Mijn vriendin kwam met het idee om veel minder vlees te eten (hooguit 1-2x per week) en had ergens gelezen dat verzadigde vetten kon leiden tot verhoogde bloedsuikerspiegel. Zij eet verder al koolhydraatarm.
Ik zelf was het daar eigenlijk alweer niet mee eens, temeer omdat ik best wel veel vlees eet en ben weer op onderzoek uit gegaan. Verzadigde vetten hebben we toch gewoon nodig, zeker als je ook al koolhydraatarm eet?
Hoe zit dat nou eigenlijk precies, weet iemand dat?
Zij wil gewicht verliezen, is het nou ook belangrijk om op verzadigde vetten te Letten en die te willen reduceren door minder vlees te eten, als je ook al koolhydraatarm eet?
Ik zelf was het daar eigenlijk alweer niet mee eens, temeer omdat ik best wel veel vlees eet en ben weer op onderzoek uit gegaan. Verzadigde vetten hebben we toch gewoon nodig, zeker als je ook al koolhydraatarm eet?
Hoe zit dat nou eigenlijk precies, weet iemand dat?
Zij wil gewicht verliezen, is het nou ook belangrijk om op verzadigde vetten te Letten en die te willen reduceren door minder vlees te eten, als je ook al koolhydraatarm eet?