X22 Report

2 x X22 Report - Eyes on AZ, eyes on Brazil!



Mike
 
Interview van Dave met Mark Finchem, die zich namens de Republikeinen kandidaat heeft gesteld als Secretary of State in Arizona en die zijn frauduleuze 'nederlaag' in de midterms weigert te erkennen:


Mike
 
Laatst bewerkt:
2 x X22 Report - Dave heeft het over een storm van 2 jaar, maar her voelt alsof we een versnelling zijn ingegaan en alles nu wel eens veel sneller zou kunnen verlopen dan wij denken.



Mike
 
Gisteren schreef ik al dat het voelt alsof we een versnelling zijn ingegaan in de informatieoorlog. Luister naar deze nieuwe X22 Report, WOW, je moet dit horen om het te geloven!



Je zult maar een black piller zijn als Ragnar, die graag afgeeft op Dave (en op mij natuurlijk). Voel je je nou niet enorm in je hemd gezet? Nog voordat RED NOVEMBER voorbij is zijn we van wanhoop na de midterms (als je daar gevoelig voor bent) naar hoop gegaan. Vandaag verschijnt nog een interview met niemand minder dan Eric Trump. Maar Dave verkoopt hopium, hoor, neem hem niet serieus. En mijn intuitie ook niet. :rolleyes:

Mike
 
Dit is de nieuwste. Zo snel ging de versnelling dus.


 
2 x X22 Report - zet je schrap, vanaf maandag wordt het feest!



Mike
 
Een zeer enthousiaste Dave met een report van ruim een uur praat ons weer bij, een goed begin van de week!



Weet je wat zo jammer is? Iemand als Ragnar, die op zich een prima vent is, haakt af vlak voor de positieve omwenteling, alleen maar omdat hij zijn ego, zijn negativiteit en zijn cynisme en wantrouwen niet onder controle heeft. Ik heb hem nog de kans gegeven om zijn excuses aan te bieden, maar zijn trots belette hem om deze vorm van bescheidenheid te tonen. Q schrijft: the end won't be for everyone. Bill Wilson (AA) schrijft: all our troubles are of our own making. Edgar Cayce schreef: no soul.left behind. Ik hoop van harte dat Ragnar niet tot de 4-6% lost forever gaat horen.

Mike
 
2 x X22 Report - we zitten hier nog 3 jaar aan vast:



Mike
 
Het was toch in mei volgends de Q post “Time to end the horror show”? En aan het einde van het jaar was het zo ongeveer afgelopen. Waarom nog 3 jaar wachten dan?
 
2 x X22 Report - we zitten hier nog 3 jaar aan vast:



Mike
In welke zin: Als in dat [ZE] nog een hoop shit over we the people gaan uitstorten.
Ik hield zelf wel al rekening met 2 jr (2024) maar niet met 3 🤔 althans puin ruimen kost ook tijd.
 
Laatst bewerkt:
General Flynn on the Arizona election: "Kari Lake won by hundreds of thousands of votes, I guarantee it, if they actually look at it. I mean, you don't have some of the down ballot voting that occurred. Kari Lake won by a large, large margin. It's solely because of the horrific corruption that's in one particular county [Maricopa], but it's probably in Pima County out there as well."

He says the people of Arizona need to be at the board meetings every night demanding decertification.

Full interview: https://rumble.com/v1y2wom-gen-flyn...h-generation-warfaretime-to-educate-the-.html


Mike
 
2 x X22 Report - de waarheid over de verkiezingsfraude, met name in Arizona, komt alsmaar meer naar buiten, plus nog heel veel andere waarheden:



Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.839
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan