• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Website forum

Louise

New member
Ik ben nu enkele dagen dingen aan het zoeken en weet niet waar ze staan tot heden ook niet via zoeken gevonden.

Hoe kan het forum gebruiksvriendelijker worden en dan met name het terug vinden van gegevens.

 

Webmaster

New member
Wat zoek je precies, misschien kan ik helpen. De software van dit forum is bijzonder beperkt. Als moderator vind ik dat fijn, want dat is minder werk. Het aantal mogelijkheden is hierdoor echter ook beperkt.

Mike

 

Louise

New member
Ik zoek nu naar een apparaatje wat oa Mike en enkele meer (dat ik weet) heeft wat je bij zou kunnen hebben, om je beter te voelen en minder last heb van straling/stress hebt.

Ik heb er een link bij gezien en vergeten om die te bookmarken waardoor ik het nu niet meer kan vinden.

 
G

Guest

Guest
ik wist even niet waar te plaatsen, maar ik kreeg net toen ik het forum aanklikte eerst in beeld of deze website wel veilig was, dus moest ja of nee klikken, is dat iets nieuws of...? ik heb niets veranderd aan mijn computer

 

Alexandra

New member
Weet je toch? Alleen betreden op eigen risico en het bezoeken van internetsites kan schade aan de gezondheid toebrengen!

Ik heb de melding nog niet gehad.

 

Webmaster

New member
Hee Alexandra, ik vroeg me al af waar jij was gebleven. Je bent al dagenlang niet actief hier en dat is helemaal niets voor jou!

Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
313.987
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan