• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Voorstellen

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Ik ben Johannes. Mijn hobby's zijn fietsen, darten, skeeleren, lezen, Twitteren (@JohannesKingma), puzzelen en spelletjes doen.

Ik doe administratief werk voor een Gronings bedrijf. Ik ben erg maatschappijkritisch en lid van FvD.D

De nickname is natuurlijk gek aansteken richting Biden.
 
Hallo,

Mijn naam is Mark. Ik draag graag bij aan wederzijds begrip tussen mensen. Transparantie; oprechtheid, integriteit in zeggen wat ik doe en doen wat ik zeg zijn kernwaarden voor mij. Waarheidsvinding spreekt mij erg aan; daarom neem ik graag deel aan dit forum.

Peaceful Warrior

WWG1WGA 😉

 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Colloquial

Ook van harte welkom.

Peaceful Warrior

Ik vind dat we moeten streven naar een maatschappij waar de kernwaarden vrijheid, waarheid en vertrouwen zijn en lokale gemeenschappen autarkisch kunnen leven.

Hierbij moet wat mij overheid en financiële systemen verdwijnen, omdat deze makkelijk te corrumperen zijn.Ik denk als volgt: de jagers-verzamelaars en de eerste boeren konden autarkisch en zonder overheid leven. Wij, met alle technische hulpmiddelen die wij hebben, kunnen dat ook en zelfs veel vrije tijd overhouden.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.303
Berichten
353.812
Leden
8.287
Nieuwste lid
Frojank
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan