COVID vaccinatie bijwerkingen

Dochter van vriendin (18, puur bloed) is helemaal verliefd op een geprikte knul. Wel gezoend, geen sex. Vriendin nogal in paniek en vraagt mij advies.....
Ivm en/of natto als profylaxe gebruiken? Vriendje aan de kant zetten lijkt nu geen optie.
Iemand een idee hierover?
 
  • Leuk
Waarderingen: JVG
Profylaxe. Een beetje uitwisseling via speeksel valt wel mee. Geslachtsgemeenschap en bloedtransfusies zijn wel een potentieel probleem.

Mike
 
IVM. Met natto komt ze nooit meer aan de man, stinkt een uur in de wind!

Mike
Zijn er wel andere gezondheidsvoordelen waarvoor je nattō zou kunnen eten? Het is immers een gefermenteerd product met unieke fermentatieculturen die niet veel voorkomen in andere voedingsmiddelen.
 
Het gevolg is dat beide ziekenhuizen nog maar weinig kunnen doen voor mensen met langdurige klachten na corona. "We kunnen ze hoop bieden, of helpen omgaan met de klachten. Soms helpt een antidepressivum. Maar wat voor de een helpt, werkt niet per se voor de ander", vertelt Van Vugt.
En daarmee raakt ze aan de kern van het probleem. Artsen en onderzoekers weten namelijk nog altijd niet precies wat de oorzaak van het postcovidsyndroom is.
Ziekte in de ziel kan niet opgelost door alleen te focussen op een fysiek lichaam. Als er geen heling van het astrale lichaam plaatsvindt worden al die 'post-covid' symptomen nooit opgelost. De dokters van deze tijd gaan met hun handen in hun haren blijven staan.
 
Ik hoef ook weer niet elk overlijden te linken aan prikjes, toch is het wel opvallend de laatste tijd. Weer een pimpelmees met ingezakte pootjes.

 
Hier begint het al,de eerste plotse overlijdens door de hitte tijdens een halve marathon in Murcia.

Hitte ?? 🤣 slechts 25gr was het tijdens de wedstrijd.
 
Ik hoef ook weer niet elk overlijden te linken aan prikjes, toch is het wel opvallend de laatste tijd. Weer een pimpelmees met ingezakte pootjes.

Hier de beelden:



Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.777
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan