Simmentaler
New member
Hallo allemaal,
Vandaag is mijn verjaardag, en ter ere van dit heuglijk feit ben ik met man en kind naar de stad getogen waar we de enige echte Brandt & Levie worst gehaald hebben (laatst eens iets over gelezen). Ik heb gekozen voor de variant met lavendel. Worst is al bijna op, en heb 'm een half uur geleden aangebroken
Ik heb verder geen aandelen, maar wat smaakt dit heerlijk! Een aanrader voor ieder die van droge worst houdt. Dit zeggen B&L over hun werk en product (ze maken worst op speciale italiaanse wijze):
"In onze beleving is er veel mis met de manier waarop er wereldwijd geconsumeerd en geproduceerd wordt. In Italië zagen we dat er bij zowel ambachtelijke als industriele worstmakers gewerkt wordt met in de bio-industrie opgegroeide varkens. Vaak komen deze varkens uit Nederland. Dankzij de haven van Rotterdam worden in Nederland ''goedkope basisingredienten'' geproduceerd waar elders waarde aan wordt toegevoegd. Volgens ons kan dit anders. Op de eerste plaats door dieren goed te behandelen. Op de tweede plaats door zelf waarde creeren in plaats dit aan anderen over te laten. Hiermee kunnen onnodige foodmiles voorkomen worden. En dus minder stress bij de varkens, minder uitstoot van CO2 en de realisatie van kwalteitsproducten uit eigen land".
http://www.brandtenlevie.nl
Vandaag is mijn verjaardag, en ter ere van dit heuglijk feit ben ik met man en kind naar de stad getogen waar we de enige echte Brandt & Levie worst gehaald hebben (laatst eens iets over gelezen). Ik heb gekozen voor de variant met lavendel. Worst is al bijna op, en heb 'm een half uur geleden aangebroken

"In onze beleving is er veel mis met de manier waarop er wereldwijd geconsumeerd en geproduceerd wordt. In Italië zagen we dat er bij zowel ambachtelijke als industriele worstmakers gewerkt wordt met in de bio-industrie opgegroeide varkens. Vaak komen deze varkens uit Nederland. Dankzij de haven van Rotterdam worden in Nederland ''goedkope basisingredienten'' geproduceerd waar elders waarde aan wordt toegevoegd. Volgens ons kan dit anders. Op de eerste plaats door dieren goed te behandelen. Op de tweede plaats door zelf waarde creeren in plaats dit aan anderen over te laten. Hiermee kunnen onnodige foodmiles voorkomen worden. En dus minder stress bij de varkens, minder uitstoot van CO2 en de realisatie van kwalteitsproducten uit eigen land".
http://www.brandtenlevie.nl