• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Kanker

Godsgeschenk

Well-known member
Mijn vader was steeds bij de arts bezoeken erbij. Ik ben slechts bij het familiebezoek van de oncoloog geweest waar dus duidelijk werd dat ze uitbehandeld was. Ik heb de man direct aangesproken over de reguliere geneeskunde en dat men ondertussen weet dat kanker een gebrek aan zuurstof is en dat de reguliere geneeskunde tot nu toe geen enkel effect heeft geboekt sinds ze alleen maar de oude methoden hebben. Ik heb hem gevraag waarom er geen mogelijkheden geboden worden voor hyperthermie, vit. C, THC, ozon therapie etc. Hij wilde een heel verhaal gaan ophangen en toen heb ik gezegd dat ik daar niet in geïnteresseerd was dat hij toch alleen maar dat verkondigt wat hij kan verkondigen. Ik heb me toen verder maar stil gehouden omdat ik begreep dat mijn ouders niet zo eens waren met de discussie. Ik denk echter wel dat de man mijn punt begrepen heeft maar geen verandering in zijn zienswijze kan/wil ondernemen voor andere patiënten.

Ik denk dat de mensen die wel genezen na chemo nog een goed immuunsysteem hebben en dat men dus kan zeggen dat ze niet door de chemo, maar ondanks de chemo overleven.
De chemo maakt in eerst instantie de kankercellen wel kapot. Omdat echter ook de gezonde cellen kapot gaan, daalt hiermee het immuunsysteem drastisch en dan kan daardoor de kanker dus sterker de kop opsteken.
Nogmaals, het immuunsysteem is denk ik doorslaggevend. Ook een sterke wil, dat zag ik wel aan mijn moeder. Pas toen de oncoloog aangaf dat hij niets meer deed, heeft ze mentaal opgegeven en was het binnen 2 weken afgelopen. Dus ik denk dat de geest misschien nog wel het de sterkste factor is.

Succes met je moeder en steun haar mentaal en geef haar hoop. Veel sterkte Binc!

Dorothé
 

Godsgeschenk

Well-known member
Ik weet dat ik hier niet allemaal liedjes kan gaan neerzetten, maar ik had hier even behoefte aan om dit mooie lied neer te zetten. Nog nooit gehoord, maar het ontroerde me meteen.

Mooi voor iedereen die iemand mist... (vind ik)

Dorothé
 

Godsgeschenk

Well-known member
Mike,

Hoe verder ik kom in het boek van Pim van Lommel, hoe meer ik gefascineerd ben.
Het gaat ook over DNA, bio-fotonen, epi-genetica. Het is waanzinnig interessant.

Een hele tijd geleden heb ik eens een boek gekocht omdat je er ook positief over geschreven had. Ik heb daar nog niet veel in gelezen, was er nog niet klaar voor.
Het hart als zintuig - Stephen Harrod Buhner.
Ik zie dat het ook over bewustzijn gaat en nog meer interessante thema's.

Nu staat daar achterin het boek een boek wat misschien ook wel interessant is:
Het veld - Lynne McTaggart.

Heb je daar al eens van gehoord? Of lijkt je dit bullshit?

Dorothé
 

Godsgeschenk

Well-known member
Bedankt.

Dan ga ik me dat ook aanschaffen.

Ik zoek op het moment echt bevestiging dat mijn moeder nog existeert.

Dorothé
 

mikel

New member
Hier ook een interessant boek over kanker: https://docplayer.nl/9087548-Kanker-overwinnen-een-verhaal-over-de-industrie-der-dood-etienne-van-rattingen.html
 

-B.arr

New member
Eerste tekst wat ik lees in het boek:-Ik adviseer voor elke chronische kwaal, inclusief kanker, een dieet van fruit, groenten en puur water- Dr William Lambe anno 1809

Ik zet vraagtekens bij de leeftijd van dit citaat en bij de inhoud van dit citaat.

Wat is er voor interessants in dit boek te vinden Mikel?
 

mikel

New member
die vraagtekens had ik ook. Ben het gaan lezen, maar is echt een interessant boek. Het citaat zou je moeten zien in de tijdsgeest van toen, maar wordt veel gesproken over vlees, het effect van koolhydraten, de effecten van chemokuren, bestralingen etc. Hier op het forum al uitgebreid beschreven, echter toch weer een eye-opener.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Van de website van de auteur:In mijn vorige leven was ik een operator, paraat, goed opgeleid en met een individuele specialisatie als ‘medic’. We opereerden meerdere malen in het buitenland in groepjes van 8. Naast de voortgezette commando opleiding had ieder van ons een individuele specialisatie en we vertegenwoordigen in groepjes van twee dezelfde specialisaties in de uitgezonden groep. Een groep bestaat uit 8 man onderverdeeld in: 2 demolitie experts, 2 snipers, 2 communicatie- deskundigen en 2 medics. Het terrein waarin we opereren? Als het al op een kaart is te vinden, anders ontdekken we het wel. Mijn individuele specialisatie was er op gericht om naast het gewoon operator zijn in de groep, in het veld mijn makkers te behandelen bij ernstige en levensbedreigende verwondingen om hen tot 72 uur stabiel te kunnen houden met alles wat ik heb geleerd. Daarvoor heb ik een intensieve opleiding gekregen die bestond uit het leren van vele handelingen welke normaal alleen door een arts worden uitgevoerd.

In 1 woord: woo-woo.

Mike

 

Medusa

Well-known member
We wisten het al, maar toch:
https://www.ninefornews.nl/mammografie-verergert-kankerepidemie-komt/
 

Milleke

New member
Hallo,

Ik probeer het boek van Etienne van Rattingen, Kanker overwinnen, een verhaal over de industrie der dood, te bestellen. Het lukt maar niet. Heeft iemand een tip voor mij?

Groetjes, Milleke
 

JM

Well-known member
Hoi Milleke,

Je kan een mailtje sturen aan succesboeken: https://www.succesboeken.nl

Joost
 

hilde

Well-known member
Dag Milleke,
Klik op de link die Mikel op 14 okt hierboven geeft, en je kunt het downloaden op docplayer.

hilde
 

Godsgeschenk

Well-known member
Ik heb net via de post een uitnodiging gekregen voor een bevolkingsonderzoek borstkanker.
Dit is een mammografie.

Ik heb een zwaar vermoeden dat mijn moeder kanker gekregen heeft omdat ze in haar gehele leven zoveel röntgenfoto's heeft laten maken.

Ik heb dus zojuist via de website van dat bevolkingsonderzoek aangegeven dat ik niet meedoe. Reden: Ik ben bang voor straling.
Klaar ermee.

Dorothé
 
G

Guest

Guest
Goed zo Dorothé!
Als je geen goed gevoel erbij hebt gewoon niet doen!
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
https://tpo.nl/2019/01/29/kanker-natuurgenezer-klaus-ross-voor-de-rechter/De natuurgenezer behandelde kankerpatiënten met de stof 3-broompyruvaat (3-BP). Dit preparaat was in 2016 niet goedgekeurd als geneesmiddel, maar de toepassing was in het algemeen niet verboden. Maar zelfs een lichte overdosis van de stof kan dodelijke bijwerkingen veroorzaken, zei de officier van justitie.

Los van het feit dat chemo toedienen aan kankerpatienten even schadelijk is, zo niet schadelijker, is dit natuurlijk verwerpelijk. Als het waar is, want de berichtgeving over alternatieve kankerbehandelaars is op z'n zachtst gezegd gekleurd.

Ik lees op het internet dat 3-broompyruvaat glycolyse zou tegen gaan, oftewel: de omzetting door kankercellen middels melkzuurfermentatie van glucose naar ATP. In gewoon Nederlands: de kankercel leeft van je bloedsuiker en zet deze om in energie. Dit wordt het 'Warburg-effect' genoemd. Interessant genoeg wordt diabetespatienten wijsgemaakt dat dit een normaal celmetabolisme is en ook de Schijf van 5 is gebaseerd op dit principe!

Voor zover ik het kan beoordelen als leek zou 3-broompyruvaat veelbelovende testresultaten hebben vertoond bij proefdieren, maar hebben er nog geen experimenten met mensen plaatsgevonden. Dus zeg het maar: onderdrukking van Big Pharma van een potentieel medicijn tegen kanker of lopen de alternatieven juist te hard van stapel, ten koste van hun patienten?

Mike
 

henkie

Well-known member
Boek: ‘Invloed op kanker’ Gezond denken en doen door Ph.D Rob van Overbruggen

De onmiskenbare link tussen niet-genezen trauma en ziekte

De meesten van ons ervaren op een bepaald niveau trauma, niet alleen oorlogsveteranen die getuige zijn van en gruwelijke angstige ervaring, maar gewoon door op te groeien als kwetsbare kinderen in een wereld waar veel ouders zelf getraumatiseerd zijn en die kwetsbaarheid niet altijd veilig kunnen houden voor een kind.

U denkt misschien ten onrechte dat u incest, kindermishandeling, ouderlijke achterlating of leven in een oorlogsgebied moet ervaren om getraumatiseerd te zijn, maar trauma kan veel subtieler zijn.

http://gedachtenvoer.nl/boek-de-onbekende-invloed-op-kanker-door-ph-d-rob-van-overbruggen/
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Sterke groei in kankerdiagnoses in Nederland, maar 66% leeft nog na vijf jaar!https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/02/sterke-groei-in-kankerdiagnoses-in-nederland-maar-66-leeft-nog-na-vijf-jaar/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.269
Berichten
342.196
Leden
8.158
Nieuwste lid
ValentijnD
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan