• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Supplementen teveel

...........

New member
Goedemorgen Wapsers,

Ik heb de laatste jaren heel wat supplementen uitgeprobeerd. Veel van die supplementen gebruik ik niet meer. Het laatste half jaar gebruik ik eigenlijk alleen nog maar levertraan, probiotica en af en toe een drupje jodium en dat bevalt me prima.

Ik zit nog wel met wat potjes supplementen waar ik eigenlijk helemaal niks mee doe, dus wie kan ik blij maken?

- 2.5 potten adrenal

- 3 potten HCL van het merk NOW

- half potje enzym complex van het merk Orthica

- Een volle pot (500 gram denk ik) met l-gluthamine poeder. Weet niet meer van welk merk, want het etiket is eraf. Besteld op Iherb, gewoon puur, zonder rommel toegevoegd.

Kan ik iemand blijmaken met een van deze supplementen (of allemaal tegelijk) tegen alleen de verzendkosten?

 

Webmaster

New member
Evan,

Ik wil graag de Adrenal! Als er meer mensen zijn die Adrenal willen, ik heb ook genoeg aan 1 potje, dus we kunnen nog anderhalve persoon blij maken. :D

Mike

 

Rapunzel

New member
Evan, ik wil heel graag de L-Glutamine en de rest eventueel ook. Maar ik wil niet hebberig zijn. Misschien zijn er nog anderen die interesse hebben. De 29ste gaan wij weer naar je zus, dus opsturen hoeft niet.

 

Webmaster

New member
Rapunzel,

Ik zie jou weer op 11 februari bij de WP-dag, dus dan kun je voor mij dat potje Adrenal meenemen!

Mike

 

...........

New member
Nou mooi, dan zijn we in een keer klaar. Ook geen gedoe met de post en verzendkosten. Mooi dat ik er nog iemand blij mee kan maken :)

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Ik heb net 3 potten adrenal thuis gekregen, had je dit niet 2 weken geleden kunnen zeggen? :D wel erg lief dat je dit niet in een kast laat staan maar zo gul weggeeft.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.145
Leden
7.677
Nieuwste lid
xtyhpoon
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan