Succesvol protocol tegen Lyme!

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Succesvol protocol tegen Lyme!

Dit onderwerp bevat 143 reacties, heeft 30 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  edwin 2 jaren, 10 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 144)
 • Auteur
  Berichten
 • #4736

  Webmaster
  Bijdrager

  Afgelopen maandag deed ik een lezing op ‘t Ecoloar in Wijthmen, bij Zwolle. Ik onmoette daar Adri Blonk, die er vrijwel altijd bij is als ik in de buurt van Zwolle spreek. De vorige keer dat ik met hem sprak, vertelde hij mij dat hij zichzelf succesvol had weten te bevrijden van de borellia-bacterie, die verantwoordelijk is voor de ziekte van Lyme, mede dankzij een tip die ik hem eerder had gegeven over het anaerobe karakter van borrelia, nl. ozontherapie. Afgelopen maandag vroeg ik hem zijn succesverhaal in de openbaarheid te brengen via mijn forum. Vandaag ontving ik het verhaal van Adri via email, met het verzoek dit hier te plaatsen. Bij deze:

  Quote:
  Ziekte van lym in relatie tot o.a. ozontherapie

  Zo’n 20 jaar geleden kreeg ik klachten in de vorm van steeds erger wordende vermoeidheid. Regulier beperkte zich dat tot div. bloedonderzoeken zonder resultaat. Het lopen ging alsmaar slechter en mijn rechterteen hing er slap bij. Polineuropathie (afsterven der zenuwuiteinden), volgens de neuroloog. Voor de oorzaak naar een internist gestuurd. Ook daar weer bloedonderzoeken en een beenmergpunctie zonder resultaat en nog steeds geen diagnose “ziekte van Lyme”. Terwijl de neuroloog en andere artsen beweerden dat zij dat altijd in het bloed kunnen vinden.

  Uiteindelijk is alternatief, d.m.v. een levend bloedanalyse, vastgesteld dat ik Lyme had. Een tijdige ontdekking had al mijn zenuwschade kunnen voorkomen. Helaas is hier regulier nog veel te weinig aandacht voor en houdt men vast aan onjuist gebleken bloedonderzoek. Inmiddels is het (voor zover mij bekend) regulier alleen bij het prikken van zogenaamd “dood” bloed binnen 14 dagen na de besmetting met Lyme mogelijk om dit te ontdekken. De aangerichte zenuwschade was door de chronische Lyme behoorlijk toegenomen. Ik ben uiteindelijk bij een alternatieve praktijk in Almere beland voor behandeling, alwaar ik de Lyme via een levend bloedanalyse zelf heb waargenomen.

  De behandeling bestond uit een wekelijkse bioresonantie met aanvullende medicijnen e.d. Inmiddels had ik gehoord dat voldoende zuurstof in het bloed kon bijdragen aan de genezing. In overleg met mijn behandelaar heb ik toen van de ozontherapie gebruik gemaakt. Daarbij wordt afgenomen bloed vermengd met ozon en daarna weer in het lichaam gebracht. Ik kan natuurlijk niet zeggen in hoeverre dat op zich tot genezing van de Lyme zou hebben geleid, maar ik ben er wel van overtuigd dat het daaraan een bijdrage heeft geleverd. Na 1 jaar was de borrelia, die een gevolg was van de beet van een besmette teek, volledig uit mijn lichaam. Overigens is daarmede de aangerichte zenuwschade nog niet genezen. Bij ontdekking binnen 14 dagen, als het dus nog in “dood” bloed waarneembaar is, schijnt antibiotica, mits langdurig gebruikt, nog wel eens te helpen.

  Tot slot nog even wat info over de ziekte van Lyme. Deze kan, voor zover mij bekend, worden overgebracht door besmette teken, dazen en muggen. De borelia is, ten opzichte van andere parasieten e.d., zeer intelligent. Zo heeft een parasiet zo’n 80% van zijn capaciteit nodig om zich voort te planten en te overleven. De borrelia heeft daarvoor maar 20% nodig. Daarom is de bestrijding ook zo moeilijk, omdat de borrelia allerlei afleidingsmanoeuvres uithaalt. Zo verstopt hij zich o.a. in de lichaamscellen en is daarbij gevrijwaard van bestrijding. Er bestaan nogal wat misverstanden over Lyme. Het is nu zo dat al 4 op de 5 teken besmet schijnen te zijn en dat 40% van de besmettingen wordt opgedaan in de eigen achtertuinen.

  Zo zorgt een besmette teek (die er meer dan 24 uur heeft ingezeten) voor Lyme, zonder dat dit tot een rode kring hoeft te leiden. Van Lyme kan je zo’n 368 verschillende ziektes krijgen. Veelal wordt dan aan de hand van de symptomen regulier een ziekte vastgesteld, terwijl de Lyme doorwoekert in het lichaam en steeds grotere schade aanricht. Bij twijfel is het raadzaam om altijd een levend bloedanalyse te laten doen. Aangeraden wordt ook om altijd bedekkende kleding te dragen als er gevaar voor teken bestaat. Dit is echter onvoldoende, omdat de teek (bijv. in een broekspijp) net zolang omhoog loopt, totdat hij blote huid vindt. Beter is het om aanvullend nog anti-teekspray te gebruiken. Tot slot wil ik op deze gezondheidssite nog even een lans breken voor de energetische geneeswijzen. Ik ben me terdege bewust van het belang van goed eten en een gezonde levensstijl. Maar ik heb zelf de ervaring, zie bij belangstelling mijn website http://www.aider.nl, dat ook onderliggende blokkerende overtuigingen tot veel lichamelijke klachten kunnen leiden.

  Mike

  #94432

  Lampje
  Bijdrager

  Ik kan de energetische geneeswijzen zoals Quantum-Touch en Theta-Healing ook aanraden. Ik ga nu sinds twee maanden af ten toe bij iemand langs die deze behandelingen kan geven. Wat ik met name merk is dat ik nu meer tot rust kom. Een voorbeeld hiervan is dat ik voorheen redelijk onrustig was en wanneer ik de trap op/af liep ik dit meestal gehaast deed. Inmiddels loop ik de trap weer rustig op/af en merk ik als ik halverwege ben op in gedachte ‘he, ik loop rustig’.

  Ik had het gevoel alsof er in mijn buik ergens een hamstertje in een rad liep, alleen deze liep niet maar was altijd aan het rennen. Sinds ik enkele behandeilngen heb gehad loopt het hamstertje weer. Uiteraard is dit figuurlijk bedoeld want ik heb niet echt een hamster in mijn buik 😉 Verder voel ik mij sindsdien ook een stuk vrolijker. Mijn vriendin kan het altijd goed merken als ik daar geweest ben want dan schijn ik extra lief en rustig te zijn. Dit ben ik normaal ook overigens, uiteraard wel op een mannelijke manier 8) Er komt dan ook een gevoel van ‘enorm gelukkig’ te zijn naar boven.

  Kortom, het zou zomaar kunnen zijn dat dit mensen met bijnieruitputting behoorlijk zou kunnen helpen, naast de voeding uiteraard. Verder is het niet zo’n dure behandeling waardoor ik het de moeite van het proberen wel waard vond. Ik betaal per afspraak iets van 35 euro maar bij bovengenoemde link van Mike is het slechts 30 euro zag ik. Voor het alternatieve circuit dus heel betaalbaar 🙂

  #94433

  Anoniem

  4 op de 5? Ik dacht dta het veel minder was.

  Nou de bosjes zitten hier vol met teken,iemand zei me hier dat het van katten is voornamelijk en dat deze niet besmet zijn vaak.

  Mijn jongste dochter is echt een struiner. Wat moet je hier nou mee? Altijd helemaal bedekt de natuur in. Tekenspray? Mijn dochter vebieden de bosjes in te gaan? Ons huis zit ook vaak vol met muggen. Dat is toch geen leven meer om altijd daar rekening mee te moeten houden.

  Wel mooi dat die man na 20 jaar van zijn lyme af is!

  #94434

  ruud
  Bijdrager
  Quote:
  Mijn dochter vebieden de bosjes in te gaan? Ons huis zit ook vaak vol met muggen. Dat is toch geen leven meer om altijd daar rekening mee te moeten houden.

  @ Debsy: precies.

  En in reactie op het stuk aangehaalde tekst door Mike: een teek die er korter dan 24 uur in gezeten heeft die kan nog net zo goed ook tot besmetting geleid hebben.

  #94435

  Anoniem
  Quote:
  Dat is toch geen leven meer om altijd daar rekening mee te moeten houden.

  Een afstervend zenuwstelsel en alle andere symptomen die borellia kan veroorzaken draagt ook niet bepaald bij aan de kwaliteit van leven lijkt me.

  Ook hier geldt weer: beter voorkomen, dan genezen.

  #94436

  ruud
  Bijdrager

  hoi Vrysuyver,

  Quote:
  beter voorkomen, dan genezen

  Ja punt is: dan moet je bijv. ook geen rauwe melk meer drinken of rauw vlees eten en geen seks zonder condoom hebben. Ook geen zoenen meer geven. Het eind is zoek.

  #94437

  I-lady
  Bijdrager

  Zo fijn om te lezen dat ozontherapie zoveel goeds gedaan heeft!

  Soms kun je zo’n besmetting volgens mij ook niet voorkomen..want als je altijd door muggen geprikt wordt zoals ik al m’n hele leven en ook weleens door een daas..dan hoeft het dus nieteens een teek te zijn waardoor je besmet raakt.

  Nu vraag ik mij wel af..of je dmv voldoende zuurstof in je lijf eigenlijk van alle slechte bacterieen en schimmels etc. af kan komen?

  #94438

  ruud
  Bijdrager
  Quote:
  Nu vraag ik mij wel af..of je dmv voldoende zuurstof in je lijf eigenlijk van alle slechte bacterieen en schimmels etc. af kan komen?

  Hoi L-lady: volgens mij is het vooral belangrijk dat ze niet de overhand krijgen: uitroeien is niet nodig. En met een zuurstofrijk milieu voorkom je dat je ziek wordt.

  #94439

  Super interessant! Kan je dit in België ook volgen, ozontherapie?

  #94440

  Anoniem

  Kan je kinderen bv 3x per dag 1 druppel H202 geven van 35%.

  Dat bedoel ik ook liever gezond. Heb begrepen dat je die mini teken niet eens ziet en die kunnen je ook besmetten.

  #94441

  ruud
  Bijdrager

  hoi Debsy,

  Quote:
  Heb begrepen dat je die mini teken niet eens ziet en die kunnen je ook besmetten.

  Dat klopt, dat is ook mijn ervaring.

  Ik ging toen ik al ziek was (van de lyme) eens wandelen op de Veluwe.

  De dag erna zat ik wat te pulken aan mijn been tijdens een telefoongesprek en ineens zag ik dat het niet alleen een klein wondje was, maar dat er een teekje in zat.

  Maar het is zo klein: je ziet het zo over het hoofd.

  En het waren er dus drie tegelijk bij nader inzien.

  Typisch is dan weer dat mijn vriend helemaal geen teek had/zei te hebben: die was ook mee gaan wandelen.

  #94442

  Wat denken jullie van deze site/dokter? Hij past oa ozontherapie toe;

  http://www.drjds.be/ozontherapie.htm

  #94443

  Webmaster
  Bijdrager

  Geweldig, deze doc, wat een vondst! Goede info ook!

  Mike

  #94444

  Heb je het op mijn link Mike? Dus deze dokter zou je aanraden?

  #94445

  Gerard
  Bijdrager

  Zo, weer terug van 3 weken fietsvakantie. 1700 km gefietst in 3 weken tijd en gekampeerd in weilanden e.d. Teken? een aantal. Uit het bos blijven scheelt een boel, maar voorkomen is onmogelijk. Kleding dragen tegen teken vind ik onzinnig, liever zo veel mogelijk blote huid, dan zie je ze veel snellen. Zitten de teken eenmaal in de kleding dan zie je ze niet meer en gaan ze rustig op zoek naar een zacht plekje op je lijf, in het kruis bijvoorbeeld.

  Ik vraag me af of het superintelligente lichaam zelf niet in staat is om de betreffende bacterie onschadelijk te maken, net als alle mogelijke andere bacteriën. Voorwaarde zou dan moeten zijn dat het lichaam daar ook de gelegenheid toe krijgt, wellicht dat ozon net dat beetje kan geven dat het lichaam door onze levenswijzen vaak tekort komt. Vergeet niet dat binnenshuis en in de stad niet bepaald de meest gezonde omgevingen zijn, zuurstof en ozon zijn dat minder aanwezig. We bewegen te weinig, daardoor vindt er onvoldoende circulatie plaats en dus minder gasuitwisseling.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 144)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.