• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

oorlog tegen de boer

quivite

Well-known member
VULLING-fabrieken.

Er zijn op YT talloze filmpjes van de kleinschalige systemen hydroponics en airoponics. Nauw verwant aan de glastuinbouw waar ze op substraat telen. Deze systemen zijn helemaal afhankelijk van de meststoffen die aan het water toegevoegd worden.
En dat is de grootste zwakte (of sterkte vanuit de investeerders gezien) omdat het de burger letterlijk tot kasplantjes maakt.
De voedingsstoffen die we nodig hebben voor een gezond lichaam kunnen niet in een lab gekweekt worden en ons lichaam raakt uit balans als we dat dagelijks eten. Om over vleesvervangers maar helemaal te zwijgen.
Wij moeten ons blijven verzetten tegen deze zoveelste vorm van centralisatie.

Dick
 

Warrior of light

Well-known member
Ben benieuwd of hier leden op het viaduct stonden ter hoogte van venlo snelweg en ter hoogte van A2 venkebeek/sittardweg. Was leuk de interactie! stonden daar best wat mensen zeg, vooral bij Venlo👍👍

Ook veel omgekeerde vlaggen in Limburg
 

Bijlagen

  • 5A287CEE-F0D5-4101-B1C7-541DF5A0F5CD.jpeg
    5A287CEE-F0D5-4101-B1C7-541DF5A0F5CD.jpeg
    1,4 MB · Weergaven: 5

Medusa

Well-known member

Onderzoekers: het stikstofmodel moet ogenblikkelijk ‘uit de lucht’ worden gehaald​

De onderzoekers deden zelf een testrun met Aerius. Die liet betekenisloze resultaten zien: een 50 procent reductie van vee van een bepaald bedrijf leidde tot een afname van stikstofdepositie met 0,1 procent, iets wat onmeetbaar is en modelmatig ruim wordt overstegen door rekenonzekerheden, schrijft Hanekamp op zijn website.


Het model is volgens hem ‘onbruikbaar in zijn huidige wetenschappelijke, bestuurlijke en maatschappelijke rol’.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.375
Berichten
408.464
Leden
8.491
Nieuwste lid
hoekie.01
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan