• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

The Great Reset / Agenda 2030

Luz

Well-known member
Ja 100 % uit eerste lijn nepnieuws met oud filmpje
Kon inderdaad geen mondkappies ontdekken van de burgers in het filmpje, en er lopen er weer genoeg met die dingen op straat. Plus, zonnig weer in filmpje gisteren was het baggerweer en grijs.
 

Mik

Well-known member
Kon inderdaad geen mondkappies ontdekken van de hamburgers in het filmpje, en er lopen er weer genoeg met die dingen op straat. Plus, weer in gisteren was het tasgerweer en grijs.
Politie draagt wel n mondkapje
 

Luz

Well-known member
Kijk maar goed mensen oppakken met 35 kg op je rug... Nee
Koppies van die jongens te jong waren feuten op eind oefening
Sept2019
Niet nu
waarom droeg de politie in filmpje van sep 2019 mondkappen? de china kuch kwam pas in 2020..
 

Lievergezond

Well-known member
waarom droeg de politie in filmpje van sep 2019 mondkappen? de china kuch kwam pas in 2020..
Niet alleen de politie droeg mondkappen in het filmpje: ook een aantal voorbijgangers: zij het overigens niet veel: dame in burgerkleding op de 11e foto van onder droeg ook een mondkap: https://www.weertdegekste.nl/2021/1...traat-tijdens-oefening-in-weerter-binnenstad/ Het weer komt ook overeen met het weer van rond deze tijd. Nattig en bladeren van de bomen. Mijn inschatting is dat het een recent filmpje en een recente gebeurtenis betreft, zoals het artikel suggereert.
 
  • Leuk
Waarderingen: Luz
S

Sailor

Guest
Ff werk mee gehad maar ok....
Dit zijn geen mariniers, vrijdag wel mits ze het volbrengen, daarna beginnen ze aan de diverse specialisten trainingen, ik vroeg het aan een collega die normale trainingen en oefeningen organiseert, dit valt onder opleiding niet onder militaire oefeningen dus, verkeerde..
Deze groep is dus hun basis opleiding aan het afronden waarbij overmeesteren/oppakken van mensen ook hoort, dit gebeurt op missies en mogelijk bij inzet bij rellen in buitenland rond ambassades waar marsof ingezet kan worden
Is niks raars aan in dit geval.Ik heb wel voelsprieten uitgezet om landwacht opdrachten te krijgen... Dat zijn de aangewezen onderdelen voor acties binnen Nederland lopen al bij testen en prikken te helpen.
 
S

Sailor

Guest
Het ministerie van defensb gaat landwacht inzetten om de orde te handhaven wat grond rechtelijke is toegestaan in nsbderland.

Disclaimer:
Dit is een complottheorie die op het punt staat uit te komen.....
Ik krijg strafpunten volgens oud collega's
 

Romagi

Well-known member
Sailor begrijp ik dit goed?

Ik heb wel voelsprieten uitgezet om landwacht opdrachten te krijgen.

Dat je door hieraan mee te doen zelf getuige bent van wat er allemaal gebeurt?
Hoe gaat dat in de praktijk. Kun je dan kort-durende opdrachten krijgen?
Zit je officieel nog in dienst?
 
S

Sailor

Guest
Sailor begrijp ik dit goed?

Ik heb wel voelsprieten uitgezet om landwacht opdrachten te krijgen.

Dat je door hieraan mee te doen zelf getuige bent van wat er allemaal gebeurt?
Hoe gaat dat in de praktijk. Kun je dan kort-durende opdrachten krijgen?
Zit je officieel nog in dienst?
Ik ga niet meedoen heb wel iets beters te doen, ik wilde via via de opdrachten krijgen zodra ze gegeven worden, zorgen dat het openbaar wordt voor ze ook maar beginnen.
In theorie ben ik op te roepen, in de praktijk echter niet meer.
Ik ben functioneel op leeftijd ontslag (functie geweigerd als beroeps NSB'er)
Ik heb nu een heel andere opdracht gever met veel belangrijker werk.
 
S

Sailor

Guest
Gerrit zalm is dat de zelfde die de euro....
Hij gaat nu zogenaamd mense tuit dr schulden helpen.... Zal goed verdienen zeker
 

Melkmeisje

Well-known member
Ze zullen je 'gek' noemen omdat je geboren bent met de gave om dingen anders te zien.
Ze zullen je 'intens' noemen omdat je geboren bent met de moed om jezelf toe te staan om volledig te leven en te voelen.
Ze zullen je 'egoïstisch' noemen omdat je hebt ontdekt dat jij het belangrijkste in je leven bent. Ze zullen je 'complotdenker' noemen omdat je de controle en manipulatie hebt gezien die systemen op je proberen uit te oefenen.
Ze zullen je 'raar' noemen omdat je niet dezelfde dingen doet als de massa, omdat je uit de matrix bent gekomen en je eigen realiteit hebt gecreëerd.
Ze zullen je 'absurd' noemen omdat je andere overtuigingen hebt dan die ons jarenlang zijn bijgebracht.
Ze zullen je 'verontrustend' noemen omdat je handelt op manieren buiten het gevestigde, omdat je helpt, omdat je onderwijst, omdat je praat over universums en het bestaan.
Ze zullen je 'gevaarlijk' noemen omdat je je eigen manier van leven op je eigen manier en naar wens creëert.
Ze zullen je ′bedrieger′ noemen omdat je weet dat we in een universum van oneindige mogelijkheden leven en dat alles mogelijk is als je het met zekerheid gelooft.
Ze zullen je op vele manieren veroordelen, voor een lange tijd. Blijf standvastig en blijf trouw aan jezelf, je essentie, omdat ze je uiteindelijk zullen zoeken voor wat je brengt, voor wat je geeft, voor wie je bent, door je magie.
Laat jezelf niet in de steek door wat ze zullen zeggen, creëer je eigen pad en vertrouw op je innerlijke wijsheid. Als je ergens aan twijfelt, onderzoek.
Als je het niet eens bent met een idee, ongeacht hoeveel mensen het geloven, vind je waarheid. Ontwaak en stop met alles te geloven wat ze je vertellen, trek je eigen conclusies en manifesteer je ware Ik, vanuit liefde, vanuit bewustzijn.
Bron: onbekend
 
  • Geweldig
Waarderingen: Surv

Forum statistieken

Onderwerpen
4.378
Berichten
410.354
Leden
8.495
Nieuwste lid
Elisha
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan