Spanje

Is dat gelijk aan ‘heil grote broer’? Ik vraag het maar want mijn kennis van de Spaanse taal is nog niet van de grond gekomen helaas.
Neen, het zegt :

Marlaska moordenaar, Sanchez medeplichtige, Leve de Guardia Civil en Leve España

Marlaska is de Minister van Binnenlandse Zaken

Er zijn hier afgelopen week 3 Guardia Civils vermoord in Barbate op zee door de Marrokaanse (regering) drugsmafia en Spaanse (regering) drugsmafia.

De regering heeft teruggeschroefd in de begroting ter bestrijding hiervan en de Guardia moet dus bv met dit, op foto rechts :

1708091372171.png

het 14m lange krachtige vaartuig van de narco (links) tegenhouden.

Uiteraard gat dit niet en heeft die narco-lancha gewoon over de zodiac heen geraast. ( Er zijn videos van).


Een paar dagen voordien, was de Spaanse falcon (het regeringsvliegtuig van Sanchez) gesitueerd in Marokko, voor een niet op de agenda staande 'ontmoeting'.
 
Marlaska beëindigt de anti-narco-eenheid dagen nadat hij op de hoogte is gebracht van de connectie van de narco in Cádiz met de Marokkaanse maffia: Er is bewijs toegevoegd over de vermindering van controles om Mohamed VI te bevoordelen. Marlaska bevestigt dat er geen intern onderzoek komt naar de moorden in Barbate.
 
Je zult echt vaker tekst en uitleg moeten geven, Jim. Ik laat die Spaanse berichten vaak voor wat ze zijn want ik kan geen Spaans. Daarnaast ben ik niet of onvoldoende op de hoogte van Spaanse binnenlandse toestanden.

Mike
 
Marlaska verhulde de ontmanteling van een andere elite drugsbestrijdingsgroep in 2021: De hoofdcommissaris van Cádiz kreeg de opdracht om het hoofd en de agenten die deel uitmaakten van de narcoticateam in Puerto de Santa María uit te wijzen. De agenten werden overgeplaatst naar bewaring, leiding en gevangenisbewaking.
 
Gerald Knaus kondigt op Duitse TV de deportatie van illegale immigranten naar Madrid aan: Duitse immigratieambtenaar bevestigt overeenkomst met Pedro Sánchez.
 
Chartermaatschappij Privilege bevestigt dat ze duizenden illegale immigranten van de Canarische Eilanden naar Madrid stuurt: ze beweren dat dit deel uitmaakt van een raamovereenkomst met de regering. "Ze komen rond 14.00 uur aan op Barajas. De vliegtuigen vertrekken leeg naar de Canarische Eilanden en komen elke dag vol illegalen terug."
 
  • Wow
Waarderingen: Surv
Drugsclans vallen drie agenten aan op het politiebureau van Barbate:

Afgelopen vrijdagmiddag leidde een botsing tussen rivaliserende facties van een beruchte criminele groep die zich bezighoudt met drugshandel tot lichte verwondingen bij drie leden van de Guardia Civil in de gemeente Barbate, Cádiz, slechts enkele dagen na de moord op meerdere agenten.
 
Inlichtingenanalyse van de Marokkaans-Spaanse betrekkingen wijst op een aantal belangrijke punten:

- De Marokkaanse cannabisindustrie biedt werk aan ongeveer een miljoen mensen, inclusief telers en transporteurs, en 135.000 hectare wordt gebruikt voor de teelt.
- In 2020 heeft de VN-Commissie voor verdovende middelen cannabis geherclassificeerd en van de lijst van gevaarlijke drugs gehaald, met steun van Marokko en 27 andere landen.
- In 2021 vaardigde Marokko wet 13-21 uit, die cannabis legaliseert voor medicinaal en industrieel gebruik, gevolgd door wetten die het legale gebruik ervan reguleren.

Inlichtingendiensten in Spanje wijzen Marokko aan als een narco-dictatuur waar Mohamed VI profiteert van drugshandel voor zijn militaire modernisering, en beschouwen Spanje als een narco-corridor naar Europa om druk uit te oefenen met migratieafpersing en Israëlische softwarespionage (het gebruik van software van de Gamma Group is gebruikelijk bij zowel afpersing als omkoping van politie, Spaanse politici en leden van het Europees Parlement).
 
Ik weet niet wat een kilo ecologische citroenen daar bij jullie kost, maar hier in de supermarkt blijkbaar rond de 2euro.
Aan de teler wordt 8 centiemen betaald.
 
Betreffende narco en de door de minister van binnenlandse zaken opgeheven anti-narco groep :

In de laatste 4j had deze speciale brigade (OCON) beslag gelegd op :
300.000.000 euro aan roerend goed
70.000.000 euro aan cash
1.400 ton aan drugs
17.000 arrestaties

Kost van deze eenheid : 37.000.000euro voor 2024, maw een positief saldo

Waarom dan opheffen ?

Pegasus, Sanchez is de marionet van Mohammed.
Maart 2022 : Marlaska belooft een enorme strijd tegen de narco
Mei 2022 : de spionage van de GSM van Marlaska door de Marokkaanse inlichtingendienst dmv Pegasus komt aan het licht
September 2022 : OCON wordt opgehoffen
 
Als een superrijk land zonder schulden zijnde, geeft Sanchez nog eens 45.000.000.000 aan Marokko om te investeren in infrastructuur.
 
  • Wow
Waarderingen: Surv
Het bedrijf (plastiekbedrijf Playbol) van de vader van Sanchez factureert in :
2018, 1.300.000euro, in het jaar dat Sanchez president wordt
2019, 3.500.000euro
2020, 3.400.000euro en ontvingen ook coronahulpfondsen
2021, 4.000.000euro
2022, 4.350.000euro
 
  • Wow
Waarderingen: Surv
Gebouw uit 2008
In amper 1/2h zo goed als volledig in brand
Nog niks geweten over slachtoffers
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.473
Berichten
501.936
Leden
8.633
Nieuwste lid
Tarabya
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan