Voorstellen Mijn naam is Jetje

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Mijn naam is Jetje

Dit onderwerp bevat 30 reacties, heeft 14 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  mijnlijf 4 jaren, 8 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 31)
 • Auteur
  Berichten
 • #3279

  Jetje
  Lid

  Hallo allemaal,

  wat een heerlijk forum wat ben ik hier blij mee.

  Ik strijd al een jaar of 10 met uitslag op mijn gezicht het jeuk en brand en alles ben ik in ziekenhuizen afgelopen alles geprobeerd aan creme’s pillen en eigenlijk durf ik te zeggen het is de grootste flauwekul wat je daar allemaal aangesmeerd krijgt aan rotzooi.

  Er is geen dokter of specialist die begint over voeding,filosofie,spiritualiteit enz. of daar ook maar enig seconde mee bezig is.

  Ik heb inmiddels mijzelf bijna van de lelijke uitslag afgeholpen die ik openkrabte omdat het s’nachts vooral niet te harde was afgeholpen.

  een heftige klacht kan spiritueel gezien een omwenteling van je leef en denkwijze betekenen en de GROOTSTE en BELANGRIJKSTE stap is dan ook ga opzoek!!! Het komt ECHT niet naar jou toe gekropen. ZOEKT EN GIJ ZULT VINDEN en het is echt zo.

  Als een vriendin met een boek komt wat ze je graag wil laten lezen bekijk het dan eens en stoot het niet meteen af met een oordeel :niets voor mij. Ik ben zo begonnen kwam ik later tot de ontdekking. Een vriendin kwam met een boek: De spirituele betekenis van 1200 ziektes van Christiane Beerlandt ga dat maar eens openslaan als dit boek op je pad komt kan ik bijna met zekerheid zeggen dat je op een nieuwe weg van bewustzijn en ontwikkeling bent gekomen. Van daaruit is mijn nieuwsgierigheid ver uit de hand gelopen grapje hoor. Ik zal zeker op dit forum een hoop vertellen over mijn ervaringen en genezingen op diverse gebieden. Nogmaals hartelijk Dank

  Jetje

  #76399

  Poekie
  Moderator

  Hallo Jetje,

  Fijn dat je uitslag onder controle is. Hoe heb je het voor elkaar gekregen?

  Verder vind je nog veel informatie in het ‘alleen lezen forum‘ met veel teksten van Mike, een voedingsadvies van Weston Price en handige adresjes.

  Ook op ‘mijn site‘ kun je kijken, als je dat al niet gedaan hebt. Daar staat informatie vanaf dit forum overzichtelijk bij elkaar gezet.

  Lees ook eens ‘dit‘ over huiduitslag.

  Lia

  #76400

  Welkom, ik ben nu al nieuwsgierig naar jouw ervaringen en genezingen op diverse gebieden.

  Veel leesplezier hier op het forum.

  #76401

  Tanja
  Bijdrager

  Hi Jetje, welkom. Naar ervaringen en genezingen ben ik ook benieuwd.

  #76402

  mijnlijf
  Bijdrager

  Hallo Jetje

  Ik ben ook zeer benieuwd !

  #76403

  Jetje
  Lid

  Hallo hier Jetje,

  Ik wil beginnen te vertellen dat ik ontzettend veel kennis op doe uit het boek van Christiane Beerlandt. Ik heb dat boek altijd in de buurt en heb er heel veel in gelezen en dan bedoel ik de spirituele betekennis van 1200 ziektes.Eigenlijk is het bij haar begonnen. Als eerste wil ik graag weten wie nog meer de ervaring heeft met dat boek en graag een kleine toelichting.

  Ik zal regelmatig op dit forum gaan schrijven het is een lastige periode voor mij omdat mijn moeder in het ziekenhuis ligt met tumoren in haar hoofd. Moet even het een plekje geven en dat kost veel energie.

  Tot later Jetje

  #76404

  Poekie
  Moderator

  Jetje,

  Sterkte met je moeder, je hebt even andere dingen aan je hoofd.

  Lieve groetjes,

  Lia

  #76405

  Anoniem

  Hoi Jetje, Ik heb het boek. Ik sla het boek ook geregeld na als ik of iemand anders een kwaal heeft. Het levert altijd stof tot nadenken op en maakt je bewust van hoe je met situaties omgaat en hoe je dit kunt verbeteren. Ik geloof zelf dat er achter elke ziekte een emotionele blokkade zit.

  #76406

  Jetje
  Lid

  Bedankt Lia,

  Erg aardig van je.

  Ook jij weet waarschijnlijk wat voor voedsel ze de mensen voeren in het ziekenhuis.

  Hoe is het mogelijk dat ze daar niet als eerste met veranderen in voedingspatronen, voedingsstoffen bezig zijn. Aspartaan bv het staat daar in de koelkast, fabrieks brood, foute boter, foute toetjes enz enz. Kunnen we met dit forum niet iets bereiken naar de ziekenhuizen toe???

  Groetjes machteloze Jetje

  #76407

  Jetje
  Lid

  Ontstoken keelamandelen.

  Het is de bacterie die zich nesteld in je amandel ik kreeg het soms als kind 3 keer achter elkaar. zware antibiotica super slap en het duurde 3 weken voordat ik een beetje op krachten kwam.Ik heb het wondermiddel gevonden na jaren en dat is propolistintuur van de uitstervende bijen, het is een natuurlijk antibioticum super smerig maar het helpt echt je druppelt het rechtstreeks op je amandelen en huig om het uur daarnaast Kamille thee in de vriezer in de vorm van een ijsje of blokje en op zuigen veel vitamine c 3000 mg en rust en je hebt misschien een dag of misschien 2 dagen een rare strot maar angina zet niet door. probeer het maar.

  #76408

  Jetje
  Lid

  Dit is voor Mike,

  Mike ik vind jou een top kerel zelfs mijn vriend is aan het veranderen en bewust aan het worden en die is eigen-wijs. Hoe vaak ik niet luister naar de opnames van de lezingen. En je achtergrond als leraar is helemaal te merken je hebt een hele prettige zelfs grappige verbaliteit. Ik blijf je volgen. Hartstikke bedankt.

  Jetje

  #76409

  Webmaster
  Bijdrager

  Over aspartaam in ziekenhuis’voedsel’ het volgende citaat uit een post van mij van 3 weken geleden in een andere topic:

  Quote:
  Ik ben een keer tijdens een lezing in een discussie verzeild geraakt met een autist. Dat was een gebed zonder eind. Ik had het over suikervrije kauwgom met aspartaam. Iemand zei toen dat ze in ziekenhuizen ook voor sommige doeleinden kauwgom verstrekten, waarop ik zei: …en ongetwijfeld zit daar ook aspartaam in. Vervolgens brak de autist in en zei dat ik dat helemaal niet zeker kon weten en dus ook niet moest zeggen. Waarop ik zei dat ik dat weliswaar niet 100% zeker wist, maar dat de kans wel heel erg groot was, aangezien zowel het Voedingcentrum als de GGD beweren dat aspartaam volledig veilig is. Waarop de autist weer zei: ja maar, als je het niet zeker weet, dan moet je dat ook niet zeggen. Waarop ik weer zei dat dit naar alle waarschijnlijkheid wel degelijk het geval is. Waarop de autist weer zei: je moet het niet zeggen als je het niet weet. Enzovoorts, et cetera. Uiteindelijk werd het publiek het zat en werd dit heerschap terecht gewezen en toen hield-ie eindelijk zijn gemak.

  Dit bevestigt dus dat ik wel degelijk gelijk had! Je hoeft natuurlijk ook geen raketgeleerde te zijn om dergelijke conclusies te trekken…

  Mike

  #76410

  ruud
  Bijdrager

  Ik weet het niet, maar ik moet toch lachen om je verhaal Mike.

  Er zit wel wat in wat die persoon die jij autist noemt zegt, zonder verder hier nog een discussie over te willen ontkenenen:-)

  #76411

  Webmaster
  Bijdrager

  Hij was een echte autist, geen aanname van mij maar als zodanig gediagnostiseerd (voor wat dat waard is)…

  Mike

  #76412

  mijnlijf
  Bijdrager

  Oh daar heb ik ook nog iets leuks over .

  Mijn broertje (solo zanger) ging altijd hevig kauwgum kauwende door het leven (met hallo sneeuwitje :wink:)

  tot dat hij niet meer dan 3 liedjes achter elkaar kon zingen ipv avondvullend .

  En ja dan is grote zus weer goed genoeg om advies te geven (of neefje lief )

  Ik weet niet wat het is zei hij maar ik kan geen 3 liedjes achter elkaar meer zingen zonder dat mijn stem wegvalt .

  Nah ja ik zei dus dat hij die troep moest laten staan en zowaar hij zingt weer als een kanariepietje . 😀

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 31)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.