vaccinaties

Tags: 

Dit onderwerp bevat 2,055 reacties, heeft 157 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  henkie 1 week geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 2,056)
 • Auteur
  Berichten
 • #262

  E123
  Bijdrager

  Raakte vandaag in een discussie over vaccinaties toen ik vertelde dat ik zeer waarschijnlijk mijn kinderen (als ik die ooit mag krijgen) nooit zou laten vaccineren.

  Blijft toch wel een moeilijk onderwerp, vooral omdat de meeste mensen maar 1 kant van het verhaal kennen. Als je dan voorzichtig probeert te vertellen dat het allemaal alleen om geld draait en dat veel van die vaccinaties levensgevaarlijk zijn moet je oppassen of wordt weer uitgemaakt voor een of andere complotdenker.

  Nu vroeg ik me af, zijn er hier op het forum mensen die bewust hun kinderen niet hebben laten inenten tegen welke rare ziekte dan ook? Hoe reageert de omgeving hier op? Wat nou als je kind toch ziek wordt? Hoe ga je om met de mensen die je voor gek verklaren en niet kunnen begrijpen dat je je kind zoiets “aandoet”?

  #21908

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Helaas heb ik er nooit goed gevoel bij gehad, maar toen had ik nog niet het zelfvertrouwen en de kennis om nee te durven zeggen.

  De oudste is al 25 jaar, bij de jongste ben ik na vanaf de tweede vaccinatie wel bij homeopaath geweest, hij kreeg toen korreltjes. Hij had veel last van de prikken.

  Trouwens de prikken met 9 jaar heb ik hem niet laten geven.

  Echter mijn kleinkind is de eerste 2 jaar niet geprikt, daardoor had hij veel minder vaccinaties nodig en niet zoveel tegelijkertijd. Mijn dochter durfde het niet aan om helemaal niet te vaccineren, ik vond het al dapper dat zij dit heeft uitgesteld. Rico was erg vaak verkouden en wat exceemgevoelig, vandaar de uitstel.

  Ik ging altijd meer naar het consultatieburo, om haar te ondersteunen, en dat was echt nodig.

  Volgens mij vaccineren ze in Japan niet de eerste 2 jaar van een kinderleven, het schijnt dat daar wiegedood nauwelijks voorkomt. hier komen ze niet verder dan baby niet op de buik laten slapen.

  #21909

  Kia Ora
  Bijdrager

  Mijn kindjes zijn gedeeltelijk gevaccineerd. Ik heb na heel veel speurwerk e.e.a. gevonden over ‘ingredienten’ van vaccins en waar ze voor bedoeld zijn. Het enige waar ik voor laat vaccineren is Polio omdat hiervan naar mijn mening de ziekte erger is dan het vaccin en hepatites B vanwege de soms onduidelijke symptomen. Gelukkig waren ze op het bureau heel makkelijk hierin. De vaccins worden nu door de huisarts gegeven. Maar ook ik heb de eerste twee jaar gewacht. Ik heb veel gehad aan mijn natuurgeneeskundige die mij van veel info voorzag en de voors en tegens goed kon uitleggen. Vandaar mijn/ onze keus.

  Nu is het zo dat ik dichtbij een Christelijke haard (Urk) woon en niet vaccineren hier veel meer voorkomt dan in ‘de grote stad’. Ik denk dat er daarom ook minder weerstand vanuit het bureau hiertegen is. Een vriendin en mijn schoonzusje laten ook niet vaccineren en hebben hier nooit problemen mee gehad.

  BTW ik blijf wel oproepen krijgen. Als ik een vaccin ‘gemist’ heb, krijg ik een maand ofzo later een herinnering. Dit wordt stelselmatig genegeerd uiteraard, maar kennelijk wordt het dus niet doorgegeven aan het RIVM en blijft het bij slechts een notitie in het dossier.

  #21911

  ikke
  Bijdrager

  Zelf heb ik een aantal vaccins niet gehad, omdat ik als kind altijd ziek, zwak en misselijk was en ook nog eens niet goed tegen die dingen kon. Ze hebben er maar vanaf gezien toen.

  In ieder geval heb ik niet de neiging te wereld te verbeteren en anderen te overtuigen. Bij een aantal zaken heb ik voorzichtig wel eens iets laten vallen, maar ik heb gemerkt dat mensen er niet altijd (lees: in mijn geval nog nooit) voor open staan. In dat geval hou ik dus mijn mond tot ze ernaar vragen en begin ik gewoon bij mezelf.

  Als ik ooit kinderen zou kunnen/willen krijgen, zou ik nog eens goed gaan uitzoeken hoe of wat. De enige informatie die ik over vaccins heb, is die via Ron Fonteine. Prima dat hij de klok luidt, maar dan weet ik nog steeds niet waar de klepel hangt… En misschien weet hij dat ook wel niet. In ieder geval geloof ik niet dat ik me zou laten overhalen door een of andere arts of het consultatiebureau of wat dan ook als ik tot de ontdekking kom dat ik inenten niet zo’n goed idee vind. Maargoed, dat is en blijft een hypothetische situatie.

  #21912

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik had info van homeopaathe uit Almelo die hierin gespecialiseerd is en je vind info op de site van : kritisch prikken.

  #21913

  Poekie
  Moderator

  Over wel of niet vaccineren is volop informatie te vinden via http://www.verontrustemoeders.nl/pagina17.html

  Anneke Bleeker uit Bergen maakt zich sterk om zoveel mogelijk mensen te laten weten waarom je je kinderen/ouders en jezelf niet moet laten vaccineren.

  Daar vind je heel veel informatie over vaccinaties: o.a. het HPV, H1N1, over vaccinatieschade.

  Er staan links naar Naturalnews van Mike Adams, Niburu, Mercola.

  Hier kun je mensen naar verwijzen die nog twijfelen.

  #21914

  Lievergezond
  Bijdrager

  Vandaag ging de nieuwsbrief van dr. Mercola over de gevaren van vaccinatie’s

  Bij een van de commentaren stond dit protocol..om o.a. giftige stoffen uit

  je lichaam te krijgen..met chorella en chinese of thaise coriander.

  http://www.hbci.com/~wenonah/new/9steps.htm

  Misschien heeft iemand er iets aan..

  Dia.

  #21915

  E123
  Bijdrager

  Tja, het blijft toch wel een moeilijk iets, zelfs als je de andere kant van het verhaal een beetje kent. Je moet er toch echt niet aan denken dat je kind polio krijgt..

  Ben ooit eens op een lezing geweest van Anneke Bleker en dat heeft me toch echt wel aan het denken gezet.

  @ Gerrit,

  Weet niet of je alles een beetje volgt op het forum en of je dit gaat lezen, maar jij verwacht zeer binnenkort ook een kindje toch? Heb jij er al over nagedacht over vaccineren??

  #21916

  Webmaster
  Bijdrager

  Verder gaande op de opmerkingen die ik naar Pinklady doe in een ander topic: ik ben geen man van compromissen. Ik vind de tot nu toe geplaatste posts over vaccins te politiek correct en weer getuigen van Nederlandse middelmatigheid. Laat ik heel helder en duidelijk stellen: vaccins zijn GIFTIG en SCHADELIJK, ze doen meer kwaad dan goed en bevatten zware metalen als kwik en aluminium en daarnaast andere toxines als formaldehyde, smaakversterker, aspartaam en squaleen. De bescherming moet van binnenuit komen, zoals we dat al van het begin af aan op deze aarde hebben gedaan. Als we van het begin af aan hadden geluisterd naar de ‘experts’ van vandaag, hadden we hier nu niet gezeten, want dan waren onze voorouders al uitgestorven. Alleen de natuur geneest!

  Mike

  #21917

  simone
  Bijdrager

  Mike,

  Ik ben het er helemaal mee eens vooral nu ik het boek van Anneke Bleeker aan het lezen ben.Wat zijn dit waardevolle mensen zeg en niet alleen de auteurs van deze prachtige boeken. Jullie op het forum zijn allemaal één voor één prachtige mensen.

  Wat vinden jullie van het Cease therapy en de tips die op hun sites staan?

  Ik geloof wel dat je de schade van vaccins kunt terugdraaien door goede voeding icm met zo’n therapie.

  Ik heb twee zoons, eentje is negen jaar oud en die hebben we helaas laten vaccineren tegen pokken, rode hond, hepatitis b, dtp etc. en die van anderhalf jaar ook twee keer en nu krijgen we oproepen voor nog meer vaccins maar ze kunnen de pot op, we gaan niet meer. Wisten wij het ook maar eerder.

  Mijn zus en moeder gaan ook niet meer naar de griep prik.

  Ik informeer zo veel mogelijk mensen en ja stimuleer ze deel te nemen op deze forum.

  Mijn vader zei altijd geld is als ‘n geloof voor de mensheid geworden, geld is heilig voor de meesten.

  Gelijk had ie en heeft ie nog steeds en zal hij ook altijd hebben.

  Als het om geld draait telt ineens niets meer, alles wijkt voor geld maar gelukkig zijn er nog mooie mensen in de wereld die ongeacht wat er gebeurt mooi blijven.

  Keep up the good things

  #21918

  Webmaster
  Bijdrager

  Wij hebben een kat die we in het begin nog wel lieten vaccineren (we wisten niet beter). Maar al vele jaren krijgt onze kat geen prik en ze is kerngezond! Ze drinkt water met Sole en H2O2!

  Mike

  #21919

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ze willen zelfs al konijnen gaan vaccineren, als er maar verdiend wordt.

  Hoeveel sole doe je in water bij honden en katten? en iedere dag?

  #21920

  Webmaster
  Bijdrager

  Onze kat drinkt uit een stenen fonteintje in de woonkamer (vindt ze spannender dan haar gewone drinkbak). Ik doe daar 1 liter water in met daaraan toegevoegd een koffielepel Sole en 3 druppels 35% H2O2. Dit werkt prima, ze is gek op dat water! Daarnaast drinkt ze buiten ook nog regenwater (en soms een ondergelopen kaars gemaakt van echte was op onze tuinset, dus ze drinkt vloeibare was) en daarnaast vult ze haar voer aan met mineraalrijk (op zeemineralen geteeld) gras uit onze tuin.

  Mike

  #21921

  E123
  Bijdrager

  Haydarpasa,

  Ik denk dat het heel goed is dat je je zoon niet meer laat vaccineren. Maar toch vraag ik me af; Heb je niet een heel klein beetje een stemmetje in je achterhoofd van “stel nou dat hij toch bijv polio of iets anders ernstigs krijgt”?

  Het boek van Anneke Bleker lijkt me ook leuk om te lezen. Staat op mijn verlanglijstje voor sinterklaas 8)

  Evan

  #21922

  simone
  Bijdrager

  Hoi Evan,

  Is er een kans dan dat hij polio of iets zou kunnen krijgen en ik vraag me werkelijk af of een vaccinatie daartegen kan beschermen, het blijkt namelijk vaak zo geweest te zijn dat waar ze een vaccinatie hadden gekregen mensen daar juist twee of drie keer meer dan normaal die ziekte juist kregen en dat terwijl ze ertegen gevaccineerd waren.

  Is er dan nog een kans op polio, tyfus en de rest.

  Kan je je daar niet tegen beschermen met een goede gezonde voeding en daarom ook een goede weerstand zodat als je in landen bent waar het minder steriel is je ook goed beschermd bent of denk ik nu verkeerd?

  Soms weet je niet wat het beste is en ga je inderdaad wel eens stiekem een beetje twijfelen.

  Je wilt als vader zijnde natuurlijk het allerbeste voor je kids maar wat is een verstandige keus.Ik heb het boek nog niet uit.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 2,056)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.