Ivermectine

Je moet het wel willen natuurlijk! Ik wil 't alcohol gebruik gewoon in de hand hebben, IVM lijkt hierbij te helpen. Ik wil/hoef geen geheelonthouder te worden; daarvoor is wijn te fijn! Voorlopig geen AA voor mij!

Mijn enige 'drankprobleem' is eigenlijk dat ik de 'mooie' wijnen niet (meer) kan betalen! ;)
In Nederland mooie wijnen kopen dat kan bijna niet.
 
Ivermectin is being ignored by most western governments because big pharma have too much invested in their ‘vaccines’ that currently enjoy an ‘emergency use’ get around which is incredibly profitable. Ivermectine wordt door de meeste westerse regeringen genegeerd omdat grote farmaceutische bedrijven te veel hebben geïnvesteerd in hun 'vaccins' die momenteel een 'noodgebruik' krijgen dat ongelooflijk winstgevend is.
 

Bijlagen

  • 6D0A90ED-5C89-4037-A468-1C88873F1E83.jpeg
    6D0A90ED-5C89-4037-A468-1C88873F1E83.jpeg
    147,4 KB · Weergaven: 8
Nog een vraag: waarom zetten jullie een medicijn in als jullie niet bang zijn voor corona, het nog steeds niet als een wereldprobleem zien, het vergelijken met een griepje en alle maatregelen los willen laten en anti vaccinatie zijn. Als corona niet bestaat heb je toch ook niks nodig om het te voorkomen?

Ik ben overigens ook niet bang om corona te krijgen. Wel om het door te geven.
De meeste forumleden nemen IVM niet (alleen) tegen C19. Ik neem het o.a. om het zelf-helend vermogen vh lichaam te (re)activeren; verder heb ik IVM in huis voor anderen die ziek zijn! Een zwaar zieke kennis was binnen 2 dagen geheel opgeknapt. Anekdotisch bewijs zul je zeggen...Precies dat!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.473
Berichten
502.262
Leden
8.633
Nieuwste lid
Tarabya
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan