Nederlandse politiek

Als hij weer terugkomt in de Tweede Kamer, gaat Pieter Omtzigt niet terug naar het CDA. Al langer leek een verzoening onwaarschijnlijk, en in een interview in Tubantia bevestigt de Enschedeër officieel dat hij op eigen houtje doorgaat in de Tweede Kamer. "Op dit moment richt ik geen partij op", voegt hij daaraan toe.
 
en de dammage control:
DEN HAAG - Demissionair landbouwminister Carola Schouten (CU) ’betreurt het’ dat scenario’s zijn uitgelekt voor de uitkoop van boeren om de stikstofuitstoot te beperken. De plannen zorgen voor grote beroering in de landbouwsector. Schouten benadrukt dat er ’geen besluitvorming over heeft plaatsgevonden’.
 
Politici uit het stenen tijdperk
iemand van het kastje naar de muur sturen
met de kop tegen de muur lopen

teken aan de wand
wie luistert aan de wand verneemt zijn eigen schand

wie in een glazen huis woont moet niet met stenen gooien
 
“Het is ook een belangrijke en ongelofelijke schande dat dit demissionaire kabinet gewoon nog negen maanden doorregeert alsof er niks aan de hand is. Ze hebben nul – nul! – mandaat van de kiezer, en nemen al negen maanden lang in demissionaire toestand allemaal zware politieke beslissingen alsof er niks gebeurd is, alsof ze nog missionair zijn, over coronatoegangsbewijzen, over miljarden voor het klimaatbeleid, over het binnenlaten van vliegtuigen vol Afghanen, over het onteigenen van onze boeren,” zei Wilders.
 
Geweldig Gideon van Meijeren gaat er in de tweede kamer weer met gestrekt been in vandaag. De vergadering is al een paar keer geschorst door de D66 voorzitter.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.778
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan