Stop de Lockdown

De politie gaat op de dag van 538 Oranjedag staken. Dat heeft er misschien mee te maken. Maar misschien komt het wel door kritiek op de "testsamenleving"?
 

Heel NL was van plan om te feesten in Breda, want geen handhaving. En dus wordt het afgelast. We zijn aan het winnen!

Mike
 
1618857577198.png

1618857654196.png
Er zijn tal van acties maar ik denk dat deze 2 er op korte termijn wel uitspringen.

Nu het Museum Plein opnieuw ingezaaid wordt gaan de koffiedrinkers de 25e naar de Nieuwmarkt en vervolgens wekelijks een andere plek in de hoofdstad.
 

Mike
 
De horeca is alle geloofwaardigheid verloren. En weer van tevoren aankondigen, hoe dom kun je zijn?

Mike
 

Wat een naaistreek, de 28e is de dag na Koningsdag, dan kan de horeca juist binnenlopen en de geleden verliezen (deels) goedmaken! En 2 personen in hetzelfde huishouden, hoe moet dit gecontroleerd en gehandhaafd worden? Bedrijven dwingen overheidsbeleid laten uitvoeren is corporatisme = fascisme. Als de horeca hiermee akkoord gaat hebben ze alle geloofwaardigheid verloren, ga NIET op een terras zitten!

Mike
 
Het feit dat er dan nu versoepelingen zouden aankomen, wordt aangegrepen om ons als nepnieuws neer te zetten. Zie je wel, de avondklok gaat eraf en terrassen open etc. Als je dan zegt dat het sluiten van de terrassen om 18:00 uur en max. 2 personen uit een huishouden dan niets met een virus te doen heeft, dan krijg je het antwoord dat ik het verkeerd zie. Het gaat niet om het virus maar om het aantal mensen wat zich samen bevindt. Dat ik dat nog niet begrepen heb, ongelooflijk.
Dus je ziet, ze framen er weer een waarheid voor hunzelf van. Ik ga daar niet meer op in en kan dit ook niet. Je kunt nl. niet tegen een leugenverhaal met feiten ingaan, want ze spinnen het leugenverhaal steeds verder en steeds hoe het hun uitkomt. Ze willen gewoonweg steeds gelijk hebben.

Dorothé
 
Boycotten, die horecazaken, niet meer aan meedoen. We kunnen nu al zo lang zonder, daar kan nog wel een tijdje bij. Horecazaken die weigeren mee te doen aan deze flauwekul daarentegen juist steunen.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.474
Berichten
502.687
Leden
8.635
Nieuwste lid
halfedelsteen
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan