Ivermectine

Zou kunnen Mike en het was ook bij de kruidvat , ik schreef het ook om aan te geven dat het op meer plekken niet te krijgen is.
 
Ik las ergens dat iemand recept van hier over de grens aanboodt aan een apotheek en werd gehoor aan gegeven. Of is dit een kwestie van klok en klepel..
 
Kochten jullie dit bij AliExpress? Ziet het er niet een beetje raar uit? Er staat geen normale afbeelding en tekst bij...r


Life Musthaves Store had ik mijn bestelling geplaatst. Via de chat binnen de webwinkel van Alie werd ik door hen geattendeerd dat je er ook rechtstreeks kan winkelen.
 
www.indiamart.com zie ik staan onder verschillende youtube filmpjes waar mensen uit Canada en andere landen zeggen dat ze niet aan ivermectin kunnen komen. Of het de grens over komt weet ik niet. Ziet er wel interessant uit zo op het eerste oog. Krijg het aangeboden voor 0.25 usd per ivermectin tabletje

Zou best een paar doosjes voor eigen gebruik willen kopen, maar zit er niet op te wachten om een hele handel op te starten.
 
Life Musthaves Store had ik mijn bestelling geplaatst. Via de chat binnen de webwinkel van Alie werd ik door hen geattendeerd dat je er ook rechtstreeks kan winkelen.
Als ik Ivermectine ingeef in de zoekfunctie wordt dit niet herkend, noch stromectol
 
Ik las ergens dat iemand recept van hier over de grens aanboodt aan een apotheek en werd gehoor aan gegeven. Of is dit een kwestie van klok en klepel..
Dat heb ik hier gelezen:
 
Dat heb ik hier gelezen:
ja die! Ik plaats hier even tekst en foto mocht de link verdwijnen of dergelijke
Aanvulling van de echtgenoot:

“Op ons verzoek aan jullie heeft een arts contact met ons opgenomen. Deze arts heeft overleg gevoerd met onze apotheek en ons werd medegedeeld en bevestigd door de apotheek dat er Ivermectine bij ons in de medicijn automaat bezorgd zou worden. Na enkele dagen kwamen we erachter dat dit niet gebeurd was. Vervolgens de apotheek gebeld en ons werd medegedeeld dat er geen medicijnen verstrekt worden op basis van een handgeschreven recept van de arts. Mijn conclusie is dus dat de apotheek de Ivermectine niet ter beschikking wilde stellen aan ons. Het is schandelijk dat dit ons niet door de apotheker medegedeeld is.

Om verder geen tijd te verliezen in de wetenschap van de tegenwerking van o.a. NHG en andere instanties hebben we het handgeschreven recept bij een apotheek in het buitenland laten overhandigen. Daar werd de Ivermectine ter beschikking gesteld op basis van het handgeschreven recept van de Nederlandse arts.

Ik vind het buitengewoon schokkend dat een Nederlandse apotheek, zonder dit te melden aan ons, heeft geweigerd de toegezegde medicijnen aan ons ter beschikking te stellen en dat dit buiten Nederland geen enkel probleem opleverde.

Ik heb geen vertouwen in de Nederlandse ‘medische wetenschap’ en het beleid om preventief of vroeg te behandelen door huisartsen te verbieden terwijl dit buiten de Nederlandse grenzen geen enkel probleem is. Ik kan niet anders concluderen dat er andere belangen een rol spelen bij Nederlandse belangen organisaties en VWS met als gevolg dat een goede behandeling van zieke Covid-19 patiënten pas begint bij een ziekenhuisopname. Geen wonder dat de ziekenhuizen vol liggen.”
 

Bijlagen

  • Testimonial-Ivermectine.png
    Testimonial-Ivermectine.png
    113,2 KB · Weergaven: 6
Guess what, potjes Ivermectine zojuist ontvangen. Best nog wel snel nadat de verkoper het verscheept had 4 of 5 dagen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.734
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan