The Great Reset / Agenda 2030

Verschrikkelijk dit, zal binnenkort in de EU ook wel gaan gebeuren.
Het Amerikaanse ministerie van landbouw creëert OPZETTELIJK een VOEDSELTEKORT. Ze sturen "Vernietigingsbrieven" naar Amerikaanse boeren om hen te vertellen dat ze een "X" aantal dagen hebben om HUN GEWASSEN IN DE GROND TE VERNIETIGEN, waarvoor ze 1,5 keer de waarde van de oogst zullen krijgen, of ze dreigen landbouwsubsidies te verliezen die de boerderij failliet zullen maken !
 
Brazilian President Tells Supporters "Buy A Gun, Damn It" Amid Impending Chaos
Why on Earth would Brazilian President Jair Bolsonaro tell supporters on Friday that "everyone should buy a rifle"? Is the unstable South American emerging economy, suffering from the virus pandemic, rapid food inflation, and out-of-control poverty about to stumble into further socio-economic chaos?
 
Deze prachtige nieuwe column van SuperJan maar even hier:

Deze oorlog winnen kan alleen als we massaal op durven te staan en in beweging komen. Als we net als de Engelsen, de Fransen en de Israeli, iedere week met meer mensen de straat op gaan. Als we de vijand laten zien dat we er zijn. En dat we niet opgeven. Dat we met heel veel zijn en blijven groeien.
 

Het wordt echt allemaal precies zo uitgerold als wij voorspelden​


Henrik Palmgren van Red Ice TV wijst erop dat het gaat om een op blockchain gebaseerd systeem. “Dit zal worden gebruikt om in elk land een vaccinpaspoort te implementeren,” zegt hij erbij.
 
Ik zou willen dat dit allemaal een BOZE doom is.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
497.623
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan