• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Belgie

Vuurvogel

Well-known member

Lievergezond

Well-known memberDe Belgische regeringspartijen hebben na eerder uitstel alsnog een wetsontwerp in de Kamer gebracht dat de verplichte coronavaccinatie in de zorg moet afdwingen.


Ondanks dat hun eigen experts het ‘niet meer nodig achten’, dreigen tienduizenden mensen hun baan te verliezen. Ongeveer 160.000 mensen uit de zorg hebben hun vaccinatie of boosterprik geweigerd. De regering is er nu op uit om deze mensen te straffen, schrijft de organisatie Samen voor vrijheid.

e organisatie roept samen met de zorg iedereen op om op 26 juni een witte mars te houden voor de zorg. Om 13.00 uur wordt er verzameld bij Brussel-Noord. “Draag of breng zoveel mogelijk de kleur wit mee uit solidariteit met de duizenden verpleegkundigen, artsen en andere zorgverleners die hun job zouden verliezen omdat deze tirannieke regering het wil,” stelt Samen voor vrijheid.


Op 29 juni wordt in België gedebatteerd over de vaccinatieplicht voor de zorg. “Als deze erdoor gestemd wordt voor de zorg, zullen snel de volgende beperkingen volgen.”


“Als deze mensen straks effectief hun werk en passie verliezen, heeft de regering het precedent om van een job een ‘recht’ te maken dat zij naar eigendunk kan afnemen,” schrijft de organisatie. “Wij wachten niet tot wat er nog zal komen in het najaar. Het is nu dat we hen moeten stoppen.”
 

Mariake

Active member
Niks nieuws onder de zon. Toen mijn oudste dochter op het Middelbaar zat, gebruikte zij soms de bus. Das 20 jaar geleden. Vaak 'viel' er gewoon een dienstregeling weg, omdat er een chauffeur ziek was. 1 maal zelfs met 4 uur vertraging tot gevolg. 2 keer achter elkaar een uurregeling weggevallen (wegens ziekte; was de uitleg nadien). Na 3 uur verschijnt er eindelijk een bus en mijn dochter rent uit het buskot en zwaait. En wat doet de buschauffeur?? Die zwaaide terug (en reed door). En deze tiener droeg géén hoofddoek......
 

Lievergezond

Well-known member

Forum statistieken

Onderwerpen
4.365
Berichten
403.523
Leden
8.469
Nieuwste lid
Judita
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan