Vegatest

Dit onderwerp bevat 100 reacties, heeft 26 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Anoniem 6 jaren, 10 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 101)
 • Auteur
  Berichten
 • #1889

  Anoniem

  Hoe betrouwbaar is een vegatest??heeft iemand van jullie dit al eens gedaan?.

  Grt lola

  #57147

  Anoniem

  hoi lolo,

  ik heb het ooit wel eens gedaan , er kwam toen uit dat ik lyme had gehad, en nog een paar dingen. het heeft wel wat geholpen maar het was wel een dure bezigheid tenminste waar ik toen was en alles is niet echt verholpen wat ik had

  #57148

  ruud
  Bijdrager

  hoi Lola en Sheila, ik zou zeggen: als de vegatest iets ziet: dan zal het er wel zitten. Alleen zal de vegatest of welke andere energetische test ook veel infecties over het hoofd zien. Er zijn genoeg theorieen over waarom dat zo is, bijv. door bepaalde verstoptechnieken van bacterien/viri. Dan op enig moment is een andere infectie aangepakt en komt een eerdere behandelde infectie weer tevoorschijn. Misschien een soort happelaartjesysteem? Die verklaring heb ik meerdere behandelaars horen noemen: dat infecties zich achter elkaar verstoppen. Soms is een infectie ineens zichtbaar en dan ineens niet meer en dan weer wel door dezelfde test, terwijl het onwaarschijnlijk is dat die echt weg was. Tenzij mensen bijv. tussendoor seksueel contact hebben met hun partner, waardoor ze zichzelf telkens herbesmetten.

  Dan wordt vaak de partner meebehandeld.

  @ Sheila: volgens een behandelaar die ik vast trof met een prognossysteem ziet hij bij 70% van de mensen die hij test lyme inmiddels! Bij mij zag hij het niet meer, wel een andere infectie uit hetzelfde spectrum (babesia in dit geval) en ook creutzfeldt jacob – gekke koeienziekte.

  Inderdaad is het vaak erg kostbaar dat/als je je laat behandelen ergens. Hopelijk kan het eens zo gaan dat je afspreekt voor een vast bedrag met de behandelaar voor het doel: dat de behandelaar je behandelt richting gezondheid. Vaak duurt het erg lang voor je verbetering ziet uiteindelijk want vaak moet er zoveel oplapwerk gebeuren.

  #57149

  Webmaster
  Bijdrager

  Zo jammer dat je nog steeds gelooft in niet-bestaande ‘beestjes’ die zich ook nog eens kunnen ‘verstoppen’. Snap je nou niet dat dit soort denken op angst is gebaseerd en bovendien hopeloos achterhaald? Ik constateer dat er in de bioresonantiewereld een ongelooflijke irrationele angst bestaat voor Lyme, de bacterie ‘du jour’. Wat wordt de volgende modebacterie waarvoor we bang gemaakt worden?

  Mike

  #57150

  Anoniem

  Ik vind het ook opvallend dat iedereen het tegenwoordig over teken en Lyme heeft. Vroeger had ik daar nog nooit van gehoord. Ik geloof er ook niks van dat er nu plots veel meer teken zouden zijn dan vroeger. Je wordt nu gewoon bang gemaakt om het bos of open veld in te gaan.

  #57151

  ruud
  Bijdrager

  Mike, Het is een feit dat bacterien verstoptechnieken kunnen hebben. De lymebacterie is niet de enige. Marie Kroun, Lida Mattman en Alan McDonald hebben dit reeds sinds lang vastgesteld met de microscoop. De lymebacterie heeft celwandloze stadia en dat maakt het moeilijk om deze bacterie goed aan te pakken met in elk geval antibiotica (die alleen bij celwandige bacterien goed aanslaat). Daarnaast kunnen veel bacterien zich terugtrekken in biofilms en cysten. Het is ook een feit dat infecties vreselijke overlast kunnen veroorzaken in een, jawel, reeds ziek lichaam. Bij een lichaam met een slecht immuunsysteem zoals dat van mij bijv. doe je er goed aan ook de infecties direct aan te pakken ook al zijn die het gevolg van een ziek lichaam. Veel kruiden (denk ook aan knoflook, thijm en rozemarijn) worden niet voor niets in de keuken gebruikt; zij helpen het lichaam om infecties op afstand te houden.

  #57152

  Webmaster
  Bijdrager

  Ik merk toch vooral angst, heel veel angst. Angst voor de natuur ook inderdaad, zoals Bastiaan terecht aangeeft. Ik werd eerder dit jaar gewezen door een bioresonantietherapeute op de ‘gevaren’ verbonden aan rauwe melk en ‘bloedvlees’, zoals zij dit noemde. En opnieuw kwam die Lyme om de hoek, rauwe melk en bloed in vlees zou Lyme kunnen bevatten. Zucht, diepe zucht.

  Let wel, dit zijn alternatieve therapeuten! Ik bespeur toch een hoge mate van reguliere, Pasteuriaanse indoctrinatie in het denken van deze personen. Hetzelfde zie je terug bij veganisten, ook een zgn. alternatieve gemeenschap. Deze geloven heilig in de mythe dat verzadigd vet en cholesterol het risico vergroot op hart- en vaatziekte. Zo zie je maar dat de neiging om ‘wetenschap’ te gebruiken voor je eigen, voorgekookte doeleinden niet alleen is voorbehouden aan de reguliere kant.

  Mike

  #57153

  ruud
  Bijdrager

  Ik vergelijk hoe je tegen infecties kan aankijken met mijn wereldbeeld van de satanistische parasitaire elite die de mensheid in de greep heeft. Het is een kwestie van verdediging en zelfreparatie tegelijk om je als mens temidden van zoveel druk staande te houden. Maar het begint bij de achilleshiel van de mens, verblind door zwakten als hebzucht, jaloezie en inderdaad doodsangst, maar ook grote angst voor de eigen kracht e.d. waardoor die zich -stom als die was en nog is- heeft uitgeleverd en nog dagelijks uitlevert.

  #57154

  Webmaster
  Bijdrager

  Dan zul je toch allereerst cartesiaanse, darwinistische en pasteuriaanse pseudo-wetenschap opzij moeten zetten, aangezien dit een creatie is van diezelfde elite, bedoeld om ons af te leiden van onze eigen krachten en om ons hulpeloos en machteloos te maken.

  Mike

  #57155

  ruud
  Bijdrager

  Infecties zijn een symptoom van een ziek lichaam, maar dat wil niet zeggen dat je niet ook iets met dat symptoom moet of kan doen, naast aandacht voor het onderliggende probleem. Voor de rest is dit een theoretische discussie Mike, als je ziet hoeveel antibiotische middelen jij aan mensen adviseert in hun dieet: bijv. zout, zuurstofaanjagende middelen/voeding (met h202 als klapper), vitamine c en kokosolie e.d.

  Overigens wil ik verder niet de indruk gewekt hebben dat vegatesten alleen infecties meten, maar allerlei andere stoorzenders ook zoals allergieen, stralingsoverlast, ziektebeelden en gifstoffen.

  #57156

  Webmaster
  Bijdrager

  Je mist het hoofdpunt. Natuurlijk moeten we iets aan infecties doen, maar je gaat nog steeds onvoldoende uit van epigenetica (omgevingsleer). Er speelt veel angst als je blijft denken in niet-bestaande virussen en zelfs teveel aandacht geeft aan wel bestaande micro-organismes. Je moet niet ‘anti-beestjes’ denken, maar pro-gezondheid. In een gezond lichaam hebben ze niets te zoeken.

  Mike

  #57157

  ruud
  Bijdrager

  Mike, je doet net alsof het of (antibeestjes)-of (pro gezondheid) is. Maar in jouw praktijk van adviezen aan mensen is het al en-en. Pathogene beestjes (schimmels, parasieten, bacterien en ja ook virussen) veroorzaken extra overlast en dus een extra vergiftigingsfactor die ook weer voor problemen zorgt als deze niet op tijd worden opgelost zoals bijv. kanker: http://www.naturalnews.com/036897_infections_cancer_prevention.html – ik heb het bij een naaste gezien die een onderbehandelde lymeinfectie had en precies op de plek van de tekenbeetvlek een nonhodgkinlymfoom ontwikkelde. Dit zie je terug het natuurgeneeskundige systeem van Reckeweg: eerst komen de infecties en als het probleem niet wordt opgelost dan degenereert het probleem door naar bijv. kanker.

  #57158

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Onze hond heeft in het hoogseizoen iedere dag teken, soms wel 20 of meer. Hoe kan het dat ik nog een hond heb meegemaakt die ziek wordt van de teek?

  #57159

  ruud
  Bijdrager

  @ Dirtsa: Honden kunnen ook evengoed ziek worden van tekeninfecties. Dieren zullen alleen niet snel aangeven dat ze ziek zijn als ze dat zijn. Als dieren ziek blijken te zijn dan zijn ze dat vaak al in een vergevorderd stadium.

  #57160

  Webmaster
  Bijdrager

  Dorien,

  Ook NaturalNews brengt regelmatig verkeerde informatie naar buiten. De primaire oorzaak van kanker is zuurstoftekort op celniveau. Punt. Geen beestjes. Wat de beestjes gemeen hebben met kanker is dat ze eveneens in een zuurstofarme omgeving gedijen. Verander de omgeving naar een zuurstofrijke en zowel de kanker als de beestjes hebben geen schijn van kans. Daarom is de omgevingsleer de toekomst en behoren de bacterie- en erfelijkheidsleer tot het verleden.

  Jij zit daar helaas nog steeds muurvast in. Dit is gebaseerd op angst en angst is stress en stress levert je zuurstoftekort op celniveau op. Zo maak je dus je eigen angsten waar, want dan worden er natuurlijk weer complete beestjeskolonien bijgemaakt! Stress verhindert je om te helen. Als jij doodangsten wil uitstaan voor niet bestaande virussen, moet je dat zelf weten, maar breng je angsten niet op een ander over.

  Dus: infecties zijn een symptoom van een zuurstofarme omgeving en daarmee dus secundair, niet primair. Verbeter de omgeving en het symptoom verdwijnt. Het alternatief is voortdurend in de rats zitten over ‘beestjes’ die ‘van buitenaf komen’. Laten we voor angst en onwetendheid in de plaats zetten: kennis en verantwoordelijkheid.

  Mike

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 101)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.