• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

eerst grijze ontlasting, nu groene

G

Guest

Guest
Al enkele weken heb ik last van mijn stoelgang. Voorheen had ik dit nooit. Maar nu ik dan eindelijk in de vetverbranding zit is mijn ontlasting niet meer grijzig, leek wel stopverf aan de buitenkant, maar groenig. Betekent dit dan dat mijn gal zich nu ook reinigt? En verklaart het dan ook dat ik vanochtend weer makkelijk naar het toilet kon?

 

Gerard

Member
Op zoek naar info over groene ontlasting kwam ik ook jouw vraag tegen. in dittopic,hier ergens halverwege, valt er veel over te lezen.

Succes!

 

Webmaster

New member
Ik schrijf er constant over. Ik heb het complete 'repertoire' al meerdere keren voorbij zien komen: groen, grijs, zwart, wit, geel en allerlei combinaties van deze kleuren. Het vet is nu de lever en de galblaas aan het aanduwen en er komt allerlei rommel uit die voorheen in weefsels zat opgeslagen en nu losweekt. Het hoort er allemaal bij, beter eruit dan erin!

Mike

 

I-lady

Member
Bij mij is het eigenlijk continu donkergroen de laatste tijd door het vet denk ik,ga er maar vanuit dan dat er een hoop rommel geloost wordt.

 
G

Guest

Guest
Mijn moeder zij gisteren, beter in de wijde wereld dan in een nauw gat.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
314.013
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan