G
Guest
Guest
Een dezer dagen wil ik naar de slager om wat lamsbotten te halen voor bouillon te gaan maken,voor eerste keer (Spannend!)
Als ik er toch ben dan wil ik ook wel wat vlees meenemen,maar mijn probleem is dat ik dus nooit weet waar voor te vragen?(welke stukken) en welk deel waarvoor geschikt is?Ook wat economischer is? (ik weet dat orgaanvlees over t algemeen t goedkoopst is,maar ik heb t nu even niet over orgaanvlees)
Lamskotelet,ken ik natuurlijk wel,die krijg je ook in supermarkt maar zijn een stuk duurder. Soms kom ik wel eens gerechten tegen en dan staat er simpelweg bij ingredienten 'lamsvlees',dus dat is dan zo lekker vaag....
Als ik er toch ben dan wil ik ook wel wat vlees meenemen,maar mijn probleem is dat ik dus nooit weet waar voor te vragen?(welke stukken) en welk deel waarvoor geschikt is?Ook wat economischer is? (ik weet dat orgaanvlees over t algemeen t goedkoopst is,maar ik heb t nu even niet over orgaanvlees)
Lamskotelet,ken ik natuurlijk wel,die krijg je ook in supermarkt maar zijn een stuk duurder. Soms kom ik wel eens gerechten tegen en dan staat er simpelweg bij ingredienten 'lamsvlees',dus dat is dan zo lekker vaag....