Binc

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 37)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Black Magic/Zwarte Magie #339422
  Binc
  Bijdrager

  Bedankt voor je reactie. Ik snap dat je dat zegt. Het gaat wat mij betreft overigens helemaal niet om of ik dat leuk vind. Zo ervaar ik dat niet. Wat ik wel ervaar is dat ik merk dat ik het vervelend vind om steeds maar te horen dat ik verkeerde mensen aan trek. Dat het allemaal niet goed genoeg is. Dat de mensen om mij heen niet goed genoeg zijn terwijl ik dit zelf heel anders ervaar en zie.

  Alsof ik mezelf van tevoren al moet verdedigen om een oordeel die van anderen komt terwijl ik mezelf daar niet in vinden kan en zo ook niet wil denken. Het is voor mij de moeite niet meer waard om er telkens over in discussie te gaan.

  In reactie op: Black Magic/Zwarte Magie #339401
  Binc
  Bijdrager

  Oké Mike, in dit geval snap ik je punt dat je dit aangeeft. Dankjewel daarvoor.

  Laten we dit topic voortzetten waar het voor bedoeld is.

  In reactie op: Black Magic/Zwarte Magie #339389
  Binc
  Bijdrager

  Volgens jou uitleg heeft het dus niks met lage energie te maken begrijp ik uit je verhaal. Wat Joost zegt vind ik wel aannemelijk. Desondanks, bedankt voor je uitgebreide uitleg.

  Voor wat betreft je constatering over mijn valkuil.

  Ik merk dat je mij vaak probeert te wijzen op dingen.
  Je zult het vast goed bedoelen.
  Echter, het voelt voor mij niet prettig. Bovendien merk ik dat het niet effectief is en mijn motivatie naar beneden haalt.
  Ik zou het erg op prijs stellen dat we het bij het onderwerp kunnen houden waar de topic over gaat iplv de focus op mijn karakter.

  In reactie op: Black Magic/Zwarte Magie #339375
  Binc
  Bijdrager

  Ik ga het maar even laten bezinken Joost. Moet erover nadenken want raak de rode draad een beetje kwijt.
  Ik had gelezen in een topic over die archetypes dat jij van jezelf vind dat je niet kan invoelen. Maar uit je verhaal hierboven denk ik dan juist het tegenovergestelde te zien dan wat jij over jezelf zegt.
  Heb je dan niet eerder een te groot invoel vermogen? Maar wie weet voor de verkeerde energieen?

  Bedankt voor je laatste tip.
  Bang voor negatieve energieen, dat ben ik niet. Het heeft me gister gewoon overdonderd.
  Dat van die droom dat ik het gevoel had dat iemand mij aan raakte weet ik later pas wie die persoon was. Altijd hetzelfde gezicht erbij maar toen geen idee wie het was.

  In reactie op: Black Magic/Zwarte Magie #339372
  Binc
  Bijdrager

  Joost, dankjewel voor je toelichting en het verwoorden van wat ik idd bedoel. Ja idd, je hebt gelijk dat veel mensen zeggen spiritueel te zijn terwijl het tegenovergestelde waar is. Interessant dat jij zelf deze ervaring hebt meegemaakt. Ik denk idd dat het lagere energieen zijn.  Uiteraard heb ik vaker gehoord en gelezen over dit soort situaties maar nooit van zo dichtbij. Betekent dit dat jij zelf ook in lagere energie zit als je zegt dat je nog van dat soort dromen hebt? Wat ik zelf wel eens mee heb gemaakt in dromen langer geleden was ineens wakker schrikken omdat ik dacht dat er iemand in mijn kamer was en mijn voorhoofd aan raakte. Daarna was ik dan echt compleet in paniek. Is wel lang geleden geweest.

   

  Ja, er is wel iets met haar moeder en ook met haar vader.  Ze heeft erg lang geen contact gehad met ze. Sinds een aantal maanden is ze nu het contact toch weer closer word veelvuldig overstuur daardoor. Ik praat veel met haar erover en probeer haar zo goed mogelijk erdoorheen te helpen.

  Ze zit zelf ook nog steeds volop in een ontwakings proces n ziet ook de dingen die niet kloppen. Ook doet ze gelukkig niet mee aan de Corona regels. Als gevolg van dat wakker worden heeft ze ook haar gevoel uitgeschakeld zei ze gisteravond zelf. Ook erg herkenbaar.

  Ze gaf wel aan dat ze van mening was dat haar moeder anderen behulpzaam is met haar gave. Eerlijk gezegd was ik het daar niet mee eens omdat ik denk dat de mensen die geholpen denken te worden door haar moeder de verkeerde informatie krijgen. De overdracht van lagere energieen door de door jou genoemde depressie van haar moeder. Die mensen die bij haar komen denken alleen maar geholpen te worden omdat ze hulp nodig denken te hebben in hun weg naar het spirituele plaatje. Dit blijkt ook omdat ze vertelde dat het goed voelen van die mensen van tijdelijke aard was.

  Desondanks, ze heeft zelf 4 keer meegemaakt dat ze dus net als jij een gedaante zag. Eerlijk gezegd, ik kan het mezelf zo moeilijk voorstellen dat er mensen zijn die dit zien. Niet dat ik jou niet geloof, zo is het niet bedoeld. Het lijkt me alleen erg beangstigend. Hoewel ze zelf zei dat ze er kalm onder was. Hoe was dat bij jou? Ook kalm of paniek?

  Eerlijk gezegd ging ik niet helemaal lekker naar huis na dit verhaal. Het was een uur of 12 dat ik weg ging. Ruim te laat na de avondklok. Overigens waren er nog best veel mensen op straat. Dat deed me dan wel weer deugd om dat te zien.

   

   

  In reactie op: Black Magic/Zwarte Magie #339346
  Binc
  Bijdrager

  Vanavond was ik bij een vriendin van mij. Voor het eerst heeft ze verteld over iets wat ze vaker als vreemd heeft ervaren. Begin van de avond was ze erg gestrest omdat ze haar ouders nog moest bellen. Bijna obsessief waarop ik zei, joh, je hebt morgen afgesproken. Waarom app je niet dat het nu niet uit komt en je morgen ochtend even belt? Het voelde voor haar als verplichting dat ze haar ouders moest bellen waarop ik met tranen gezegd heb dag het niet haar verantwoording is dat ze beschikbaar moet zijn voor de scheiding van haar ouders. Vervolgens vertelde ze later toen we het over spiritualiteit hadden dat ze blijkbaar vreemde dingen ziet. Evenals haar moeder die dat ook heeft. Ze had een poosje terug een gesprek met iemand die die haar zus verloren was op jonge leeftijd. Tijdens dat gesprek word ze afgeleid door een schim op de muur waar haar focus heen ging. Ze zegt een meisje gezien te hebben met vlechtjes en in elkaar gekrompen. Na dat gesprek laat die vriendin een foto zien van haar zusje. Op de foto was een meisje te zien met vlechtjes. Ik vind dit eerlijk gezegd nogal vaag en bovenal eng.

  Haar moeder helpt mensen op spiritueel vlak om mensen beter te laten voelen. Om mensen te helpen. Ik heb echter niet het idee dat dit de juiste manier is voor die mensen. Ik hen het idee dat ze juist de mensen voed die niet zelfverzekerd zijn en juist van buitenaf bevestiging zoeken om zich beter te voelen. Heb ik het mis als ik het idee heb dat dit new age is? Ik geloof wel dat dingen zichtbaar kunnen zijn zoals zij verteld. Maar is dit niet gewoon een lage frequentie? Lage energie waardoor mensen daar vatbaar voor zijn? Haar moeder heeft ook gedreigd een overdosis pillen te nemen omdat ze dingen niet meer ziet zitten. Dat is toch niks spiritueel lijkt mij. Wanneer je spiritueel bent hoef je dat niet aan je dochter te vertellen of in je hoofd te halen. Satanische energie? Zwarte magie? Net zo goed als dat ze verwonderd was dat lichten gingen knipperen of kapot gingen tijdens ruzie. Die moeder beschrijft het als energie van de doden. Maar is dat noet gewoon haar eigen energie van boosheid? Ik heb zo te doen met die vriendin van mij. Erger nog, ik zie een deel van mezelf in haar. Niet dat ik geesten zie, maar de verantwoording die ze voelt naar anderen. De stress etc. Het doet pijn haar zo te zien. Bestaat er überhaupt zoiets als geesten zien wanneer men laag in energie zit? Moeten we hier weet van hebben? Moeten we met deze zwarte magie bezig zijn? Zo ja, waarom ook op dit forum? Eerlijk gezegd word ik er eng van en wil hier totaal niet mee bezig zijn. Waarom moeten we bezig zijn met al dit soort shit en duistere praktijken?

  In reactie op: Stop de Lockdown #339260
  Binc
  Bijdrager

  Dan ken je mij blijkbaar nog niet. Ik ben een Logicus, weet je nog? Ik koppel geen emoties aan mijn overwegingen, dat is voor vrouwen. Ik hanteer pure ratio en denk vooruit als een schaakspeler. Je hoeft je om mij dus geen zorgen te maken

  Ik weet wel dat we om jou geen zorgen hoeven te maken. Wie weet is mijn uitleg van toegevoegde voor vrouwen van toegevoegde waarde en kan men hier zijn voordeel mee doen.

  Dus dames, geen nieuwe patronen aanmaken die niet helpen. Heb je helemaal niks aan 😉

  In reactie op: Stop de Lockdown #339259
  Binc
  Bijdrager

  Aanvulling op bovenstaand bericht van Johnny. Naar dat vaccins overal toegang toe moeten geven via apps ook de zelf test voor studenten die gekoppeld word en dient om te gebruiken voor toegang tot de locatie.

  https://www.nu.nl/coronavirus/6126504/uit-pilot-blijkt-dat-digitale-teststraat-werkt-maar-testbereidheid-is-laag.html

  In reactie op: Persoonlijkheidstypen (Herway) #339258
  Binc
  Bijdrager

  Wat Twitter betreft daar komt de info gewoon te snel op me af.
  Gab heeft dit veel minder. Ik wil niet bereikbaar te zijn op een breed scala van kanalen.
  Ik beperk me tot mail, fatsforum, gedachtenvoer en face to face voor informatie en fatsforum, Whatsapp en face to face voor communicatie.

  Gewoon doen wat je wel aan kan. Ik begrijp het wel. Ervaar exact hetzelfde. Op een gegeven moment weet je niet eens meer waar je wat hebt gelezen. Of erger nog, of je iets überhaupt nog wel onthouden hebt.
  Lijkt mij helemaal niks mis mee met je besluit.

  In reactie op: Covid vaccins #339257
  Binc
  Bijdrager

  Ongelooflijk dat d.m.v. 1 list deze persoon zijn moeder heeft behoed voor het AstraZeneca-vaccin 1 dag voordat besloten werd om met dit vaccin te stoppen!

  Mooi verhaal, en weer een leven gered.

  In reactie op: Covid vaccins #339256
  Binc
  Bijdrager

  Over dat artikel van nu.nl. Voor een poosje terug hadden ze besloten dat vaccins niet verplicht kunnen worden. Verbazend is het niet dat het inmiddels weer omgedraaid is.
  Vermoedelijk zijn er straks heel wat artsen die dat vaccin door de gootsteen spuiten en de patiënt alsnog een vaccinatie bewijs mee geeft als deze plannen echt door gaan.

  In reactie op: Black Magic/Zwarte Magie #339255
  Binc
  Bijdrager

  Bedankt voor de heldere uitleg. Iedereen die er verder over wil lezen kan via Google de zoektocht voortzetten lijkt me zo.

  In reactie op: Black Magic/Zwarte Magie #339212
  Binc
  Bijdrager

  Dreadlocks : dat zijn gevlochten haren. Einde. Jeez…

  Dat zou je idd denken ja. Echter, rastafari is wel een beweging waar velen met dreadlocks toehoren.
  Nu ga ik niet beweren dat Willem Engel bij dat geloof is aangesloten. Maar al zou dat wel zo zijn, wat is er exact mis dat geloof behalve dat ze aan de vegetarische kant staan? Waarom moet Willem vanwege zijn deelde zichzelf verdedigen?
  Het punt is dat men dit geloof weg zet als criminele organisatie. Haast een terroristische. Kan dat soms iets te maken hebben met dat ook dit geloof is gedramatiseerd als satanisch? Wat is er mis met die beweging of dat geloof?
  En dat voor een paar dreadlocks. Nog ff en dreadlocks worden verboden.

  In reactie op: Stop de Lockdown #339211
  Binc
  Bijdrager

  @trotse boer dan lijkt het erop dat er geen enkel obstakel hoeft te zijn om niet te gaan als ik je bericht zo lees. Men zal er toch zelf iets van moeten maken in deze tijd. Mooi om te lezen dat je in mogelijkheden denkt. Gewoon je eigen feestje ervan maken des te minder invloed heeft al die Corona op de mens zelf. Over die fake vaccinatie paspoort. Het zou me niet verbazen als deze idd te koop aangeboden gaan worden.

  Overigens, wist je dat je als ondernemer ook een werkgeversverklaring zelf in kan vullen? Wie weet loont het de moeite om te checken of dit ook het geval is bij oversteken van de grenzen van andere landen. In elk geval voor als je in de avond naar buiten wilt.


  @mike
  , goed idee van die rechtsbijstand. Wel is het zo dat ook zij natuurlijk de regels van de overheid handhaven. Behalve voor de verplichte vaccinatie. Ook zij stellen dat niemand dat kan verplichten. Ook een werkgever niet.
  Overigens zou ik niet al teveel in doem scenario’s denken. Uiteraard goed om ver vooruit te kijken, maar niet handig als het de overhand neemt. Voor je het weet heb je een nieuw patroon gecreëerd welke allesbehalve behulpzaam is voor jezelf.

  In reactie op: Stop de Lockdown #339170
  Binc
  Bijdrager

  En hoe kom je dan in Tsjechie zonder dat je overal lastig wordt gevallen met de staatsterreur van de landen die je moet doorkruisen?

  Tja, lastig denk ik. In dit geval lijkt de keuze bij trotse boer te liggen of hij de regels voor het door kruisen van die landen voor lief neemt of principieel voet bij stuk wil houden om geen enkele regels te volgen. Indien verplichte vaccinatie 1 van de voorwaarden is, dan is het wellicht niet de beste keuze om daarheen te gaan. Blijft het bij mondkapjes is het natuurlijk maar net in hoeverre hij daarin mee wil gaan.
  Keuzes, keuzes en nog eens keuzes welke tot een uiteindelijk besluit zouden moeten komen.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 37)