Subluxation Scan -zenuwstelsel

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Subluxation Scan -zenuwstelsel

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  liesje 3 weken, 6 dagen geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #172918

  liesje
  Bijdrager

  Bij de chiropratorpraktijk Munksgaard Heemstede kon ik een scan doen.
  De zenuwen maken alle bewegingen mogelijk, controleren uw ORganen en de circulatie van uw BLoed.
  De score bij mij was 25. Moet zijn 100. dat betekent dus dat er nog maar 1/4 aanwezig is. Ik had dit wel verwacht.
  Ik heb deze test gedaan omdat ik zenuwschade heb die echter nooit is aangetoond/onderzocht, voor zover dat onderzocht kan worden.
  Als ik meer te weten wil komen over deze lage score en de invloed daarvan op mijn gestel dan zie ik alleen maar engelse tekst. helaas.
  Wil iemand eens proberen voor mij om meer te weten te komen?
  Ikzelf weet natuurlijk wat ik voel en ben er zeker van dat er verband is met mijn klachten. Maar als ik dat ergens wil bespreken (huisarts bv) is het prettig als ik het op papier heb. Ik ga in ieder geval a.s. woensdag en vrijdag voor een behandeling van mijn rug en de volgende week weer.
  Zenuwschade in mijn rug door een ruggeprik of bestraling of operatie endeldarm en daardoor geen impuls om te ontlasten. (zie endeldarmschade voor degene die het niet weten)
  Ik zie een verband met mijn te hoge bloeddruk en stres. Ik heb geen enkele reden voor stres. Sinds kort heb ik ook nekklachten en af en toe duizelig, logisch als de doorstroom in de zenuwbanen niet in orde is. Bij voorbaat dank voor de medewerking en tijd die jullie hier in steken.

  #174288

  liesje
  Bijdrager

  Ik ben nu een paar maal behandeld. Belangrijkste klacht is dus de nek. Er is iets met de doorstroom in de nek aan de hand.
  Ik voel me regelmatig duizelig en het voelt alsof het uit de nek komt. Gisterenavond bv in bed lig ik even op mijn rug en dan voel ik het heel erg kloppen daar. Niet prettig.
  Aangezien ik een ruggeprik heb gehad ooit en best wel een grote operatie en het hele darmsysteem van slag is zie ik absoluut een verband. Zoekende op “klachten door ruggeprik” kom ik tegen dat artsen zeggen “dat het niet van de prik kan komen”. Nou, dat verhaal ken ik dus wel.
  Bij een buik-operatie worden de darmen alle kanten op gelegd en zeggen ze dat ze vanzelf weer op hun plaats komen. Zal allemaal best, maar mijn IMpuls is weg.
  Ze kunnen de wervels iets uit elkaar trekken en dat heb ik speciaal voor de onderkant van de rug gevraagd. En natuurlijk voelde ik een dag later na het eten pijn in mijn darmen. Geeft niets, ik weet niet of welke behandeling dan ook positief of negatief gaat uitvallen en die verantwoording is voor mijzelf.
  Ik zie ook een verband met vitB12. Die moet ik snel kopen. daar verwacht ik nog wel wat van. Gevonden: Vit.B12 tekort & Dunne Vezel neuropatie.

  #174289

  liesje
  Bijdrager

  gevonden: neurologische klachten bij koeliaki.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.