Ziek van je mobiel

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ziek van je mobiel

Tags: ,

Dit onderwerp bevat 42 reacties, heeft 17 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  alexanderv 4 jaren, 11 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 43)
 • Auteur
  Berichten
 • #1062

  Anoniem
  #46272

  Webmaster
  Bijdrager

  Bastiaan,

  Is dit volgens jou ook ‘onschuldige straling’?

  Mike

  #46273

  E123
  Bijdrager

  Natuurlijk is dit onzin! Straks ook even mijn bordje in de magnetron opwarmen :mrgreen:

  #46274

  Painless
  Bijdrager

  Misschien ben ik een beetje simpel, maar kanker hoort bij het leven.

  Er zijn in ieder gezond mens minstens 200 mini gezwellen in de borstklieren aan te treffen.

  Alleen die worden bij een goede doorbloeding (=gezonde voeding) onder de duim gehouden.

  Dus dan werkt de verdediging.

  Ik heb zelf het vermoeden dat wanneer je kwetsbaar bent, dat voor van alles geldt, dus ook in de zon zitten. Of binnenin een betonnen gebouw zitten.

  Je loop altijd wel risico’s. Veel mensen hebben geen idee hoeveel en waar.

  En dan kun je magnetrons en mobieltjes demoniseren, maar waar ging het hier op dit forum om?

  Gezondere voeding toch?

  Dan kun je wel tegen een stootje.

  Ik ben benieuwd of ik het nou te simpel zie.

  #46275

  simone
  Bijdrager

  Painless,

  Wat je zegt kan ik het een beetje mee vinden maar de straling die mobiele telefoons geven net als schotel antennes, radar systemen etc. zijn van een soort dat ons lichaam niet kent en daardoor niet aankan en het wel degelijk schadelijk is.

  Het helemaal voorkomen is onmogelijk maar met een sterk lichaam door goede voeding ben je natuurlijk altijd beter gewapend maar dat neemt niet weg dat het niet ongezond kan zijn.

  Kaktusplanten nemen de straling weg ook al is het niet voor de honderd procent maar in de Verenigde Staten zie je daarom veel cactusplanten bij leger radar systemen staan.

  Gloeilampen, beeldbuizen hebben ook straling en wat dacht je van de moderne touch screens á la Iphone, Ipad, Ipod en de rest van The Familly?

  Dat neem je direkt via je eigen sensoren op, op punten waar je heel gevoelig bent.Een niet te onderschatten gevaar waar helaas nog geen aandacht aan wordt geschonken.

  #46276

  Poekie
  Moderator

  @painless

  Quote:
  Ik heb zelf het vermoeden dat wanneer je kwetsbaar bent, dat voor van alles geldt, dus ook in de zon zitten.

  Waarom is in de zon zitten niet goed?

  #46277

  Enjoy
  Bijdrager

  Mijn schotelantenne “straalt” niet, die ontvangt alleen maar 🙂

  #46278

  simone
  Bijdrager

  Wimula,

  De één ontvangt, de ander zendt uit. Heb je gelijk maar een mobiele telefoon ontangt ook maar ze zenden ook.Een sms ontvang je maar als je zendt dan gaat er toch iets weg en zo is een schotel antenne ook bi directioneel wat verkeer betreft.

  Mobiele telefoon:

  Elektromagnetische golven wekken een wisselstroom in de gsm-antenne op die, na versterking, voor de ontvangst van een signaal zorgt. Het verzenden werkt precies omgekeerd. Bij antennes die specifiek voor een bepaald frequentiegebied zijn bedoeld, bestaat er een vaste relatie tussen de lengte van de antenne en het frequentiegebied. Dit heeft te maken met de resonantie met een golfveld.

  #46279

  Enjoy
  Bijdrager

  Als elektronicus en zendamateur weet ik van de hoed en de rand. Dat een schotelantenne straalt is gewoon onjuist. Niet de satellietschotel die voor ontvangst van satellietsignalen zorgen.

  Trouwens de uitdrukking “straling” dient gepreciseerd te worden in elektromagnetische golven, elektromagnetische straling voor mijn part. Het woord straling doet mij meer aan radioactieve straling denken.

  #46280

  alexes
  Lid

  Ik heb gisteren de uitzending van Zembla ook gezien. Ik heb sinds ongeveer 2006 last van ´straling´een hele vervelende aandoening omdat niemand het snapt of serieus nam terwijl ik wel met een hele berg vervelende gezondheidsklachten kwam te zitten zoals hoofdpijn, zenuwpijn, slapeloosheid, huiduidslag, bloedsuikerspiegelfluctuaties (ik krijg meteen honger als je naast mij draadloos gaat internetten) spierpijn, geirriteerdheid enz. langzamerhand komt er gelukkig meer bekendheid en een klein beetje begrip. Ik heb mijn huis helemaal ontdaan van stralingsbronnen zodat ik daar kan herstellen, en ben het heel erg gaan zoeken in waarom heb ik wel last en mijn buurman niet. Wat is er met mijn lichaam aan de hand dat ik daar zo sterk op reageer. Ik ben de leverkuren gaan doen, gebitssanering, ontgiftingsprotocollen gedaan, gestopt met het eten van granen, b12 tekort weggewerkt omdat ik een lichte glutenallergie, dagelijkse magnesium aanvulling, want daar schijn je als elctrostress patient een grootverbruiker van te zijn, en op dit forum uitgekomen om meer te leren over gezonde voeding. Mijn persoonlijke indruk is dat alle electromagnetische stralen effect hebben op het menselijk lichaam, alles bestaat uit energie en frequenties en dat met name mensen die een verzwakt imuumsysteen hebben, klachten ontwikkelen. Het lijkt me niet verkeerd het voorzorgsprincipe te hanteren, en het een beetje rustig aan te doen met al die draadloze speeltjes, better save then sorry…

  #46281

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Heb je het e-book bijnieruitputting gelezen van Mike? Ik denk dat deze er zeker mee te maken hebben, dus niet alleen de granen minderen, maar vooral de dierlijke vetten ophogen(ghee/roomboter/kokosolie/rauwe melk/eigengemaakte yoghurt en kefir/slagroom)

  #46282

  alexes
  Lid

  Ik heb het boek inderdaad gelezen en heb al heel veel overgenomen. Eet meer vet dan ik ooit gedaan heb, de vetter de better zeg ik altijd 🙂 behalve rauwe melk, brr, dat lust ik echt niet en moet nog aan het zelf yoghurt maken, dat is next thing on my to do list.

  #46283

  E123
  Bijdrager
  Quote:
  Misschien ben ik een beetje simpel, maar kanker hoort bij het leven.

  Dat vind ik idd een beetje simpel.

  Volmaakte gezondheid, dat hoort bij het leven.

  #46284

  simone
  Bijdrager

  Wimula,

  Ik leer ook elke dag maar hoe zit het dan met een schotel antenne waar je ook mee internet?

  #46285

  E123
  Bijdrager

  @alexes,

  Misschien is de Memon wat voor jou.

  http://aa-woonbiologie.nl/memon/

  Ron Fonteine heeft hier veel goede ervaringen mee.

  Het apparaat zorgt er gelijk voor dat je huis bomvol met negatieve ionen komt.

  Kost wel wat helaas..

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 43)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.