voorstellen

Bros

New member
Hallo allemaal,

Sinds kort zijn mijn vriend, Arjan en ik lid van het forum.
Ik zal even in het kort wat over mijzelf vertellen en het geen waar wij momenteel mee bezig zijn/ tegen aan lopen mbt mijn gezondheid.

Mijn vriend Arjan is 34 en ik zelf ben 29 jaar oud.
In dec 2016 was ik zwanger, heel blij waren wij met dit mooie nieuws, echter was de embryo helaas niet gezond. Omdat het vruchtzakje niet uit zichzelf mijn lichaam verliet wilde de gynaecoloog een curretage toepassen. Van te voren werd bloed geprikt, de HCG waardes waren dusdanig hoog dat de gynaecoloog bang was voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Vervolg was een kijkoperatie- bleek gelukkig geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap, dus is de curretage toegepast + daarbij is ook endometriose geconstateerd. Tijdens deze 1ste kijkoperatie heeft de arts mijn darm heeft geperforeerd met als ernstige gevolg een fikse buikvliesontsteking. Omdat mijn klachten niet gelijk serieus werden genomen werd ik pas 25 u later voor de 2de keer ben geopereerd. 10 dagen In het Z-H gelegen, verschillende onderzoeken, veel medicatie gehad.
Nu gaat mijn herstel vrij voorspoedig, maar heb ik nog wel dagelijks last van mijn darmen, rug, opgeblazen gevoel. Vorige week heb ik een voetreflexzone behandeling gehad en daar kwam uit dat mijn lever behoorlijk is aangetast wat ws door de narcoses en medicatie komt.
Wij zouden heel graag weer willen gaan voor een nieuwe zwangerschap, maar niet voordat mijn lichaam schoon/ gereinigd is.

Ik ben op zoek naar een iemand buiten de reguliere zorg om, waar ik mijn lichaam kan laten reinigen. Wij zijn al in contact geweest met Greet Berveling, hebben daar een goed gevoel over maar omdat Muntendam 2 uur rijden is vanaf onze woonplaats en ik dat voor mezelf nog behoorlijk ver vind qua reistijd ben ik op zoek naar iemand wat dichter in de buurt.

Heel lang verhaal zo :) Ik hoop dat iemand van jullie ervaring hier mee heeft en mij misschien hiermee kan helpen?

Alvast heel erg bedankt voor het lezen van mijn verhaal!

Groetjes Joleen
 
Hoi Joleen, misschien dat forumlid Tanja je verder kan helpen met helende en reinigende WAPF-voeding en kruidenkuurtjes. Zij is zo'n beetje onze 'zwangerschapsspecialist'. Kijk ook op haar website: www.gezondgestel.nl.

Mike
 
Welkom Joleen,

Wat verdrietig en een vreselijke nasleep.
Goed dat jij je goed wil voorbereiden op een volgende zwangerschap.

23 mei geef ik hierover weer een lezing: http://www.westonprice.nl/gezonde-zwangerschap/
Ik weet niet of dit in de buurt is voor je. Zoals Mike aangeeft kan ik je ook begeleiden bij de voorbereiding.
 
Hoi Mike en Tanja,

Bedankt voor jullie reactie!
Tanja, wij willen graag jou lezing bijwonen, ik heb ons aangemeld via de site.

Tot dan!
Groetjes Joleen
 
Hoi Joleen,

Welkom op het forum. Wij kennen elkaar en de kennis op onze site www.voedingisgezondheid.nl heb ik voor 95% van dit forum. Alleen staat het op onze site overzichtelijker bij elkaar.
Doe de groetjes aan Arjan.

Ik weet dat het inmiddels al wat beter gaat met je. Fijn dat je dit forum hebt gevonden.

Lia
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.899
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan