George Soros

Hoe schatrijke George Soros miljoenen verdiende aan een Arnhems volksbuurtje: ‘Kwetsbare mensen zijn de pineut’​


Beleggers uit binnen- en buitenland hebben de afgelopen jaren een begerig oog laten vallen op de Nederlandse sociale huurhuizen. Goede handel. Zo zijn met ruim 600 woningen van de Arnhemse woningcorporatie Vivare miljoenenwinsten gemaakt.



 

Hoe schatrijke George Soros miljoenen verdiende aan een Arnhems volksbuurtje: ‘Kwetsbare mensen zijn de pineut’​


Beleggers uit binnen- en buitenland hebben de afgelopen jaren een begerig oog laten vallen op de Nederlandse sociale huurhuizen. Goede handel. Zo zijn met ruim 600 woningen van de Arnhemse woningcorporatie Vivare miljoenenwinsten gemaakt.



Hoe kom je op straat terecht, dit helpt niet echt
 
Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's.

Als u zich afvraagt waarom zijn de kranten op de hand van Mark Rutte en andere Europeese leiders?
George
Soros en Bill gates hebben de laatste 15 jaar lang alle media opgekocht en of de journalisten en media eigenaren omgekocht. Ze zijn daarna vervangen door propaganda Journalisten (marxsiten) die allemaal werden opgeleid in de George Soros Instituten. Dit voor de Grote Reset!
GEORGE SOROS - Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's. Fake10

Alle kranten zijn in bezit van George Soro's. Alles wat U leest in de media word dus geregeld door een team van George Soro's
Soros
die bijna alle kranten en de TV media in Europa en een deel van Amerika bezit. Het gaat allemaal schuil in de Bellingcat (groep) Dus ook faceboek en Twitter etc. Zelfs CCN en Aljazeera. Dus U leest niet de waarheid maar in elkaar gezet nieuws. Zoals over verkiezingen, polls etc etc.

De 39-jarige oprichter van Bellingcat, een onderzoekswebsite het bekende (fact checker) kreeg geldelijke steun van George Soros.
Het zou voor Eliot Higgins misschien heel anders zijn gelopen als zijn studie gelijke tred had gehouden met de technologie."We krijgen veel van ons geld van donateurs zoals de Open Society Foundation [de internationale subsidie-instelling die wordt gefinancierd door miljardair George Soros] en we halen ook ongeveer 50% van onze inkomsten uit workshops die we aanbieden."

Link: https://www.theguardian.com/media/2...exposed-novichok-russian-spy-anatoliy-chepiga

Ze maken allemaal propagande voor de Great Reset.
Valt het u niet keer op keer op dat polls waar duidelijk voor een nee is gekozen later in een ja word uitgelegt. Alles hoort bij het plan van de Nieuwe Wereld Orde, De Grote Reset. Built back better.

Google en kijk wie de aandeel houders van Bellingcat zijn.
Google welke kranten door bellingcat in Europa zijn over genomen. De waarheid is zo te vinden. Mij hoeft U niet te geloven. Maar Google dan alsjeblieft.
GEORGE SOROS - Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's. Funded10
Soros opende overal Bellincat kantoren in Europa om straks fake news te verspreiden over het Covid Virus en het marrakesh akkoord.
Soros
wilde ook dat nederland het verdrag tekent het is hem gelukt en nu tracht hij via de media het Volk te beinvloeden en belooft U een nieuwe wereld van Socialisme. Nu aan U de keus.

Ook een manier om de boel lekker om te draaien! Of naar je hand te zetten! Of juist U willen laten geloven dat George Soro's de regeringen op leugens willen betrappen? Welk belang heeft George Soros bij dit? Juist om zijn komende Great Reset te waarborgen en leugens in de kranten te zetten.

Zelfde deed hij met de stem machines in 2017 Amerika en die stem machines gaan ze nu straks ook gebruiken in Nederland met de verkiezingen! Daarom zette Soros in Europa 10.000 kantoren op. (Amerika werd daar al het slachtoffer van! (Obama) George Soro's is staats vijand nummer 1 van de wereld! Daarna komt Bill Gates zijn trouwe makker in dit Great Reset complot!
Soros zijn website : https://socialmediadna.nl/bellingcat-wij-laten-zien-hoe-regeri..

Opzettelijk nieuws lekken om in 2022 een oorlog met Rusland uit te lokken of in een kwaad dag licht te stellen.

Met zijn onderzoeksteam - website Bellingcat maakte hij al wereldnieuws, onder de naam ... Open Society Foundation.

Bron: Bedrijfs Socialisme cq marxsisme - communisme met een vleugje democratie!
Link : https://www.opensocietyfoundations.org/

U bent dus gewaarschuwd Soros zal niet rusten voor dat hij de massa immigratie Marrakesh pact in het geheel gerealiseerd heeft. Verdun de plaatselijke bevolking van een land door immigratie. Maakt niet uit of er criminelen tussen zitten. Stemmen zonder handtekeningen mogen worden geaccepteerd! en de weerstand zal minder zijn en of gebroken.

En zo zal de Great Reset met Klaus Swab worden verwezelijkt.
 
En zo zal de Great Reset met Klaus Swab worden verwezelijkt.
En hiermee geef je de tegenstander meer macht dan hij werkelijk heeft. Dit is van het kaliber: het net is al gesloten, alle uitgangen zijn al dichtgetimmerd. Je schrijft aan hen een soort goddelijke almachtigheid toe die hen helemaal niet toekomt. #ikdoenietmee

Mike
 
En hiermee geef je de tegenstander meer macht dan hij werkelijk heeft. Dit is van het kaliber: het net is al gesloten, alle uitgangen zijn al dichtgetimmerd. Je schrijft aan hen een soort goddelijke almachtigheid toe die hen helemaal niet toekomt. #ikdoenietmee

Mike
Het enige wat de tegenstander heeft is satanische macht, alleen God is Almachtig.
En gezien de mentaliteit van dit land heeft de overgrote meerderheid zich al overgegeven aan de satanische cultus en kunnen als verloren worden beschouwd.
 
En hiermee geef je de tegenstander meer macht dan hij werkelijk heeft. Dit is van het kaliber: het net is al gesloten, alle uitgangen zijn al dichtgetimmerd. Je schrijft aan hen een soort goddelijke almachtigheid toe die hen helemaal niet toekomt. #ikdoenietmee

Mike
Mensen onderschatten de kracht van hun geest en gedachten. Als [ze] ons dood willen hebben kan dat met 1 druk op de knop lijkt me. Maar hun agenda komt veel krachtiger tot stand wanneer ze dat doen door middel van onze gedachten en vrije wil.

Arie
 
Wat betekent de A status nu werkelijk en welke macht heeft de Jonge en zijn Guru George Soros??
Zouden we de uitverkorenden zijn het land met de minste weerstand waar straks vaccinatie verplichting een dwang word? George Soros heeft de recht banken in zijn macht! De rechters en wie niet?

https://soldaatvandewaarheid.actief...-de-wereld-te-knechten?highlight=GEORGE+SOROS

Stelt u zich nu eens voor ik zeg niet dat het zo is maar als de R in de maand komt (September) en dat ze ons weer in lock downs gooien?

Van Demonstreren zal dan geen sprake meer zijn, U beklagen bij de Burgemeester kan niet meer want De Jonge vaardigd de bevelen uit! De lockdows worden immers van af nu door de regering beslist!

Wat betekent de A status nu werkelijk en welke macht heeft de Jonge?
Nu dat is verplichte Quarantaine en vaccinatie en het scheiden van personen die zijn blootgesteld aan een infectie maar asymptomatisch, terwijl isolatie het scheiden van geïnfecteerde patiënten is. Vrijwillige quarantaine en vaccinatie heeft de voorkeur, maar kan indien nodig verplicht worden gesteld.

Het kan worden toegepast op een individu of een gemeenschap en moet worden voortgezet tot de langste incubatietijd van de ziekteverwekker. In sommige artikelen wordt "voorzorgs zelfisolatie van contacten" gebruikt in plaats van quarantaine. Isolatie betekent "scheiding van zieke mensen met een besmettelijke ziekte van mensen die niet ziek zijn". Het doel van deze maatregel is de overdracht van ziekte van mens op mens te voorkomen of te minimaliseren.

Kijk en daar gaan we dan!
In het geval van een ernstig gevaarlijke infectieziekte verklaarde de voogdijrechter dat de vrijheid van vrijheid kan worden beperkt voor de behandeling van individuen. Men mag de persoon fixeren en injecteren. Indien de ziekte zo dodelijk is dat hij anderen in gevaar brengt en ook zijn familie leden en zijn kinderen. In dat geval kan het ministerie van volk gezondheid zich over het gezin cq familie ontfermen en over gaan het gehele gezin verplicht te vaccineren!

Wijken worden afgesloten kampen als er bv in een wijk covid bij alleen al een persoon word geconstateerd!
In het kader van de bestrijding van epidemische ziekten kunnen strikte regelgerelateerde maatregelen zoals quarantaine worden toegepast of is het mogelijk maatregelen te nemen die niet zo streng zijn als quarantaine in de vorm van huisobservatie en dat mensen het huis uit mogen alleen in een gecontroleerde situatie denk aan Boa's, Politie of militairen die de besmette wijk afzetten!

Er worden strickte sancties op gelegd bij het niet-naleving van deze maatregelen enverschillen per soort maatregel.
In overeenstemming met het rechtszekerheidsbeginsel is het noodzakelijk om schriftelijke documenten met deze kwesties aan de relevante personen te verstrekken in ruil voor ondertekening, zodat zij weten welk type maatregel tegen hen wordt toegepast en welke sanctie moet worden opgelegd in geval van overtreding van de maatregel. Het is belangrijk om ondertekende documenten te verstrekken voor toekomstige juridische geschillen op het gebied van bewijs van wet.

Bij niet-naleving van het quarantainebesluit worden de in de wet bepaalde straffen toegepast op de betrokkene.

En dit kan de Jonge allemaal in zijn eentje beslissen door dat de A status is uitgeroepen wij Nederland het enige land ter wereld!

Volgens de algemene hygiënewet worden personen die zich verzetten tegen ambtenaren die bevoegd zijn om onderzoek te doen naar infectieziekten, gestraft in overeenstemming met het wetboek van strafrecht. Gedraagt iemand zich in strijd met de maatregelen met betrekking tot infectieziekten", de persoon die zich dan niet houdt aan de maatregelen van de bevoegde autoriteiten en iekand anders heeft daar door covid opgelopen of stierf aan een besmettelijke ziekte, wordt gestraft met gevangenisstraf van minstens twee jaar.

U merkt nu al we worden tegen elkaar uitgespeeld de gevacineerden versus ongevacineerden u kan dan nu wel raden wat het boven staande terweeg brengt!!!

Word wakker sta op of ga op de knieen voor de Nieuwe Wereld Order er is geen andere keus!

We moeten gericht gaan demonstreren niet meer in kleine groepjes overal in de steden! dit demisionare kabinet moet helemaal weg en zo snel mogelijk. Een maal de A status uit voeren zo als wat u boven genoemd hebt gelezen kan de Jonge U uit de ouderlijke macht zetten opsluiten en uw kinderen als nog vaccineren!

Nogmaals de tijd dringd! Nogmaals de tijd dringd! Nogmaals de tijd dringd! Nogmaals de tijd dringd!
Het gaat om uw toekomst en nog meer om die van uw kinderen!
 
Om de een of andere reden heb jij Soros tot de Grote Satan gemaakt. Hij is slechts een enkeling in een veel.grotere club. Waarom.heb je je daar niet in verdiept en waarom richt je al je energie naar de 'almachtige' GS en niet We The People?

Mike
 
De bijdrage van Hielke klinkt alsof Martin Vrijland de website van Niburu aan het voorlezen is. Niet lullig bedoeld maar het is een doemscenario dat alleen mogelijk is als we daarvoor kiezen.
 
Iets met klok en klepel re veel gecontroleerde oppositie gelezen.
De poppetjes die in beeld zijn worden ook in 1 seconde uitgeschakeld als hun nut verdwenen is, het Volk moet opstaan en dat zit nog op MSM te gluren en hebben het te goed

Om de een of andere reden heb jij Soros tot de Grote Satan gemaakt. Hij is slechts een enkeling in een veel.grotere club. Waarom.heb je je daar niet in verdiept en waarom richt je al.je energie in de 'almachtige' GS en niet We The People?

Mike
 
Iets met klok en klepel re veel gecontroleerde oppositie gelezen.
De poppetjes die in beeld zijn worden ook in 1 seconde uitgeschakeld als hun nut verdwenen is, het Volk moet opstaan en dat zit nog op MSM te gluren en hebben het te goed
Sorry ik denk niet dat marin hoogland in 2018 over de great reset geschreven heeft!

En een enkeling en alleen Goros Soros ?

Lees je eerst in Vetje en Sailor en

fatsnotbad kijk teminste in de link !​

Niet verkeerd bedoeld hoor! en kijk dan ook even naar de datums van 100 alleen al over George Soros geplaatse artikelen! Het gaat over iedereen zoals Klaus Swab, Bill Gates , Gommers en noem ze maar op! en dus svp niet te snel oordelen!

https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/search?search_keywords=GEORGE+SOROS
 
Voor beeld schreef ik op di 27 nov 2018 - 13:30 ! Kijk maar in de link!

Bericht
Onderwerp: George Soro's de man die de wereld tracht te veroveren en het bloed door de Europeese straten zal laten vloeien.
GEORGE SOROS - George Soro's de man die de wereld tracht te veroveren en het bloed door de Europeese straten zal laten vloeien. Empty
di 27 nov 2018 - 13:30
Selecteer/deselecteer (multi-citaat)
Reageren met citaat Bericht bewerken/verwijderen Verwijder bericht IP-adres van deze gebruiker bekijken

George Soros de man die continenten zal trachten te ontwrichten met een Covid virus en de mensen tegen elkaar op te zetten om zo een burgeroorlog in Europa te veroorzaken. Het volk zal de regels niet meer pikken.
Het Euro Gendforce leger zal deze (burger) oorlogen neerslaan velen van U opsluiten en of knechten. Dit zal gepaard gaan met bloed wat zal vloeien door de straten overal in Europa. Alles word vernietigt de Zorg de Middenstand noem het maar op.

Een Covid virus zal als een zwart laken over Europa heen vallen begin 2020. En de hel zal open breken rond september 2021. Het volk zal in opstand komen maar daar hebben ze al rekening mee gehouden want zij zijn immers de veroorzakers!

Met een socialistisch systeem valt triljoenen te verdienen denk maar aan bedrijfs socialisme.

Samen met Bill Gates en de Rockefellers, George Soros zal men Klaus Schwab de marxsist aan de macht helpen voor hun eigen gewin koste wat het kost!

Ook op lagere scholen in heel de wereld is hij al jaren geinfiltreerd met zijn groeperingen van de New World order. Dit om het sociaal systeem en daarna de traditie's te ontwrichten van alle landen, zodat normen en waarden wegvallen.

Soro's is de financierder van bijna alle ellende: de Anti zwarte pieten club, black lives matters en Antifa hij is de financierder van massa immigratie. Zelfs de financierder van de ISIS kopstukken en het Covid (genocide) plan.
(The New World Order)


Hij heeft de meeste Linkse (nederlandse) politici in zijn foundation clubs die lobbyen in de EU. Dit zal vanzelf wel in de kranten komen. Wat hij en zijn Linkse foundations eerst gaat doen is de zwarte bevolking en de Islam opruien dat ze een plaats moeten op eisen in Europa en de wereld. (verdeel en heers) Hij is tevens de rijkste ''geld maker'' man in de wereld. Die de valuta van een land tracht te ontwrichten Dit door middel van massa immigratie of onrusten. Hij deed dat al eerder met de pond van Engeland en verdiende in twee dagen 1 miljard op de valuta koers. In Europa zal de Euro vallen in 2021 Soros zal dan een nieuwe crypto munt slaan. Hij zal de Europeese unie opzettelijk ontwrichten! en het ergste is onze domme linkse regering loopt er met open ogen in (met name de socialisten) Deze man is levensgevaarlijk.

Zo koopt George Soros politici, media en de klimaat gekken om.
De Open Society Foundations zoekt nog steeds kandidaten, het doel om ze langer termijn leiders te laten worden zodat hij invloed kan uitoefenen op het veld van raciale gerechtigheid.

Hij heeft al een plan genoemd fellowship die biedt individuen $ 100.000 voor het organiseren van Agenda 21.

De Open Society Foundations zoeken kandidaten
Soros
Equality Fellowship, blijft adverteren dat tot doel heeft langetermijnleiders binnen te halen en te ondersteunen die invloed uitoefenen op het veld van raciale gerechtigheid. De fellowship award biedt individuen $ 100.000 ter ondersteuning van de productie van een innovatief raciaal rechtvaardigheidsproject in de loop van 18 maanden.

Lees de oproep:
We nodigen aanvragers uit om innovatief en gewaagd te zijn in hun inzendingen. Het doel van de fellowship is om nieuwe ideeën te incuberen, het nemen van risico's te bevorderen en verschillende manieren van denken te ontwikkelen die onze bestaande veronderstellingen uitdagen en uitbreiden.

Het voorgestelde project moet een aanzienlijke meerwaarde bieden aan raciale rechtvaardigheid en moet een nieuwe aanpak zijn om problemen van structurele ongelijkheid en discriminatie aan te pakken.

We moedigen de cohort van dit jaar aan om hun project binnen het huidige sociale en politieke moment te overwegen. We kennen giftige verhalen, raciale angstgevoelens, economische onzekerheid en een regelrechte aanval op bescherming van burgerrechten hebben de verdeeldheid versterkt en de systemen die de ongelijkheden in stand houden.

In deze context vragen we aanvragers om hun project te plaatsen en uit te leggen hoe en waarom hun project nodig is om deze bedreigingen tegen te gaan en op weg te gaan naar een nieuwe en inclusieve multiraciale democratie.

Een ondernemersgeest leidt de benadering van Open Society voor schijnbaar hardnekkige problemen zoals structureel racisme en vreemdelingenhaat en de huidige armoede.
Via deze beurs willen we veelbelovende leiders de ondersteuning bieden die ze nodig hebben om racisme en armoede in al zijn vormen effectiever te bestrijden.

We zoeken een divers en dynamisch cohort van aanvragers, inclusief maar niet beperkt tot activisten, advocaten, artiesten, journalisten en organisatoren met unieke perspectieven, om projecten met een betekenisvolle impact te produceren.

Beginnen van Projecten die de verkiezingen kunnen beinvloeden of andere activiteiten omvatten.

Elke aanvraag worden beoordeeld op kritieke behoefte, concurrentievermogen, vermogen om het veld van raciale gerechtigheid te beïnvloeden, innovatie en de leiderschapskwaliteiten van de aanvrager.

Aanvragen worden beoordeeld op de mate waarin de aanvrager beschikt over de visie, de drive en de vaardigheden die nodig zijn om het begrip te vergroten, het debat aan te wakkeren of verandering te katalyseren over de kwesties die centraal staan in de raciale gerechtigheidsprioriteiten van de Open Society Foundations.

Door deze jaren lange werkwijze heeft George Soros en Klaus Schwab en Bill Gates nu de politiek en de wereld in handen. De Great Reset. The new World order was geboren.

Hij financieerde ook het gehele leven van Barak Obama en bracht hem daarna aan de macht in Amerika. Hij faalde met Hillary Clinton. Dik bevriend met Bill Gates. Soro's steunde de The Brotherhood in Egypte die daar Sharia wet wilde invoeren.

Link;
https://www.opensocietyfoundations.org/grants/soros-equality-fellowship?

Zoek op het Internet de : Building Resilience for the New Urban Agenda hier zijn bijna al onze politici, Burgemeesters en vaccin specialisten ( RIVM ) lid van.

Dit kan U ook zo googlen ook vele van onze bewindslieden zijn lid zij zijn straks uw probleem! vecht er tegen met alles wat je in je hebt! u zal straks anders niks bezitten en ze eisen Uw gehoorzaamheid.

De bedrijven de grondstoffen en de grond van alle landen willen ze bezitten om zo de controle te houden over U leven.
Building Resilience for the New Urban Agenda (The Reset- Build Back Better)
Judith Rodin — President, The Rockefeller Foundation, 2005 – 2017 President Emerita.

Link: Bron: https://www.rockefellerfoundation.org/blog/building-resilience-new-urban-agenda/

GEORGE SOROS - George Soro's de man die de wereld tracht te veroveren en het bloed door de Europeese straten zal laten vloeien. Dof10

https://soldaatvandewaarheid.actief...aten-zal-laten-vloeien?highlight=GEORGE+SOROS

En we are the people en heb me heel goed verdiept! en Inderdaad daarom kwam ik even hier langs dit lijkt me een heel goed opgezet forum! En gewoon omdat we samen moeten vechten.

Nog wat artikelen

 
Laatst bewerkt:
Voor beeld schreef ik op di 27 nov 2018 - 13:30 ! Kijk maar in de link!

Bericht
Onderwerp: George Soro's de man die de wereld tracht te veroveren en het bloed door de Europeese straten zal laten vloeien.
GEORGE SOROS - George Soro's de man die de wereld tracht te veroveren en het bloed door de Europeese straten zal laten vloeien. Empty's de man die de wereld tracht te veroveren en het bloed door de Europeese straten zal laten vloeien. Empty
di 27 nov 2018 - 13:30
Selecteer/deselecteer (multi-citaat)
Reageren met citaat Bericht bewerken/verwijderen Verwijder bericht IP-adres van deze gebruiker bekijken

George Soros de man die continenten zal trachten te ontwrichten met een Covid virus en de mensen tegen elkaar op te zetten om zo een burgeroorlog in Europa te veroorzaken. Het volk zal de regels niet meer pikken.
Het Euro Gendforce leger zal deze (burger) oorlogen neerslaan velen van U opsluiten en of knechten. Dit zal gepaard gaan met bloed wat zal vloeien door de straten overal in Europa. Alles word vernietigt de Zorg de Middenstand noem het maar op.

Een Covid virus zal als een zwart laken over Europa heen vallen begin 2020. En de hel zal open breken rond september 2021. Het volk zal in opstand komen maar daar hebben ze al rekening mee gehouden want zij zijn immers de veroorzakers!

Met een socialistisch systeem valt triljoenen te verdienen denk maar aan bedrijfs socialisme.

Samen met Bill Gates en de Rockefellers, George Soros zal men Klaus Schwab de marxsist aan de macht helpen voor hun eigen gewin koste wat het kost!

Ook op lagere scholen in heel de wereld is hij al jaren geinfiltreerd met zijn groeperingen van de New World order. Dit om het sociaal systeem en daarna de traditie's te ontwrichten van alle landen, zodat normen en waarden wegvallen.

Soro's is de financierder van bijna alle ellende: de Anti zwarte pieten club, black lives matters en Antifa hij is de financierder van massa immigratie. Zelfs de financierder van de ISIS kopstukken en het Covid (genocide) plan.
(The New World Order)


Hij heeft de meeste Linkse (nederlandse) politici in zijn foundation clubs die lobbyen in de EU. Dit zal vanzelf wel in de kranten komen. Wat hij en zijn Linkse foundations eerst gaat doen is de zwarte bevolking en de Islam opruien dat ze een plaats moeten op eisen in Europa en de wereld. (verdeel en heers) Hij is tevens de rijkste ''geld maker'' man in de wereld. Die de valuta van een land tracht te ontwrichten Dit door middel van massa immigratie of onrusten. Hij deed dat al eerder met de pond van Engeland en verdiende in twee dagen 1 miljard op de valuta koers. In Europa zal de Euro vallen in 2021 Soros zal dan een nieuwe crypto munt slaan. Hij zal de Europeese unie opzettelijk ontwrichten! en het ergste is onze domme linkse regering loopt er met open ogen in (met name de socialisten) Deze man is levensgevaarlijk.

Zo koopt George Soros politici, media en de klimaat gekken om.
De Open Society Foundations zoekt nog steeds kandidaten, het doel om ze langer termijn leiders te laten worden zodat hij invloed kan uitoefenen op het veld van raciale gerechtigheid.

Hij heeft al een plan genoemd fellowship die biedt individuen $ 100.000 voor het organiseren van Agenda 21.

De Open Society Foundations zoeken kandidaten
Soros
Equality Fellowship, blijft adverteren dat tot doel heeft langetermijnleiders binnen te halen en te ondersteunen die invloed uitoefenen op het veld van raciale gerechtigheid. De fellowship award biedt individuen $ 100.000 ter ondersteuning van de productie van een innovatief raciaal rechtvaardigheidsproject in de loop van 18 maanden.

Lees de oproep:
We nodigen aanvragers uit om innovatief en gewaagd te zijn in hun inzendingen. Het doel van de fellowship is om nieuwe ideeën te incuberen, het nemen van risico's te bevorderen en verschillende manieren van denken te ontwikkelen die onze bestaande veronderstellingen uitdagen en uitbreiden.

Het voorgestelde project moet een aanzienlijke meerwaarde bieden aan raciale rechtvaardigheid en moet een nieuwe aanpak zijn om problemen van structurele ongelijkheid en discriminatie aan te pakken.

We moedigen de cohort van dit jaar aan om hun project binnen het huidige sociale en politieke moment te overwegen. We kennen giftige verhalen, raciale angstgevoelens, economische onzekerheid en een regelrechte aanval op bescherming van burgerrechten hebben de verdeeldheid versterkt en de systemen die de ongelijkheden in stand houden.

In deze context vragen we aanvragers om hun project te plaatsen en uit te leggen hoe en waarom hun project nodig is om deze bedreigingen tegen te gaan en op weg te gaan naar een nieuwe en inclusieve multiraciale democratie.

Een ondernemersgeest leidt de benadering van Open Society voor schijnbaar hardnekkige problemen zoals structureel racisme en vreemdelingenhaat en de huidige armoede.
Via deze beurs willen we veelbelovende leiders de ondersteuning bieden die ze nodig hebben om racisme en armoede in al zijn vormen effectiever te bestrijden.

We zoeken een divers en dynamisch cohort van aanvragers, inclusief maar niet beperkt tot activisten, advocaten, artiesten, journalisten en organisatoren met unieke perspectieven, om projecten met een betekenisvolle impact te produceren.

Beginnen van Projecten die de verkiezingen kunnen beinvloeden of andere activiteiten omvatten.

Elke aanvraag worden beoordeeld op kritieke behoefte, concurrentievermogen, vermogen om het veld van raciale gerechtigheid te beïnvloeden, innovatie en de leiderschapskwaliteiten van de aanvrager.

Aanvragen worden beoordeeld op de mate waarin de aanvrager beschikt over de visie, de drive en de vaardigheden die nodig zijn om het begrip te vergroten, het debat aan te wakkeren of verandering te katalyseren over de kwesties die centraal staan in de raciale gerechtigheidsprioriteiten van de Open Society Foundations.

Door deze jaren lange werkwijze heeft George Soros en Klaus Schwab en Bill Gates nu de politiek en de wereld in handen. De Great Reset. The new World order was geboren.

Hij financieerde ook het gehele leven van Barak Obama en bracht hem daarna aan de macht in Amerika. Hij faalde met Hillary Clinton. Dik bevriend met Bill Gates. Soro's steunde de The Brotherhood in Egypte die daar Sharia wet wilde invoeren.

Link;
https://www.opensocietyfoundations.org/grants/soros-equality-fellowship?

Zoek op het Internet de : Building Resilience for the New Urban Agenda hier zijn bijna al onze politici, Burgemeesters en vaccin specialisten ( RIVM ) lid van.

Dit kan U ook zo googlen ook vele van onze bewindslieden zijn lid zij zijn straks uw probleem! vecht er tegen met alles wat je in je hebt! u zal straks anders niks bezitten en ze eisen Uw gehoorzaamheid.

De bedrijven de grondstoffen en de grond van alle landen willen ze bezitten om zo de controle te houden over U leven.
Building Resilience for the New Urban Agenda (The Reset- Build Back Better)
Judith Rodin — President, The Rockefeller Foundation, 2005 – 2017 President Emerita.

Link: Bron: https://www.rockefellerfoundation.org/blog/building-resilience-new-urban-agenda/

GEORGE SOROS - George Soro's de man die de wereld tracht te veroveren en het bloed door de Europeese straten zal laten vloeien. Dof10's de man die de wereld tracht te veroveren en het bloed door de Europeese straten zal laten vloeien. Dof10

https://soldaatvandewaarheid.actief...aten-zal-laten-vloeien?highlight=GEORGE+SOROS

En we are the people en heb me heel goed verdiept! en Inderdaad daarom kwam ik even hier langs dit lijkt me een heel goed opgezet forum! En gewoon omdat we samen moeten vechten.

Nog wat artikelen

Je denk iets nieuws te hebben.... Dit voet volk voert uit niets meer of minder, er wordt een satanische agenda uitgerold, en jij zit op lagere regionen met de uitvoerders, niet met de opdracht gevers.
We hebben een geestelijke strijd te voeren.
De oorlog is tegen satan en zijn demonen, dit zijn satans aanbidders die gaan gewoon mee het vage vuur in. God wins
 

George Soros: United States, European Union Must Remove Putin And Xi From Power ‘Before They Can Destroy Our Civilization’​


Shorter George Soros: "You don't understaaaaaaaaaaand! Me and my billionaire friends at the WEF have spent decades building our globalist criminal enterprise, buying out the governments of over a dozen Western countries, including the United States! You MUST stop Putin and Xi for us, peasants!"
 
  • Leuk
Waarderingen: Surv

Forum statistieken

Onderwerpen
4.469
Berichten
498.872
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan