Zweden

Dit onderwerp bevat 6 reacties, heeft 6 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Micave 7 jaren geleden.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten
 • #1749

  Micave
  Bijdrager

  Hi,

  Mijn vriendin en ik vertrekken naar Zweden voor vakantie en ik ben erg benieuwd wat voor tips jullie hebben qua voeding. Ik ga het sowieso lastig vinden om mijn Paleo/Wapf patroon vast te houden maar de voorbereidingen zijn getroffen en afwijken is geen optie. Mijn herstel ga ik doorzetten no matter what!

  Sowieso ga ik wat zaken klaarmaken en neem een grote pot beestenbottenbouillon mee dus dat moet al goed komen. Maar hebben jullie nog tips voor goed, voedzaam, Zweeds eten?

  Zelf dacht ik aan vis en eland en verder kom ik niet. Helaas is zuivel niet van toepassing voor mij vanwege de caseïne dus rauwe melk van wat voor beest dan ook zit er helaas niet in. Eieren reageer ik, helaas, ook niet goed op en als kind was ik ooit allergisch getest op eieren (volgens mij eigeel, net het lekkerste)

  In Zweden ga ik trouwens mooi mijn WAPF boek lezen en daar kijk ik al erg naar uit.

  Wish me luck 😉

  Micave

  #55667

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  In ieder geval heel veel plezier in zweden, veel eieren eten/vlees en vis gebakken in roomboter moet ook lukken, olijfolie, en verder niet teveel stress als het niet helemaal lukt zoals thuis.

  #55668

  Alexandra
  Bijdrager

  Heel veel plezier in Zweden!

  #55669

  cham
  Bijdrager

  verse vis en vlees in roomboter zou ik ook denken.

  Veel plezier!

  #55670

  Anoniem

  Fijne vakantie !!

  Ontstressen is misschien nog wel het belangrijkste voor je gezondheid, dan hier en daar moeten ‘zondigen’ tegen je Paleo/Wapf patroon.

  Dat lijkt mij in Zweden geen probleem.

  Arjan

  #55671

  Webmaster
  Bijdrager

  Zijn er niet op het internet plekken te vinden waar men het wel snapt? De traditionele Scandinavische eetcultuur zit precies in ons straatje!

  Mike

  #55672

  Micave
  Bijdrager

  Thanks allemaal,

  Helaas geen zuivel voor mij ipv de caseïne allergie, dus ook geen roomboter om in te bakken. Gelukkig neem ik zelf genoeg mee om te redden.

  Ontstressen ga ik zeker proberen alleen ik ben nog steeds heeeel erg gefocussed op mijn eten en dat is dan ook één van de redenen dat we met de auto naar een land gaan waar het te regelen zou moeten zijn.

  Ik heb inderdaad ook gekeken op internet maar zoek in het Engels en krijg dan ‘buitenlanders’ die hetzelfde willen weten. Eigenlijk zou ik in het Zweeds moeten zoeken maar dat regel ik wel als ik daar ben.

  Heb voldoende gehaald voor onderweg in ieder geval.

  Groeten,

  Micave

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.