Warmtekussen

Dit onderwerp bevat 7 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Binc 9 maanden, 2 weken geleden.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #216044

  Binc
  Bijdrager

  Ik vroeg mezelf af of er warmtekussens bestaan die je niet op hoeft te warmen in de magnetron. Ik heb geen magnetron omdat ik dat ding niet gebruik vanwege straling. Maar daarmee kan ik die ook niet beschikken over een warmtekussen. Zijn er alternatieven? Via Google vind ik alleen maar kussens voor in de magnetron.

  #216046

  Zonne
  Bijdrager

  Ik weet niet waarvoor je dat kussen wilt gebruiken ? Ik gebruik altijd warmtepleisters.

  #216049

  Binc
  Bijdrager

  Wil het gebruiken voor pijnlijke spieren als ik dry needling bij fysio heb gehad. Vandaag dus in kuit geprikt. Werkelijk alle plekken die geprikt kunnen worden in kuit en klachten geven ben ik geprikt. Om de haverklap kuitkrampen gehad afgelopen week. Nu barstende koppijn natuurlijk.

  En soms is het wel fijn om gewoon zo een ding in je nek te leggen. Sauna is ook fijn maar heb geen geld om dat elke week te doen. Warmte helpt om afvalstoffen te verwijderen. Pleisters heb ik wel eens gehad maar ik ben er niet kapot van. Het blijft chemisch.

  Ik kwam nu zomaar op een site waar ze kussens hebben die niet in magnetron hoeven. Is met een zoutvulling. Heb wel een kruik maar dat is niet handig voor bv je nek.

  https://www.relaxxed.nl/warmtekussen-nek/

  #216051

  Binc
  Bijdrager
  #216053

  Binc
  Bijdrager

  Ik zag dit nog over warmtepleisters Zonne. Het is exact dezelfde ervaring die ik zelf had na 1 keer gebruik van zo een pleister. Hele rode huid en zeer pijnlijk. Heb jij daar dan geen last van?

  #216055

  Binc
  Bijdrager

  Ik krijg de bijbehorende link niet geplaatst. Sorry.

  #216059

  Zonne
  Bijdrager

  Ja wel van een rode huid idd.

  Zou CBD ( en THC) olie niets voor je zijn ivm de pijn ?

  #216060

  Binc
  Bijdrager

  Heb ik idd. Maar ik kan niet altijd even goed slapen als ik dat neem. Word er wakker van om de 1 of andere reden. Ik ga nu gewoon naar de sauna met massage. Moet ook werken.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.