USA 2020

Explosief bericht van Mike Lindell op Telegram:

I am ready to tell you the whole truth. As you can see in the past days. I made the decision to stay together with all of you and contribute to our fight for [Freedom], democracy and justice.

Soon, i will publish very important information on this channel that will change everything. The future of this country is being decided and Trump is our only hope.

Follow and Share my Telegram Channel 👇

Mike

Dat lijkt op een nep account.

Dit Mike Lindell account heeft een blauw vinkje.
 
Dat lijkt op een nep account.

Dit Mike Lindell account heeft een blauw vinkje.
Er wordt in ieder geval ontzettend veel reclame gemaakt voor z'n producten achter het blauwe vinkje.
 
Hahaha die kerel wil Biden spreken en dat hij Afghanistan moet bombarderen🤣🤣 anders gaat hij met Bommetjes aan de slag in Washington.

Dat vertellen ze op het NOS tenminste🙄

 
Laatst bewerkt door een moderator:
Verbazingwekkende nieuwe peilingen van Rasmussen Reports suggereren dat bijna 1 op de 10 Democraten spijt heeft van hun stem tijdens de presidentsverkiezingen van 2020, met 12 procent van de ‘gematigden’ die hetzelfde zeggen, en 14 procent van de Afrikaans Amerikanen die spijt betuigen.
 
Er komt bij het zien van dit beeld de vraag bij me op: wat gebeurt er met de Afghanen welke geëvacueerd worden? Argentinië heeft daar al eens wat over laten zien. De vader van de blonde Argentijnse die zich in Oranje trouwde wist daar ook meer van heb ik begrepen. :censored:
Ik kan je zo vertellen wat in iedergeval de nsbderlandse regering doet voor Afghaanse medewerkers, de verkeerde hierheen halen het normale ambassade personeel was al weken geleden teruggehaald, de gene die het echt verdienen en nodig hebben zitten niet op de vluchten komen ook niet op de lijst dankzij feeks kaag
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.739
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan