The Clintons

Tags: 

Dit onderwerp bevat 1,447 reacties, heeft 31 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 1 dag, 11 uur geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 1,448)
 • Auteur
  Berichten
 • #164916

  100%leven
  Bijdrager

  Maar even een apart topic voor de Clinton criminelen.

  Er is een undercover onderzoek gedaan naar het campagne-voeren van de DNC. Met verborgen camera zie je hoe Trump bijeenkomsten bewust worden gesaboteerd door mensen die door de DNC gestuurd zijn om opstootjes te veroorzaken wat dan op het nieuws moet komen. Daklozen die voor een maaltijd meedoen in het actievoeren tegen Trump. Allemaal gescript. Geen complottheorie, maar complotpraktijk. En het gaat nog veel verder.

  Deel 1:

  Deel 2:

  Er komen nog meer delen aan op dat Youtube kanaal.

  In een rechtstaat zou dit tot veroordelingen leiden en kan Hillary het schudden wat betreft het presidentschap. Dit kan niet goed blijven gaan.

  Mark

  #164924

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder
  #164925

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Mike

  #164928

  -B.arr
  Bijdrager

  Het is jammer dat mensen woorden als ‘sluts’ gebruiken op het moment dat ze een boodschap willen overbrengen. De boodschap komt dan helaas niet over, sterker nog het zegt meer over de boodschapper en speelt het ‘andere kamp’ in de kaart. Woordkeuze blijft belangrijk en als dit slimmer wordt aangepakt komt de boodschap beter en vaker over.

  #164929

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Niet in Amerika, Heksje. Bovendien toont een studie aan dat het VROUWEN zijn die vaker dit soort termen en erger online hanteren:

  https://www.rt.com/uk/363048-women-online-misogyny-report/

  En wat te denken van de feministische presentatrices van The View die LEGITIEME SLACHTOFFERS van verkrachting door Bill Clinton ‘tramps’ noemen:

  http://www.conspiracydiscovery.info/police-state/host-of-the-view-calls-bill-clinton-rape-victims-tramps-on-national-tv/

  Mike

  #164930

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Sluts dus.

  Mike

  #164931

  -B.arr
  Bijdrager

  Wellicht is dit idd ‘common’ in de VS.
  Een discussie of het nu wel of niet vrouwen zijn die aan de term ‘sluts’ of ‘tramps’ voldoen heeft m.i. geen zin en het maakt me ook niet uit door wie, man of vrouw, de termen worden gebezigd.

  Het gaat mij erom dat met een andere benaming een groter publiek bereikt wordt. Het is jammer dat boodschappers dit niet inzien.

  #164932

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Dat is een typisch vrouwelijke reactie. Wat we echter zien is de wederopstanding van de alfaman. Niet alleen in Amerika, kijk ook naar Duterte in de Filippijnen, Farage in Engeland en andere populisten. En natuurlijk Poetin. Als de wereld in brand staat is er geen tijd meer voor politieke correctheid. En kijk ook eens wat dat ons gebracht heeft!

  Mike

  #164933

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Jonge Hillary-stemmers kunnen nog niet 1 goede prestatie van haar noemen:

  Het was ook een strikvraag, dat dan weer wel.

  Mike

  #164935

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Mike

  #164936

  -B.arr
  Bijdrager

  Dat is een typisch vrouwelijke reactie.

  Bedenk dan ook dat je schreef dat 51% van de kiezers in Amerika uit vrouwen bestaan. Wil een boodschap doordringen tot deze groep die blijkbaar heel typisch reageert, dan is het zaak het dusdanig aan te pakken dat de boodschap ook echt door dringt.
  Je kan een boodschap richten aan een bepaalde groep en daarmee tevreden zijn echter loop je risico op verlies of minder grote winst. Je kan een boodschap ook net even anders inkleden en mogelijk slaat je verlies dan om naar winst.
  De verkiezingen zijn niets anders dan een verkoop en een verkoper moet de zaak (lees i.c.: boodschap) verkopen. Het is aan de verkoper de keuze hoe hij dit doet en hij zal aan zijn winst of verlies af kunnen lezen hoe goed hij kan verkopen.

  Let op, ik stoor me niet aan het woord. Het zal me een biet wezen wat ze roepen maar ik vind het een bepaalde manier van verkopen waarvan ik vermoed dat deze afstevent op verlies. Echter is dat m.i. ook part of the game want de race is al gelopen, de puppets zijn al geïnstrueerd en de uitkomst is allang bepaald.

  #164939

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder

  Het blijkt ook wel degelijk te werken:

  http://www.conspiracydiscovery.info/pc-feminism/more-and-more-trumpocrats-trump-even-swaying-women-voters/

  Zoals ik ook schrijf in deze blogpost:

  When times get tough, women will take to alpha males for protection.

  Sheriff Clarke verwoordt het politieke klimaat in Amerika als volgt:

  http://www.conspiracydiscovery.info/police-state/sheriff-clarke-time-for-pitchforks-and-torches/

  Mike

  #164940

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder
  #164941

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder
  #164946

  fatsnotbad
  Sleutelbeheerder
15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 1,448)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.