The Brave New World: autisme

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid The Brave New World: autisme

Dit onderwerp bevat 79 reacties, heeft 20 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Lievergezond 2 jaren, 8 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 80)
 • Auteur
  Berichten
 • #5258

  Anoniem

  De werkelijke reden van de autisme-pandemie?

  #100371

  edwin
  Bijdrager

  Niburu vind ik nou niet bepaald een serieuze en betrouwbare website 🙂

  #100372

  Webmaster
  Bijdrager

  Dat ben ik met je eens, maar ik ben het desondanks met dit artikel eens!

  Mike

  #100373

  http://www.naturalblaze.com/2013/08/the-england-hypothesis-real-reason.html

  Bron van het artikel dus.

  Dus zo te lezen ben ik autistisch om een reden, om een werkslaaf gemaakt te worden. Echt heel ziek dit.

  Maar toch wel prachtig dat ik door de wetenschap nu weet wat ik kan doen om mijn hersenen in balans te brengen, want dat is heel goed met de hersengolfmeter na te gaan, zo weet ik dat een autistische brein een afwijkende hersengolfpatronen heeft, dus ik doe het al heel goed als ik mijn hersengolven in balans probeer te krijgen, dit is nou een goede wetenschap waar je erg veel aan kan hebben en geen ziekelijke wetenschap die ons in gevaar brengt.

  Gezondheid,

  #100374

  Anoniem

  gezondheid, gebruik je de vetoplosbare vit c al?

  #100375
  edwin wrote:
  Niburu vind ik nou niet bepaald een serieuze en betrouwbare website [:-)]

  Mijn ervaring is dat geen enkele site echt betrouwbare informatie bevat. Zogenaamd betrouwbare sites van grote nieuwsomroepen blijken achteraf vaak ook grote onzin te verkopen. De werkelijke schaal van misleiding en corruptie is ongetwijfeld veel groter dan wij kunnne vermoeden. Niburu is daar niet anders in. Ik haal er voor mezelf uit wat ik interessant vind, dat doe ik eigenlijk met alle websites, ook het Weston Price forum.

  #100376

  Sheila,

  Nee helaas niet, maar dat komt nog wel als ik rijbewijs op mijn zak heb zodat ik met de auto naar Winsum kan rijden voor rauwe melk, want daar is vitamine C in vetoplosbare vorm te vinden.

  Gezondheid,

  #100377

  @gezondheid

  Is het plaatsje Anderen voor jou aan te fietsen? Daar schijnt ook een biologische boederij te zijn waar rauwe melk wordt verkocht. Ik weet geen details, zou het even na moeten vragen als je interesse hebt.

  #100378

  Plaatsje Anderen is ook te ver om met de fiets te doen helaas.

  Gezondheid,

  #100379

  naief
  Bijdrager

  Wie weet Gezondheid heeft de 1e de beste boer bij jou om de hoek ook goede melk of melk die er mee door kan. Er staat op het forum genoeg info hoe je de melk kan testen. Marokkanen ed zijn ook dol op rauwe melk, misschien woont er 1 in je straat en kun je vragen waar hij zijn melk haalt.

  #100380

  Anoniem
  Quote:
  Niburu vind ik nou niet bepaald een serieuze en betrouwbare website

  Ik sluit me aan bij Moondust, dat ik van elke site opsteek wat ik op wil steken. Of het nu waar is of niet, het zet je aan het denken. Dat is tenslotte wat de grote filosofen ook deden: open staan voor nieuwe ideeen en daar op voort borduren.

  Het gaat mij om het verhaal The Brave New World. Ik kende dat boek en de schrijver niet. Maar waar we het hier al eens vaker over gehad hebben zit het heel dicht tegen het transhumanisme, fabianisme en ander compleet gestoord gedachtegoed.

  Wij denken dat Agenda 21 iets van de laatste jaren is, maar vergis je niet, de wortels zitten al heel, heel diep in onze maatschappij.

  #100381

  Anoniem

  gezondheid je kan het ook gewoon in poedervorm krijgen hoor van aov, kan je gewoon bestellen.

  #100382

  Webmaster
  Bijdrager
  Quote:
  Het gaat mij om het verhaal The Brave New World. Ik kende dat boek en de schrijver niet.

  Er zijn 2 boeken die je beslist moet lezen, wil je te weten komen hoe de ideale samenleving van de powers-that-be eruitziet: Brave New World van Aldous Huxley en 1984 van George Orwell.

  Aldous Huxley was de broer van Julian Huxley, een vooraanstaande eugenist. Julian Huxley heeft samen met ex-SS’er Prins Bernhard het Wereld Natuur Fonds opgericht. De eugenetische beweging en de Nazi’s waren dikke maatjes, Hitler was een groot bewonderaar van de eugenticabeweging en dit schrijft hij ook in ‘Mein Kampf’ (is dit de reden waaom we dit boek niet mogen lezen?). Het geslacht Huxley nam het eugenetica-stokje over van de Galtons. Sir Francis Galton was weer bevriend met Charles Darwin en heeft de theorie van Darwin omgezet in een vorm van ‘sociaal darwinisme’ die verdacht veel overeenkomsten vertoont met de ‘ubermenschen’ en ‘untermenschen’ van Hitler! Darwin zelf was ook geen lievertje:

  Quote:
  Op een bepaald moment in de toekomst, dat niet zo ver meer van ons verwijderd is wanneer we dit in eeuwen afmeten, zullen de beschaafde menselijke rassen vrijwel zeker de onbeschaafde rassen over de hele wereld vernietigen en vervangen.

  The Descent of Man [De menselijke afkomst]

  Het boek Brave New World beschrijft een technocratische dictatuur, waarin men in schijnbare ‘vrijheid’ leeft. Baby’s komen kunstmatig in couveuses ter wereld en zijn eigendom van de staat. Er wordt een onderklasse van slaafse arbeiders gecreeerd door deze baby’s selectief zuurstoftekort toe te dienen, waardoor hun intelligentie afneemt. Verder wordt vrijheid van denken ontmoedigd door het vrij beschikbaar maken van een drug, ‘soma’ genaamd. In de Vedische traditie is soma een drank waar men onsterfelijkheid aan toeschrijft. Het woord ‘soma’ verwijst ook naar het menselijk lichaam (denk aan ‘somatische klachten’, lichamelijke klachten). Sex en liefde tussen beide geslachten waren verboden, vandaar dat men zich voortdurend in extase brengt met ‘soma’. De maatschappij is keurig, ordelijk en overzichtelijk ingericht en zolang je je daarin schikte leefde je in ‘vrijheid’. Aldous Huxley schrijft in zijn vcorwoord letterlijk dat het beste is als de mens zelf kiest voor zijn eigen slavernij!

  George Orwell schreef zijn boek in 1948. De titel 1984 is een OMKERING hiervan! Kan allemaal toeval zijn, totdat je beseft dat zowel Orwell als Huxley onderdeel uitmaakten van de Fabian Society, dat als motto de wolf in schaapskleren heeft. In het boek 1948 loopt het slecht af voor de hoofdrolspeler, Winston Smith. Eenmaal ontmaskerd als ‘vrijheidsstrijder’ wordt hij door de fascistische The Party gevangen gezet en geconfronteerd met zijn diepste angsten, in zijn geval ratten. Dit doet men door hongerige ratten in een kooi om zijn hoofd te plaatsen, zodat de ratten eerst met zijn hoofd zouden beginnen. Winston wordt uitgelegd dat de reden hiervoor is dat ze hem niet dood willen hebben, maar mocht hij wel de dood vinden in ‘Room 101’ (numerologie, het meestergetal 11!) dan zou hij sterven met het ‘besef’ dat hij het bij het verkeerde eind had en niet The Party. Men maakt hem feilloos duidelijk (onder dwang natuurlijk) dat men in zijn geest wil kruipen en zijn denkbeelden wil veranderen, hij moet ‘geloven’. Winston Smith kiest eieren voor zijn geld en wordt een trouwe ‘gelover’. Dit is pure mind control op basis van angst! Het boek spreekt over ‘double speak’ (het ene zeggen en het andere bedoelen), ‘double think’ (cognitieve dissonantie, mind control) en ‘thought crimes’ (gedachten over individuele vrijheid en bewustzijn waren verboden bij wet).

  Geen gezellige boeken, dat zul je begrijpen, wel verplicht leesvoer als je je wil verdiepen in het soort samenleving dat men voor ons in petto heeft.

  Mike

  #100383

  Sheila,

  Ok, nou zal het eens even naar kijken dan.

  #100384

  ruud
  Bijdrager
15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 80)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.