Tizz stelt zich voor

Forum Forums Stel jezelf even voor Tizz stelt zich voor

Dit onderwerp bevat 36 reacties, heeft 13 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 7 jaren, 5 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 37)
  • Auteur
    Berichten
  • #624

    Anoniem

    Hallo Allemaal,

    Lees al een tijdje mee met jullie op aanraden van Mike.

    Heb hem mogen ontmoeten, omdat ik met een aantal gezondheidsklachten zat waarvan ik niet wist waardoor ze kwamen en hoe ze op te lossen. Ik zal mijn complete verhaal jullie onthouden, dat wordt een lange lijst maar de hoofdoorzaken van mijn problemen zijn stress gerelateerd en komen uit een fout voedingspatroon. Voornaamste klachten zijn hoofdpijn, vermoeidheid en vaak een onbehaaglijk gevoel. Omdat ik niet aan de pillen en medicijnen wil, ben ik erg blij met Mike en dit forum.

    Zijn conclusies mbt mij waren:

    Bijnieruitputting en een instabiele bloedsuikerspiegel.

    Hoe meer ik hier over lees, hoe meer alles op zn plek valt. Alleen hier ben ik al blij mee, want ik vroeg me echt al een tijdlang af wat ik toch had.

    Nu dus hier keihard mee aan de slag te gaan. En niet verslappen (Mike wees me hier laatst terecht op!!)

    Ook heb ik het advies gehad een H2o2 kuurtje te gaan doen! Hierover ben ik nog wat meer aan het lezen, want hier wil ik zeker mee gaan starten.

    Ik zal mijn vorderingen hier bijhouden. In ieder geval al bedankt voor de vele nuttige informatie die jullie delen!!

    #28986

    Rapunzel
    Bijdrager

    Jij ook welkom Tizz! We kunnen allemaal leren van elkaar! Mijn zus heeft ook bijnieruitputting maar nu – na 1 jaar – is ze al een heel eind opgeknapt.

    #28987

    Poekie
    Moderator

    Hallo Tizz, welkom.

    Het wordt hier nog hartstikke druk, joh, op het forum.

    Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd, zal ik maar zeggen.

    We kunnen allemaal van elkaar leren.

    Ik hoop dat je veel opsteekt en dat je gezondheid vooruit mag gaan, stapje voor stapje.

    Mijn man zei vandaag nog, je ‘moet’ het allemaal goed bijhouden, het lezen, want een topic kan gemakkelijk zomaar over iets anders gaan. Lees je over ozon in een topic die dat bijvoorbeeld niet aangeeft.

    Maar dat is nu het interessante, van het één kom je op het ander.

    Dat is al net als Mike zijn lezingen, er komen vragen tussendoor, die hij dan (begrijpelijk) beantwoord maar uiteindelijk komt hij toch weer terug op wat hij wilde vertellen/delen. Of uit zichzelf of iemand uit het ‘publiek’ komt er weer op terug.

    #28988

    eeli
    Bijdrager

    Welkom Tizz

    #28989

    Webmaster
    Bijdrager

    Hoi Tizz,

    Leuk om te zien dat je je nu ook hebt ingeschreven! Ik wist dat je al een tijdje zat mee te lezen. Ik vraag me af hoeveel mensen dit eigenlijk doen. Mogelijk hebben we een veel groter leespubliek dan we denken!

    Mike

    #28990

    zirus
    Bijdrager

    Van harte welkom Tizz! Wat is je plan voor het opbouwen van de H202? Ik hoop dat je je gauw beter voelt 🙂

    #28991

    fatsnotbad
    Sleutelbeheerder

    Hoi Tizz, welkom en leuk dat je je voorstelt. Ik ben al maandenlang aan de H202 en nog steeds aan het opbouwen.

    #28992

    Anoniem

    Mike,

    Ik lees ook nog steeds mee hoor!

    Wat is je favoriete bokbier? 😉

    Ik vind La Chouffe erg lekker, alleen dat alcohol percentage, 6,66%, beetje occult!

    Jochem

    #28993

    Webmaster
    Bijdrager

    Favoriete bokbieren: Budels, Jopen, Grunn, Brand, Amstel, Gulpener, Lindeboom. La Chouffe vind ik geen echt bokbier, dat vind ik trouwens van al die Belgen, zoals bijv. ook Leute. Hun bokbieren vin ik te fruitig, ze missen die typische bokbiersmaak.

    Ja, dat is inderdaad een occult alcoholpercentage. Maar de bok of geit staat traditioneel natuurlijk ook al voor een duistere kracht. En dan is er natuurlijk ook Halloween, een zogenaamd ‘onschuldig’ kinderfeestje. Ik zou hier nog op door kunnen gaan, maar dat is een ander forum, denk ik.

    Mike

    #28994

    Anoniem

    Offtopic: bokbier en de oorsprong –> [url=http://]http://nl.wikipedia.org/wiki/Bokbier[/url]

    Met een bok heeft de naam dus niets te maken, maar op etiketten wordt wel vaak een bok afgebeeld. 😉

    Leuk Tizz, welkom! Ik ben ook van heinde en verre hier aangekomen om een einde te maken aan het geschommel van mijn bloedsuikerspiegel. Ik eet nu wat meer vet (roomboter, Griekse yoghurt en olijfolie) en voel me stukken beter. Langzaam aan de koolhydraten minderen wordt de volgende stap en voldoende eiwitten opbouwen.

    Goed dat je hier bent!

    #28995

    Anoniem

    Jopen idd ook lekker en La trappe! Gulpener vond ik niet lekker.

    #28996

    eeli
    Bijdrager

    Heineken heeft een heel zoet bokbiertje…vind ik ook errrug lekker 😆

    #28997

    E123
    Bijdrager
    Quote:
    Ja, dat is inderdaad een occult alcoholpercentage. Maar de bok of geit staat traditioneel natuurlijk ook al voor een duistere kracht. En dan is er natuurlijk ook Halloween, een zogenaamd ‘onschuldig’ kinderfeestje. Ik zou hier nog op door kunnen gaan, maar dat is een ander forum, denk ik.

    Sorry Mike,

    Misschien niet helemaal het goede forum, maar toch ben ik wel een beetje benieuwd hoe je dan denkt over de oorsprong van bokbier of halloween..

    #28998

    Webmaster
    Bijdrager

    Evan,

    Ik heb je zojuist een email hierover gestuurd. Ik vind het niet gepast om hier uitgebreid op dit forum op in te gaan. Bovendien is dit een topic waarin Tizz zich voorstelt en het is vandaag zondag, voor sommigen van ons de Dag van de Heer. Ik wil graag iedereen respecteren, zodoende.

    Mike

    #28999

    Anoniem

    Bedankt allemaal!

    Haha typisch en misschien wel passend dat mijn topic in een bier discussie ontaard.

    Als jullie eens in Haarlem zijn, neem een kijkje in de jopenkerk.

    Alleen maar aparte biertjes!!

    Met betrekking tot de H2o2. Zou starten met 35% te heftig zijn?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 37)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.