vocht vasthouden

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid vocht vasthouden

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Simmentaler 4 jaren, 10 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #3605

  Dirtsa
  Bijdrager

  Ben net begonnen aan waps, drink ook 2x per dag sole met keltisch zeezout.

  Heb ik veel last van; waar kan dit aan liggen en wat kan ik eraan doen?

  En hoe vaak ontlasting is normaal? Ben nu 2 dagen niet geweest en ik heb ergens gelezen dat Mike zei dat het mogelijk zou zijn dat de lever de hoeveelheid vet nog niet aankan. wat moet je dan in de plaats van het vet eten dat je zou minderen?

  alvast bedankt!

  moet trouwens zeggen dat ik echt heel blij ben dat ik dit forum ben tegengekomen.

  #79225

  Toevallig heb ik ook ervaren dat ik wat meer vocht vasthoud sinds een paar weken, maar ik kan niet zeggen waar het precies mee te maken heeft. Ik drink ook sole. Het vocht zakt inmiddels wel weer wat af. Ik zie het maar als iets wat er voor nu even bij hoort, en vast door alle goede voeding weer zal afzakken, maar ben ook wel benieuwd wat het kan zijn?

  Wat eet je nu qua vetten? In het begin had ik moeite met kaas en melk kort na elkaar, weet niet of dat bij jou ook zo is?

  Drink je wel voldoende? Tussendoor kun je ook water met een heel klein beetje sole nemen. Voor de ontlasting drink ik citroenverbena kruidenthee. En het kan wel een tijd duren voor het allemaal goed loopt, je lichaam moet zo wennen. (Overigens ben ik jaloers op manlief: sinds we anders eten lijkt hij al te ontgiften. En ik voel na de h2o2 eigenlijk nog weinig, terwijl hij al bij de 3de keer al wat merkte qua gerommel in de darmen, en een beetje een licht gevoel. Ook zit zijn haar na het stoppen met shampoo en starten met Aleppozeep fantastisch, terwijl mijn haar statisch is en zielig hangt haha).

  #79226

  Webmaster
  Bijdrager

  Als je vocht gaat vasthouden door de inname van Sole ben je op celniveau uitgedroogd en gebruikt je lichaam het zout om vocht vast te houden. Dit zal na verloop van tijd weggaan, mits je voldoende verzadigd vet tot je neemt. Verzadigd vet zit boordevol waterstof en hydrateert beter en effectiever dan water.

  Mike

  #79227

  Bij mij trekt het al aardig weg, hopelijk zit ik dan op de goede weg!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.