The Great Awakening

Daarmee bedoel ik dat mensen dicht bij je ook zwaar gehersenspoeld kunnen zijn en dat je ze moet laten gaan als ze niet meer te helpen zijn. Er moeten offers gebracht worden voor vrijheid, dat is altijd al zo geweest. Hoe zwaarder de strijd, hoe groter de overwinning. Helaas behoren sommigen die je na aan het hart staan ook tot deze offers.

Mike
klopt, ook naaste familie, zoals 2 zussen (wel andere vader maar altijd in zelfde gezin opgegroeid)
 
Ik ga proberen elke zondag een spirituele overpeinzing mee te geven. Vandaag is dat: faith through action. Dus niet alleen maar bidden en passief afwachten. God gaat je niet redden, JIJ moet JEZELF redden, daarom heb je vrije wil gekregen. The meek shall inherit the earth. Zachtmoedigheid is geweldloos verzet. Verwar dit niet met passief afwachten, God wil dat je actie onderneemt en in Hem blijft geloven, wat en wie je ook tegenkomt in je leven.



Mike
 
Iemand wel eens gehoord van remote viewing? En van het Farsight institute?

Ze doen wel interessante dingen maar wat moet ik er van geloven?


Ragnar.
Ik heb jaren geleden de vertaling gelezen van het boek van Ingo Swann.
Vond het toen erg boeiend maar het zou zo maar kunnen dat als ik het nu zou herlezen dat ik er dan anders tegen aan kijk.
Het staat nog steeds op WTN:
 
Leuk om te horen dat jij destijds de vertaling van dat boek hebt gedaan, Medusa! Ingo Swann en remote viewing is echt, dus je hoeft geen bedenkingen te hebben bij je eerdere inspanningen m.b.t. dit onderwerp. Het kan echt, de mens heeft 98% 'junk DNA', er is zoveel meer waar we toe in staat zijn!

Mike
 
Iemand wel eens gehoord van remote viewing? En van het Farsight institute?

Ze doen wel interessante dingen maar wat moet ik er van geloven?


Ragnar.
hier een test waar je je eigen remote viewing capaciteiten kunt testen:


heb ik jaren geleden eens gedaan en het viel me mee hoeveel ik kon zien. Nu is dit natuurlijk al door meerdere mensen gedaan en daardoor makkelijker op in te loggen.
 
Dat Farsight Institute kunnen we idd naar het sprookjesbos verwijzen. Toch zegt dat niets over remote viewing als,fenomeen, want dat is wel degelijk echt.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.776
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan