vaatinsufficientie

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid vaatinsufficientie

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  paika14 3 jaren, 10 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #107524

  paika14
  Bijdrager

  Hallo mijn vriedin heeft al jaren hele slechte doorbloeding van haar onderbenen. Bij koude worden de benen helemaal paars/rood. Het doet geen pijn. Ze is 35 jaar en ze slikt al heel lang schildkliermedicijnen voor een trage schildklier en ze eet hwlemaal niet volgens weston price( dat probeer ik af en toe te promoten) nu vraag ik me af. Hoe onstaat die vaatproblematiek? Bijnieruitputting? Slechte vetten? Suiker?

  #107540

  ad ligtvoet
  Bijdrager

  Trage schildklier is zeker van invloed omdat de schildklier hormonen een werking hebben op iedere cel in het lichaam en dus ook diens functie.
  Slecht eten en daardoor vaatontstekingen krijgen is een oorzaak van vaatproblemen, maar er zijn nog legio andere oorzaken. Teveel om te beschrijven en/of te weten.
  Hartfunctie speelt ook een belangrijke rol.
  De schildklier werkt dus nog steeds slecht? Dan zal vermoeidheid wellicht ook aanwezig zijn en daarmee weinig(drang tot) beweging? Dus slechte circulatie.
  ad

  #107542

  Pike
  Bijdrager

  Dit is een symptoom van een slechte schildklierwerking.

  #107565

  paika14
  Bijdrager

  Bedankt pike en ad voor jullie reacties. Ik zal het met haar bespreken. Ik denk zelf ook aan de schildklier maar er zijn idd meerdere oorzaken mogelijk.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.