Dotcom Radio

Was eigenlijk helemaal niet bedoeld als een reactie, maar je bracht me op de gedachte dit te delen omdat het in Frankrijk een cultuur op zich is om overdag buiten de deur te eten. Restaurants zitten vol
Oké ja dag kan. Ik ben eigenlijk gewoon bloed serieus. Het is wat al door veel anderen steeds gezegd is. Kop in het zand gedrag, vakantie willen, uit eten en ieder voor zich. Waar ik op doel is vanuit een andere hoek dan overheid en politiek een centrale organisatie waarbij aangesloten kan worden. Gebruik kunnen maken van datgene wat al bestaat. Wat er al is. Zonder aansturing van de organisatie zelf maar bedoeld als herkenning. Geen idee hoe ik het anders moet uitleggen. In zie totaal geen ene logica in alle decentralisatie en hoop die verschuift naar de politiek. Het lijkt wel of of iplv en en. Ik doel niet alleen op restaurants maar ook op bakkers, slagers, en alle andere detailhandel. Maar niks inzichtelijk. Mis echt een thema op de of andere manier. Sorry.
 
Meme’s van 19-03-’23 t/m 26-03-2023

Deze week begon met een Meme die ik wilde maken over de banken crisis. Ik kwam via freespoke een afbeelding tegen die dat prachtig uitbeeldt maar dat was copyright. Dan maar even een mailtje gestuurd en al binnen enkele uren had ik een respons van de maker Marian Kamensky. Het werd na twee mail berichten op en neer een ja. Many thanks.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
497.787
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan