Ik had het totaal niet verwacht of zien aankomen, maar ik at gisteravond smakelijk (en de eerste keer) van wat hiziki, een zeewier dat ik had bereid.
Beetje rijst erbij en gekookte groenten....
Ik was nog geen anderhalf uur verder of ik voelde een krop onder mijn adamsappel opkomen.. Ik begrijp het niet goed?
Ik weet zeewier staat gelijk aan jodium.
Maar met de lichaamskoude die ik steeds ervaar, de sufheid en de lage lichaamstemperatuur en bloeddruk zou ik toch denken dat ik een onderacxieve schildklier heb en dat jodium dan goed zou zijn.... of vergis ik me??
Hoe dan ook, nu zit ik ermee, hoe geraak ik ervan af.
Beetje rijst erbij en gekookte groenten....
Ik was nog geen anderhalf uur verder of ik voelde een krop onder mijn adamsappel opkomen.. Ik begrijp het niet goed?
Ik weet zeewier staat gelijk aan jodium.
Maar met de lichaamskoude die ik steeds ervaar, de sufheid en de lage lichaamstemperatuur en bloeddruk zou ik toch denken dat ik een onderacxieve schildklier heb en dat jodium dan goed zou zijn.... of vergis ik me??
Hoe dan ook, nu zit ik ermee, hoe geraak ik ervan af.