Vet op de bottenbouillons

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Vet op de bottenbouillons

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Tanja 2 maanden, 3 weken geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #175825

    Roestie
    Bijdrager

    Hallo, ik kwam laatst dit artikel tegen en vraag mij af hoeveel ik me daar van aan moet trekken. Het klinkt heel logisch, maar ik weet niet of het klopt. Zou graag jullie mening hierover horen.

    Bone Broth Risks: Skim the Fat!

    #175827

    Tanja
    Bijdrager

    Gebaseerd op aannames, je kunt koolzaadolie niet vergelijken met reuzel en ossenwit, welke ook uitgesmolten moeten worden trouwens.
    Daarnaast denk ik dat het aandeel verzadigd vet de aanwezige enkel- een meervoudig onverzadigde vetzuren beschermd, maar dat is dan weer een aanname van mijn kant 😉

    Ik gebruik het altijd om in te bakken en ruikt nooit ranzig. Dit in tegenstelling tot bv mayonaises op basis van koolzaadolie. Ik zeg zonde om weg te gooien.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.