COVID vaccinatie bijwerkingen

Gelukkig Janssen niet zoveel: impulsieve dochter van vriendin had zich ineens door haar man laten overhalen om het Janssenvaccin te nemen. Ze was er erna goed ziek van, maar toch lijken de gevolgen zoals hierboven beschreven van dat vaccin nog mee te vallen.
Zolang er niet bijstaat om hoeveel vaccins het gaat zeggen deze percentages niets over het gevaar van de verschillende merken.

Ik zal het uitleggen met een fictief voorbeeld, 3 merken A B en C

stel er zijn 1000 A prikjes gezet, 900 B prikjes en 100 C prikjes.
bij A zijn er 40 fatalities, bij B 36, en bij C 4

wanneer ik het op dezelfde manier presenteer als hierboven zul je zeggen dat C de beste is

Merk. Fatalities. % of total fatalities
A. 40. 50%
B. 36. 45%
C. 4. 5%
——————————————
Total. 80. 100%

maar eigenlijk zijn alle 3 gelijk, want voor alle 3 geldt dat 4% fout gaat.

A. 40 / 1000 = 0,04
B. 36 / 900 = 0,04
C. 4 / 100 = 0,04

Dezelfde soort truuk wordt uitgehaald met de aantallen positieve testen die stijgen zonder te vertellen dat er meer getest wordt.
 
De positieve testen zijn binnen even de reacties gelezen, met 600 nog wat ziekenhuis opnames de commentaar...
De wappies vallen bij bosjes neer.
Ik weet niet maar ik heb waanideeën nog niet gezien bij vaccin bijwerkingen, hebben die idioten nog niet door dat wappies niet prikken niet testen en zeker geen covid krijgen 🤣🤣🤣🤣🤣 wij wappies hebben een immuunsysteem
 
Gisteren hoorde ik van iemand dat hij zijn tweede
💉
heeft gehad. Van de eerste heeft hij zich een week niet goed gevoeld. Na de tweede was het naar eigen zeggen weer "kut".

Vorig jaar in november was hij nog niet zo enthousiast, maar nu toch die spuit nemen? Hoe dom ben je dan.

Ik werk bij de universiteit van Oxford en een vriend/oud-studiegenoot van me werkt mee aan het vaccin: ik kan je verzekeren dat financiële belangen een stuk belangrijker zijn dan de eventuele bijwerkingen en/of nevenschade.Je moet zelf weten of je je laat vaccineren, maar ik zou je afraden om vooraan in de rij te gaan staan. Het is niet de eerste keer dat een veilig en goedgekeurd middel/vaccin meer schade berokkent dan het voorkomt.
 
Dit las ik net van een linkedin bericht


Nick van den Band

2 d

Beste contacten, Normaal post ik niet zo persoonlijk bericht, maar ik wil graag uitleggen waarom ik de laatste dagen niet meer heb gereageerd op berichten of op chats. Dinsdag 20 juli om 15:32 is mijn broertje Roy van den Band zeer plotseling overleden. Voor mij, mijn familie, Roy zijn collega's en vrienden een schok die zijn weerga niet kent. Roy werd vrijdag 16 juli onwel op zijn werk, toen nog bij kennis, en is gechecked in het ziekenhuis. Hij mocht dezelfde dag nog naar huis, er werd gedacht aan een voedselvergiftiging en hyperventilatie. Het weekend daarna en de maandag ging het nog niet zo goed. Beetje pijn op de borst en een branderig gevoel in zijn keel. Roy en omgeving dachten dat dit kwam door de gebeurtenis vrijdag en het af en toe spugen. In het ziekenhuis is ook aangegeven dat hij contact op moest nemen als de klachten echt verergerde. Dinsdag 20 juli voelde hij zich iets beter. Hij ging zijn auto wassen, reed richting zijn werk om zijn collega's te bedanken en vroeg wanneer die weer mocht beginnen. Vervolgens reed hij naar mijn vader die woont op Rockanje. Roy wilde wat lekkers halen, zoals wel vaker en liep de supermarkt in. Bij het afrekenen stortte hij plotseling ter aarde. Ondanks goed ingrijpen van de man achter hem, een arts om de hoek, het winkelpersoneel en hulpdiensten konden zij Roy niet meer terughalen. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat het is, maar voorlopig lijkt een volgelopen hartzakje en een minuscuul scheurtje in een verder kerngezonde levensader de oorzaak. Als je hartzakje vol zit is reanimatie vrijwel onbegonnen werk, omdat het hart niet meer in en uit kan zetten. Waarom deel ik dit, nou dat komt door het volgende. De eerste of tweede vraag van de medici was ; is uw zoon gevaccineerd tegen het coronavirus? Ja, dat is hij , ongeveer 2 a 2,5 week daarvoor met BioTech/Pfizer (net als ik) Na eigen onderzoek, blijken de klachten die Roy had te passen bij dit vaccin, ook al komt het sporadisch voor, het is een mogelijke bijwerking. Vooral bij jonge mannen. Roy is tot aan 16 juli vrijwel nooit bij een arts geweest, het was een beer van een gozer en daarbij kerngezond. Natuurlijk moet uit verder onderzoek nog blijken wat er speelde , maar ik kan het vermoeden hiervan helaas niet uitsluiten. Wil ik hiermee een bom leggen onder het coronavaccinatie beleid, NEE absoluut niet! Doe waar je, je goed bij voelt. Alleen ik werk als docent met jonge mensen, en ik wil niet op mijn geweten hebben dat ik in stilte zwijg en iemand anders moet voelen wat wij als familie nu voelen. Waarschijnlijk was het noodlottige pech, maar mocht de vaccinatie er mee te maken hebben wil ik dit gezegd hebben; Let op elkaar, zoek de symptomen op, trek aan de bel en laat je niet afpoeieren met; je bent nog jong en sterk, komt wel goed. Goed ik ga zo spreken op de meest gidszwarte dag van mijn leven, om mijn Held , mijn broertje; Roy van den Band een laatste eer te bewijzen. Hou elkaar vast en denk aan elkaar. Roy deze is voor jou.
(Dat was muziek dat laatste)
 
wat afschuwelijk. Mijn diepgemeend medeleven en heel veel sterkte gewenst.
Savati.
 

Even een anecdote hoe belangrijk verschillende verhalen zijn, maar ook verhalen over bekende acteurs bijv. die door het vaccin in elkaar klappen: vriend laat zich niet prikken en voelde de behoefte aan zijn vriend uit te leggen waarom hij zich niet laat prikken (terwijl dat andersom kennelijk geen enkel issue is). Ik probeerde materiaal aan te dragen van die URL van de site waar Medusa hier op het forum mee kwam met 1000 getuigenissen in video´s van mensen die zichtbaar lijden en liggen te schokken als gevolg van coronavaccinschade (dank daarvoor Medusa mocht je meelezen!). Maakt kennelijk weinig indruk. Komt allemaal gemopper mijn kant op dat sommige video´s het niet doen kennelijk. Maar nu ik dan de tweet stuur van die na een vaccinatie in elkaar geklapte acteur van de film ´Breaking Bad´ die hij zelf gezien heeft en waar het al tijden over ging en die zijn vriend nu toevallig ook zit te kijken: ineens is het dan kennelijk raak. Zo gaan die dingen dus soms.
 
Laatst bewerkt:
Even een anecdote hoe belangrijk verschillende verhalen zijn, maar ook verhalen over bekende acteurs bijv. die door het vaccin in elkaar klappen: vriend van een vriend laat zich niet prikken en voelde de behoefte aan zijn vriend uit te leggen waarom hij zich niet laat prikken (terwijl dat andersom kennelijk geen enkel issue is). Ik probeerde materiaal aan te dragen van die URL van de site waar Medusa hier op het forum mee kwam met 1000 getuigenissen in video´s van mensen die zichtbaar lijden en liggen te schokken als gevolg van coronavaccinschade (dank daarvoor Medusa mocht je meelezen!). Maakt kennelijk weinig indruk. Komt allemaal gemopper mijn kant op dat sommige video´s het niet doen kennelijk. Maar nu ik dan de tweet stuur van die na een vaccinatie in elkaar geklapte acteur van de film ´Breaking Bad´ die hij zelf gezien heeft en waar het al tijden over ging en die zijn vriend nu toevallig ook zit te kijken: ineens is het dan kennelijk raak. Zo gaan die dingen dus soms.
Wakker maken is moeilijk, soms raak je een snaar 🙏👍
 
Hier nog een tweet over Bob Oldenkirk van de film Breaking Bad die in elkaar gezakt is: werd natuurlijk wel even gefact checkt. Hij is eind april gevaccineerd. ´Dus kan niet het vaccin geweest zijn´; wordt natuurlijk gescandeerd.
 
Hier nog een tweet over Bob Oldenkirk van de film Breaking Bad die in elkaar gezakt is: werd natuurlijk wel even gefact checkt. Hij is eind april gevaccineerd. ´Dus kan niet het vaccin geweest zijn´; wordt natuurlijk gescandeerd.

Dan kan het nooit het quackcin zijn natuurlijk de fakecheckers weten dat gelijk, het is opvallend maar ik ben wel een wappie en complot denker🤣🤣
 
Dan kan het nooit het quackcin zijn natuurlijk de fakecheckers weten dat gelijk, het is opvallend maar ik ben wel een wappie en complot denker🤣🤣
Ja je bent wel een verdacht wappiesujet inderdaad dat je die factcheckers gelijk loopt te framen als fakers, foei!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
497.757
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan