voorstellen Lucky

Forum Forums Stel jezelf even voor voorstellen Lucky

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Poekie 4 jaren, 4 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #4985

  lucky14
  Bijdrager

  Hoi, Ben ook nieuw op dit forum en wij komen uit de omgeving van Emmen. Nu ben ik op zoek naar een goed adres voor rauwe melk om yoghurt van te maken.Iemand een idee.

  Rauwmelkse kaas heb ik al kunnen aanschaffen, evenals de pure graz vlees van de BONI.Verder gebruiken we het Keltisch Zeezout en de grasboter van Zuiver Zuivel. We nemen 3 x daags een gram VitC(ipv Waterstofperoxide). Recent ook overgestapt op zuurdesembrood en weinig tot geen aardappelen.Ook de Amanprana Kokosolie nemen we nu al jaren en vinden wij qua smaak er toch wel bovenuit steken.

  #97013

  Hallo lucky, ik ben hier ook nieuw en zal mij binnenkort ook voorstellen. Vanaf Emmen heb je mijn inziens drie mogelijkheden die evt redelijk aan te rijden zijn. ‘T Ecolar in Wijthmen bij Zwolle, zorgboerderij Naoberhoeve in Echten bij Hoogeveen en zelf haal ik als ik op de camping ben m’n melk bij de Agarahoeve in Dwingeloo. De laatste verkoopt niet officieel, dus je moet het zelf uit de tank halen. Rond 18.30 is er in ieder geval melk want het kan zijn dat de kaasfabriek de tank op de dag heeft geleegd. Veel succes met je zoektocht.

  Hans

  #97014

  Poekie
  Moderator

  Hoi Lucky, welkom

  Op mijn site vind je adresjes voor rauwe melk.

  Lia

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.