Tucker Carlson

🚨 NIEUW: Terwijl Bill Gates met muggen experimenteert, vertelt auteur Kris Newby aan Tucker Carlson dat bewapende vlooien, teken en muggen historisch gezien “het perfecte stealth-wapen” zijn geweest.

Militaire rapporten uit de jaren zestig suggereren: “We kunnen 10.000 mensen doden voor 1,33 dollar per leven” zonder de infrastructuur te vernietigen.

Newby omschreef deze tactiek als de ‘poor man’s nuke’.

Ze onthulde dat een black-ops-persoon van de CIA haar had verteld over Operatie Mongoose, waarbij giftige teken op Cubaanse suikerrietarbeiders werden gedropt als een vorm van biologische oorlogsvoering. Dit was het eerste bewijs dat teken als biowapen werden gebruikt.

Newby beschreef hoe vlooien, teken en muggen werden gemanipuleerd om gevaarlijkere ziekteverwekkers over te dragen, en legde uit dat vlooien besmet waren met de pest, dat muggen gevuld waren met het dodelijke Trinidad-virus en dat teken vol zaten met een verscheidenheid aan dodelijke of slopende ziekten.

Nu roept Newby vragen op over de vraag of de ziekte van Lyme een natuurlijke oorsprong heeft of dat het een voortbrengsel is van experimenten.


Helaas achter betaalmuur maar niet getreurd:

 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.724
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan