Topsporters horen goed te eten

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Topsporters horen goed te eten

Dit onderwerp bevat 11 reacties, heeft 8 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 2 jaren geleden.

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • Auteur
  Berichten
 • #160454

  Kapitein_Iglo
  Bijdrager

  En bij een goede voeding horen natuurlijk geen berenhap en frikandel!

  Hebben jullie deze al gezien?

  https://www.youtube.com/watch?v=UjOW0dgjcUc

  #160525

  benny
  Bijdrager

  Hey leuk stukje dit. Die Hartman zag ik wel vaker op tv. Hij was dan altijd bezig mensen te irriteren. Dat probeert hij hier ook en zegt ondertussen toch behoorlijk zinnige dingen.

  #160527

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Ik vind die Maxim Hartman een irritant mannetje. Rafael van der Vaart gaat op een uitstekende manier om met wat hij zegt: laat maar lullen.

  Mike

  #160566

  naief
  Bijdrager

  Hij is ook irritant omdat niemand hem een antwoord wil geven. Niemand wil op zijn vraag serieus ingaan en dat is ook jammer

  #160569

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Dat komt omdat hij drammerig is, waardoor niemand hem nog meer aandacht wil geven dan hij al voor zichzelf opeist met zijn pedante gedrag.

  Mike

  #160584

  Johnny
  Bijdrager

  Haha, Ik vindt hem geweldig en hij heeft toch gelijk data je goed voor je lijf moet zorgen helemaal als topsporter. Hij twitterde in het verleden ook dingen over feminisme maar je moet wel bedenken dat hij een grapjesmaker is.

  #160588

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Wat je vindt mag je houden, johnny. Ik vind hem irritant en al helemaal geen grappenmaker.

  Mike

  #160593

  Mtje
  Bijdrager

  top sport is stress !! en dus zeker van belang om op je lijf en voeding te letten.

  #160594

  100%leven
  Bijdrager

  Al Sears over de negatieve impact van lange afstand lopen op je gezondheid:

  http://www.alsearsmd.com/2016/06/long-distance-running-effects-your-health/

  Mark

  #160595

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Precies, Mark, topsport is slechter voor je gezondheid dan 1 keer in de week een frikandel! Bovendien wordt er in deze ‘discussie’ helemaal niet ingegaan op wat ‘gezond eten’ nu werkelijk inhoudt. Op een bepaald moment wordt een gehaktbal genoemd als zijnde ‘ongezond’. Wat pas echt ongezond is, is dat deze topsporters voortdurend blessures oplopen en uiteindelijk na hun 30e volledig opgebrand zijn, niet in de laatste plaats vanwege al dat ‘gezonde’ voedsel!

  Nog een laatste opmerking: Ard Schenk, de schaatser van weleer, heeft wel eens losgeslaten dat in zijn tijd ‘topsport’ inhield dat je ‘S AVONDS VOOR DE WEDSTRIJD gewoon aan het bier zat en dat er helemaal niet zo hysterisch en fanatiek werd gedaan omtrent de ‘gezondheid’ van sporters. Zijn generatie heeft prestaties neergezet waar vandaag de dag Epo voor nodig is! Heb je enig idee hoe relaxt deze lui hun sport bedreven toen het allemaal nog niet zo opgefokt was en hoe dit hun resultaten positief beinvloedde?

  Kortom, Maxim Hartman is een lulhannes en Van der Vaart heeft groot gelijk. laat die lui lekker een keertje los gaan, ze staan al genoeg onder druk!

  Mike

  #160600

  Iklustvet
  Bijdrager

  Jaren geleden zat dat ei van een Hartman in Expeditie Robinson, stiekem van de voorraad te eten en tegen iedereen zijn erewoord te geven dat hij het niet was, flinke vent zeg! Hij heeft ook in een of andere doc over afvallen super domme dingen gezegd over zijn moeder met overgewicht. Die moeder was helemaal niet zo heel dik, maar volgens hem kwamen de extra kilos door vraatzucht en een gebrek aan wilskracht. Dat was duidelijk helemaal niet wat er aan de hand was maar iets hormonaals maar dat je zoiets op tv over je eigen moeder zegt, wat ben je dan voor een zoon? En nu zijn zeker handjes noten heilig boven een frikandel? nou doe mij die frikandel maar. Als je van die noten zo hooghartig begint te zeuren dan nog liever een potje slecht voetbal!

  #160602

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Kijk, zo ken ik je weer, Iklustvet, heerlijk!

  😎

  Mike

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.