meestal 1 per dag. uit voorzorg.
 
Even de vraag hoe het met Roli is. Mijn order was gecancelled (Lupin was toch van hem?) en ik heb mijn ordernummer naar z'n mailadres gestuurd dat Mike had doorgegeven.
Ik begreep wel uit eerdere berichten hier dat hij nu 'mondjesmaat' levert, wat in dit geval wel een aparte uitdrukking is!
 
Via Marij voor dotcom.radio

"Our findings put us one step closer to understanding how our hippocampus may be required not only to learn a new environment, but also to remember it later," said Jankowsky. "The system we used to silence neurons with ivermectin adds to a growing set of genetic tools created over the last 10 years to probe brain function. Because ivermectin is both safe and inexpensive, this particular system can be used for longer periods of inactivation appropriate for studying chronic conditions like Alzheimer's or Parkinson's. That's the thing I am most excited about with this work," said Jankowsky.

https://www.sciencedaily.com/releases/2016/06/160630140516.htm
 
Fred ik zou je nog even op de hoogte houden .... ik heb sinds gister bij die bestelling .. no shipment staan.. en ze hebben het geld zelf terug gestort.
Dank je, 't zelfde hier. Zie nu de refund ook al op rekening. Eigenlijk deed ik de bestelling vooral om te checken of mijn 1e gevoel juist was nl. 2 good 2 B true!
 
Laatst bewerkt:
Mike,
Is Lupin Store van Roli want de order die ik daar had gedaan is al een aantal weken geleden gecancelled.
Wat kan ik nu het beste doen? Ik heb Roli al wel een mailtje gestuurd, maar misschien heb ik de verkeerde gemaild?
 
Eergisteren, 12 oktober.
Lucas
Update: Hij mailde net: Refund en opnieuw een order geplaatst; alle vertrouwen dat het goed komt.
Lucas
 
Laatst bewerkt:
Hallo, Ik heb 3 sept. Ivermectine bij Aliexpress besteld. Bij Lupine winkel. Nog steeds niets ontvangen.
Zijn er andere bestel-adressen?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.691
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan