• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Chronische zenuwpijn na operatie en bestraling

G

Guest

Guest
Hoi, ik ben naarstig op zoek naar middelen om mijn chronische zenuwpijn te verminderen.

In okt 2010 zijn er 3 grote uitzaaiingen van melanoom in de lymfeklieren in mijn hals gevonden. Die zijn verwijderd met een radicale halsklierdissectie. Daarna ben ik extreem zwaar bestraald, omdat chemo niet helpt bij melanoom. De primaire tumor (melanoom) is nooit gevonden. Mijn oncoloog zegt dat dit de enige manier was om mijn leven te redden (vooralsnog). Deze pijn is de prijs die ik betaal voor mijn leven zegt hij.

Ik heb in get geopereerde en bestraalde gebied (vanaf linkerarm, kaak, hals, schouder) chronische zenuwpijn, artrose en fibrose. Er zijn zenuwen doorgesneden en beschadigd en ik ben in dat gebied ernstig mobiel beperkt. De zenuwpijn is er altijd. Mijn oncoloog weet niet wat eraan te doen. Ik ben onder behandeling geweest bij pijn centra in Groningen en Amsterdam. Veel vreselijke medicatie geprobeerd (lyrica, morfinepleisters) en ook acupunctuur, medicinale cannabis, zapper etc geprobeerd. Niets helpt!

Misschien heeft iemand hier tips? O ja, ik ben een vrouw van 46 jaar. Door de pijn kan ik niet meer werken. Ik ben blij dat ik nog leef, maar de prijs daarvoor is erg hoog....

 
G

Guest

Guest
misschien is een osteopaat wat? ik had veel last van littenverkleving na een operatie en het heeft me wel geholpen misschien kunnen ze ook wat voor jou doen.

 

ruud

New member
Hoi Klavertje4,

Sterkte voor je!

Ken je deze website?

http://www.kankervoorbij.com/Behandeling.html

Passage:

Quote:
Ik noem mijzelf niet alleen een kankerpatient, maar ook (en vooral) een stralingspatient. Ik houd ervan de dingen zuiver te benoemen.


Welke stoffen/methodes halen straling uit je lichaam?

Dat lijkt me ook iets om je mee bezig te kunnen houden, naast alles te doen om je immuunsysteem op peil houden/aanzwengelen.

Hier op de site zijn daarover veel tips te vinden.

Verder heb je denk ik ook behoefte aan zuurstof via anti-oxydanten (het woord anti is eigenlijk misleidend in dezen) zoals vitamine c en bijv. h202.

Je kunt ook dagelijks mariadistel(zaad) tot je nemen om je leverontgiftiging op gang te houden.

Verder: ook koffieklysma's: in de VS worden deze door artsen die voedingsadviezen geven aan kankerpatienten standaard aangeraden omdat deze de lever op wonderlijke wijze tot ontgiften aanzetten via de poortader vanuit de endeldarm: de lever wordt dan aangezet om gluthathion aan te maken.

Maar nog zoveel meer.

 

Poekie

Administrator
@Klavertje4, welkom

Wat een verhaal. En wat een slager heeft jou onder handen genomen zeg.

Je zou eens kunnen informeren wat ozon-therapie voor jou zou kunnen betekenen.

Lia

 
G

Guest

Guest
Hi Lia, ik ga ernaar kijken. Ik heb niet het gevoel dat ik door een slager onderhanden ben genomen hoor, integendeel. Ben behandeld door DE specialist op dit gebied in Ne, bij het antoni van leeuwenhoek in Amsterdam.

 

ruud

New member
Weet je wat lastig is Klavertje.

Ik luisterde naar een programmacyclus http://www.renegadehealth.com/cancer/ over natuurgeneeskundige kankerbehandelingen.

De natuurgeneeskundige artsen vertelden dit: zij krijgen veel patienten ter behandeling die al behandeld zijn met giftige methodes en dan wordt het voor hun nog moeilijker om mensen te helpen omdat kanker van zichzelf al eigenlijk een reactie is op het vele gif dat het lichaam niet meer kan bolwerken.

Zie bijv. de volgende vertaalde samenvatting die weliswaar gaat over de consequenties van chemo, maar zeer wel mogelijk is kanker hetzelfde overlevingsantwoord op de ontregelende uitwerking van straling op het lichaam:

Quote:
Uit een nieuwe studie blijkt namelijk dat chemo de gezonde cellen prikkelt die dan op hun beurt een eiwit aanmaken dat de kanker juist aanjaagt en resistent maakt voor het gebruikte gif.


http://www.naturalnews.com/036725_chemotherapy_cancer_tumors_backfires.html

In mijn optiek klopt er iets niet als welke arts dan ook dit tegen je zegt:

Quote:
[Daarna ben ik extreem zwaar bestraald, omdat chemo niet helpt bij melanoom.] "Mijn oncoloog zegt dat dit de enige manier was om mijn leven te redden (vooralsnog). Deze pijn is de prijs die ik betaal voor mijn leven zegt hij."


Vrij vertaald staat daar voor mij: men moest je leven verder verruineren om het te "redden".

 
G

Guest

Guest
Ja Lievergezond, dat klopt. Ik denk wel dat die 3 uitzaaiingen eruit moesten. Dat was al kantje boord, 1 zat al op het lymfevat naar de buikholte. Wel vraag ik me nu, achteraf, af of die extreme bestraling z'n hoge prijs waard is....

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Klavertje-4, met de kennis van nu had je misschien wel anders gekozen. Feit is dat je nu in deze situatie zit en wat je nu kunt doen om je beter te voelen.

Je kunt zoals Poekie zegt een goede ozon therapeut opzoeken. En verder alle gif mijden, en gezond gaan eten. En, langzaam, ontgiften.

Rauwe melk, geen granen(of alleen nog glutenvrij), veel verzadigd vet, leverreinigingen(misschien eerst de milde), groene thee/lever en galthee, kefir/eigengemaakte yoghurt.

Veel lezen en veel ontspanning zoeken. En het tijd geven, veel tijd.

 
G

Guest

Guest
Hallo Klavertje4,welkom op dit forum.

Wat een ernstig verhaal, waar je nog steeds een flinke prijs voor betaald. Voor jou is het denk heel belangrijk om te stoppen met het eten c.q. gebruiken van nachtschade-producten. In nachtschades bevinden zich neurotoxines die met name je zenuwen triggeren. Het is gebleken dat mensen met chronische pijn aanzienlijke klachten-vermindering hadden nadat ze gestopt waren met het eten van nachtschades. Er is hier eerder over geschreven op dit forum:

Quote:
Nachtzijdes zijn: tabak, aardappel, tomaat, paprika, aubergine, hete peper, gojibes, goudbes/ananaskers en dus ook tomatenpuree, chilipoeder, paprikapoeder, cayennepoeder en alles wat daar weer van gemaakt is zoals sambal, ketchup, currypasta's en vele specerijenmengsels.

Door de frequentie van consumptie van nachtschades, waardoor je de neurotoxines gaat stapelen, haal je een sluipmoordenaar in huis. De mensheid zou niet half zoveel reuma en artritis kennen zonder nachtschades!


Er staat op dit forum nog veel meer over nachtschades. Gebruik hiervoor de zoekfunctie.

Dit is iets wat je per direkt kan oppakken. Je hoeft er niets voor te doen, alleen iets voor te laten, het proberen waard. Sterkte met je zoektocht.

 
G

Guest

Guest
Ik ben heel blij met de tips en adviezen. Volgende week ga ik naar een natuurarts en nu al me inlezen in de onderwerpen die jullie aandragen.

 
R

Romagi

Guest
Hoi Klavertje, hoe is het met de pijnen nu? heb je nog ergens verlichting kunnen vinden?

Ik kwam op dit onderwerp terecht omdat mijn zus een operatie heeft gehad aan haar knie.

En nu voor de pijn het middel oxycodone heeft voorgeschreven gekregen.

Dat is een soort drug. Maar dat werkt erg verslavend.

Je hebt pijncentra bezocht, konden ze geen zenuwen stilleggen (doorsnijden) zodat de pijnprikkel niet meer naar je hersens gaat?

Ik hoop echt van je te horen dat je althans enige verlichting hebt kunnen vinden.

 

Webmaster

New member
Quote:
Je hebt pijncentra bezocht, konden ze geen zenuwen stilleggen (doorsnijden) zodat de pijnprikkel niet meer naar je hersens gaat?


Huh? :?: :!:

Liesje, soms kan ik jou echt niet volgen...

mike

 
R

Romagi

Guest
Alvorens te antwoorden snel even gezocht: zenuwen stilleggen om pijn te bestrijden - en kwam uit bij het Rijnland Ziekenhuis. Officieel heet dat een zenuwblokkade, dus niet doorsnijden. Sorry.

Aangezien Klavertje zoveel pijn heeft en geen oplossing heeft gevonden ben ik benieuwd of WP haar verlichting heeft kunnen geven. Zou mooi zijn.

Ik denk mee met eigen familie, voor zover ik tijd heb en voorzover ze geinteresseerd zijn.

Vanmiddag dacht ik: mijn zussen en broers worden allemaal een dagje ouder en nu komen de klachten. En als ze er zelf niet voor open staan om te veranderen dan houdt het inderdaad op.

Maar het blijven wel zussen en broers, en vooral met mijn schoondochter gaat het erg slecht. (uitgezaaide kanker) Dat kun je niet zomaar uit je hoofd zetten.

Ik zie iedereen achteruit gaan en sta machteloos. Niet echt leuk, mede omdat ik nu weet dat er nog veel aan gezondheid te verbeteren valt.

 
R

Romagi

Guest
Ik heb op TV eens een verhaal gehoord van een man die was met z,n rug op een hek gevallen. Min of meer gespietst. Hij had dus extreem veel pijn. Geen idee of er dan een andere optie is of dat je met extreem veel pijn kunt leren leven.

Kunnen jullie me nu volgen?

 

Webmaster

New member
Ik zou in zo'n geval zeker aan de pijnstillers gaan, desnoods morfine. Laten we daarover geen misverstanden bestaan. Tegelijkertijd zou ik echter werken aan herstel en regeneratie. Ik denk dat jij onderschat waar het lichaam/leven werkelijk toe in staat is, mits het op de juiste manier ondersteund wordt!

Mike

 
R

Romagi

Guest
Ja je hebt gelijk Mike, het beste advies dat ik haar kan geven is dat ze een andere arts zoekt, orthomoleculair misschien, iemand die o.a. ondersteunt met voeding enz.

Ik weet wel zeker dat ze in het verleden verkeerd behandeld is aan haar knie en nu weer zware medicijnen krijgt voorgeschreven door de huisarts Oxycodone, opium-achtig en verslavend -vergezeld van macrocol tegen verstopping. De eerste aambij heeft ze inmiddels al en dat was schrikken.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.339
Leden
7.666
Nieuwste lid
Wim R
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan