• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Israël een proeftuin voor heel de wereld?

Lievergezond

Well-known member
Je draait je om en het narratief verandert. Nu zijn gevaccineerden en ongevaccineerden kennelijk even ''besmettelijk'' of ''besmetbaar''. Eerst was dat een ondenkbare realiteit. En nu is het verhaal kennelijk (nog): ''de gevaccineerden zijn beter beschermd tegen de dood bij corona''. Benieuwd hoe lang ze dat verhaal nog vasthouden. Binnen het laatste narratief dat je bij vaccinatie beter beschermd zou zijn tegen de dood is niet meer zo dat je het voor een ander doet, maar in eerste plaats voor jezelf. Want qua besmettelijkheid maakt het niet meer uit of je nou wel of niet gevaccineerd bent. Ze zeggen dat in Israel 94 procent van de mensen gevaccineerd is. Zou dat echt zo zijn? Misschien wel en dat zou kunnen verklaren waarom ze daar openlijker praten over de gelijke besmettelijkheid van gevaccineerden versus ongevaccineerden dan hier al omdat hier nog mensen overgehaald moeten worden misschien om te vaccineren.
 
Laatst bewerkt:

Medusa

Well-known member
De directeur van de vakbond van leraren in het voortgezet onderwijs, Ran Erez, heeft een dringende brief gestuurd naar premier Naftali Bennett waarin hij aandringt op een uitstel van twee maanden om leraren in staat te stellen hun booster shots te krijgen en in overeenstemming te worden gebracht met de Groene Pas, waarbij hij waarschuwt dat het besluit om het salaris te korten voor degenen zonder de pas, zou worden aangevochten in de rechtbank.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.269
Berichten
341.891
Leden
8.153
Nieuwste lid
Keetje
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan