Marijan

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 773)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Donaties #210368

  Marijan
  Bijdrager

  van harte gefeliciteerd Mike. Je cadeau is onderweg! ;>))

  In reactie op: Etherische olie (essentiele olie is hetzelfde) #209529

  Marijan
  Bijdrager

  mooi artikel over teken en lyme en wat je met etherische olie kan doen

  https://anyanimal.nl/wp-content/uploads/sites/14/2018/04/Artikel-Erwin-Teken-en-Lyme-.pdf

  In reactie op: vaccinaties #202310

  Marijan
  Bijdrager

  Facebook Desire Rövers ALL vaccines are damaging to the body.
  For starters, vaccination causes immune suppression.
  So yes, any pathogen present in the environment will have easy access, can proliferate freely and even kill…
  Vertaling bekijken

  Worse than Nothing—How Ineffective Vaccines Enhance Disease • World Mercury Project
  Mumps outbreaks are on the rise, the U.S. has experienced increased pertussis disease and the Influenza vaccine has had no beneficial effect on flu mortality. It’s…
  worldmercuryproject.org

  In reactie op: verkoudheid kind #202307

  Marijan
  Bijdrager

  verdiep je in etherische olie, werkt vaak als een tierelier voor zulk soort klachten. Ik heb e.e.a. geschreven in draadje etherische oliën


  Marijan
  Bijdrager

  In de MAM. Mooi dat dit besproken wordt. Dat er dan weer een soort kunstpoep moet onderzocht worden is dan weer minder https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/newsoffbeat/depressie-en-autisme-zitten-waarschijnlijk-ook-in-je-darmen/ar-BBK2LMU?ocid=se

  In reactie op: Etherische olie (essentiele olie is hetzelfde) #187299

  Marijan
  Bijdrager

  ik woon in de Betuwe Elkedageenei

  In reactie op: Etherische olie (essentiele olie is hetzelfde) #186879

  Marijan
  Bijdrager

  de producten werken TE goed en de FDA en consorten worden zenuwachtig. Je mag ook bijna niets zeggen over de producten als je ook verkoopt. Er bestaan zogenaamde lijsten met HOT WORDS die je dus niet mag gebruiken of omschrijven zoals bv autisme, diabetes, griep, enz. vul maar in. De focus moet liggen op welzijn en comfort. Lastig verhaal, je wil iedereen vertellen over de geweldige werking van de etherische oliën maar je hebt eigenlijk een plakker met Ducktape op je mond.
  En dat het werkt, reken maar, zie prachtige zaken ontstaan. Het mooie is dat het ook op emotioneel niveau werkt, waardoor zaken flink worden aangepakt.

  In reactie op: RIP Boogie (Run In Peace) #186573

  Marijan
  Bijdrager

  Dat begrijp ik. Mijn man zegt altijd hoe beter je de mens leert kennen hoe meer je van je dier gaat houden hahaha. Zit zeker wat in.
  Als ik echter een keus zou moeten maken (wat denk ik nooit nodig is) dier, kind, gaat mijn kind(eren) wel voor.

  In reactie op: Etherische olie (essentiele olie is hetzelfde) #186555

  Marijan
  Bijdrager

  Aromalifestyle staat wel interessante info.
  Zelf werk ik nu hoofdzakelijk met Young Living, doTerra zijn ex medewerkers van YL.
  Ik heb hier in de buurt via iemand een starterskit gekocht van Young Living waar zo’n 12 oliën in zitten die zorgvuldig zijn samengesteld voor het EHBO kastje en schoonmaak. 5 singles, 5 blends en nog 2 extra oliën.
  Tevens heb ik een scanapparaat iTovi aangeschaft, waar ik een huurprijs per maand voor betaal. De grootste reden is natuurlijk onze dochter die moeilijk te “lezen” is. Het apparaat scant op 273 biomarkers en ik gebruik het als hulpmiddel, de scanuitslag lees ik zorgvuldig en er moet rekening gehouden worden met oliën bij epilepsie, contra indicaties medicijnen, wat gebruikt iemand aan reguliere medicatie, daar past niet elke olie bij. De iTovi scant wel heel accuraat. Ik heb hier voor mezelf diverse klachten al kunnen oplossen, door gewoon het scanprotocol in te zetten. Het grootste deel van YL oliën kunnen ook inwendig worden gebruikt. Het bedrijf werkt van seed to seal, heeft een aantal boerderijen over heel de wereld en ondanks ik eerder skeptisch was over het MLM systeem (wat in wezen AH ook is, met dat verschil dat ik als evt. werknemer nooit geen directeursalaris kan verdienen- en dat is anders bij YL – hard werken kan zorgen dat je meer verdient aan het product als jouw Enroller, degene via waar ik het product van gekocht heb) doTerra is trouwens ook hetzelfde als YL een MLM bedrijf.
  Het principe is, als je enthousiast bent over de olie, ga je er vanzelf meer mee doen en kan je anderen ook enthousiast maken en zo een eigen bedrijfje opbouwen.
  Nou, het enthousiasme is er zeker, de oliën werken, ik zie echt prachtige resultaten ontstaan, ook op emotioneel/spiritueel vlak. Ik weet niet of ik er een bedrijf mee op ga bouwen. Op dit moment zie ik het als een prachtig hulpmiddel voor onze kwaaltjes en vind het fijn om te helpen.
  Ik scan inmiddels alles en iedereen om me heen, ook onze huisdieren en zelfs daar is veel winst te behalen. Mijn 2 honden waren geen vriendinnetjes meer door een vechtpartijtje en olie ingezet en zijn nu hartstikke leuk met elkaar, in paar dagen tijd. Een vriendin van mijn zus loste er per direct hielspoor mee op, waar vooral veel vrouwen last van hebben. Talloze voorbeelden te noemen van verbetering van zaken.

  In reactie op: RIP Boogie (Run In Peace) #186547

  Marijan
  Bijdrager

  dit is een heel lang draadje voor een overleden poes, dat kan maar 1 ding betekenen, dat er heel erg veel van de poes gehouden is. Mike en Monic, gecondoleerd met het verlies van jullie vriendje.

  Zelf ben ik ook dierenliefhebber, katten, honden en kippen zijn er hier.
  Eigenlijk hebben we 3 katten, Guus en Lotje (broer en zus van 6 jaar oud) en Karel, de kater van mijn 4 jaar geleden overleden ma. Karel was zeer slecht in de vacht en superstijf in zijn gang, heel erg agressief en angstig naar ons en de honden. Ik heb hem binnen een week kunnen overzetten van brok naar vleesvoer en geef dagelijks een maceraat van thc/cbd. Karel is spectaculair opgeknapt, loopt goed, ook trap en ziet er prachtig uit en is een hele lieve en aanhankelijke kater geworden, dankzij WAPF denk ik. Moest wel ook wat opgevoed worden wat wel en niet mag. Weliswaar niet zo prachtig als de jongere huisgenoten maar heel acceptabel. Karel is nu bijna 17.

  In reactie op: Verzadigde vetten in roomboter – zoveel tegenstrijdigheden #186540

  Marijan
  Bijdrager

  Mct oil is geen vergelijk met kokosvet. Belangrijkste stof caprylzuur is eruit gehaald. Anti schimmel bact virus parasiet enz
  http://healthimpactnews.com/2014/mct-oil-vs-coconut-oil-the-truth-exposed/

  In reactie op: Etherische olie (essentiele olie is hetzelfde) #182875

  Marijan
  Bijdrager

  interessant artikel over etherische olie, het passeert de bloedhersenbarriere
  en kan o.a. helpen bij bv. kanker en MS en autisme en griep en veel meer

  http://www.rnoel.50megs.com/pdf/theblood.htm

  In reactie op: Etherische olie (essentiele olie is hetzelfde) #181997

  Marijan
  Bijdrager

  onze dochter was afgelopen weken erg ziek en woensdag na een antibioticakuur en diazepam (de huisarts van haar had diazepam al gegeven zonder overleg met ons grrrr) een week na einde antibiotica heeft ze 39,9 graden en fikse keelontsteking en ze wilden weer AB geven. We hebben ze mee naar huis genomen en een mengsel gemaakt met medicinale manuka honing, etherische olie 1 dr oregano en 1 dr. lemon en in 2 dagen temperatuur goed en ontsteking in keel zo goed als weg. Ik ben benieuwd hoe dat verder gaat. De olie werkt wonderwel en heb hier al meer leuke ervaringen

  In reactie op: Etherische olie (essentiele olie is hetzelfde) #181022

  Marijan
  Bijdrager

  ja klopt, diatomeenaarde is kiezelzuur als ik het goed zeg en is scherp, wij zien dat niet maar luis wordt “doorboord” door het kiezelgruis en droogt dan uit.
  Waar voor wordt gewaarschuwd is dat je het stof ervan niet binnen moet krijgen, want dat is natuurlijk killing voor je longen volgens wat ik gelezen heb tijdje geleden.
  Je kan het wel oplossen in water en dan sproeien maar dan nog, als het water is opgedroogd loop je in een “stoffig” hok en de kippen fladderen het wel door de ruimte waardoor je het inademt.

  In reactie op: Levertraan, wat doet het met je? #181020

  Marijan
  Bijdrager

  heb even geen tijd om te zoeken, maar levertraan is toch bij uitstek geschikt ook voor de ogen?
  Een (aziatische) vriendin van mij ziet al een tijdje heel slecht, alsof ze door 3 boterhamzakjes moet kijken zegt ze. Het ene moment gaat beter als andere moment. Ze loopt bij oogarts en krijgt zalfje voor avond en druppels voor overdag wat ze paar keer moet opbrengen. Ze zegt dat het lijkt beter te worden. Zijn er nog meer dingen waar ze op kan letten, vit. C, meer?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 773)