Straling

Dit onderwerp bevat 44 reacties, heeft 17 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  fatsnotbad 2 jaren, 2 maanden geleden.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 45)
 • Auteur
  Berichten
 • #121713

  Joey2
  Bijdrager

  Ik kan in de zoekmachine geen topics meer vinden die specifiek gaan over straling. Het onderwerp houdt me wel redelijk bezig omdat ik me de hele dag in ruimtes bevindt waar enige vorm van elektromagnetische straling is.

  Hoe gaan jullie hiermee om? Zijn er effectieve manieren om ruimtes af te schermen tegen straling? Ik zie bijvoorbeeld dat je verf of behang kunt kopen die straling tegen zou gaan. Deze is wel belachelijk duur en ik vroeg me af of er mensen zijn die ervaring hebben met deze producten of bekend zijn met alternatieven.

  Ik heb ook gelezen over orgonite, dat het de ruimte vult met ‘positief geladen energie’. Heeft iemand hier ervaring mee en is dit krachtig genoeg om het geweld van de straling tegen te gaan?

  Zijn er voedingsmiddelen die je ‘wapenen’tegen straling?

  Joey

  #121723

  naief
  Bijdrager

  voedingsmiddelen: verzadigd vet o.a.
  technische middelen: een persoonlijke floww, google straling en avenhorn
  orgonite: ???????

  #121730

  Heksje
  Toeschouwer

  We maken ons vreselijk druk om de straling die van de door de mens geproduceerde technologie af komt. Dit speelt toch weer een hoop machtshebbers in de kaart. Laten we toch niet overal zo bang voor zijn, ons er niet druk om maken. Iemand heeft in de wereld gebracht dat de straling erg is en steeds erger wordt. Je er druk om maken is veel erger, levert stress op, evenals het zoeken naar mogelijk oplossingen.
  Deze ‘oplossingen’ zijn ook nog weer eens gunstig voor de commercie.

  Zo blijven we puppets on a string.

  #121733

  Joey2
  Bijdrager

  Ben ik het niet mee eens. De straling beïnvloed de atmosfeer en heeft wel degelijk invloed op levende organismes. Dit vind ik een zelfde bewering doen als: We maken ons veel te druk om de suiker die door de mens geraffineerd wordt. Het zit toch overal in en je er druk om maken is veel erger.

  Ik ben het er mee eens dat er een grens is, want je continue druk maken om straling levert inderdaad meer stress op en maakt de situatie er niet beter op. Maar je inlezen en de nodige maatregelen nemen die passend zijn en daardoor de ergste straling tegengaan lijkt me een goed idee.

  #121743

  johan30
  Bijdrager

  Ik ben het ook niet eens met ‘Heksje’. Zoals het voor voeding geld, geld het ook zeker voor straling; bewustwording loont!
  Zodra je je verdiept in straling en de gevolgen op de gezondheid/welzijn dan schrik je. Het is niet voor niks dat er in verschillende Europese landen WIFI verboden wordt op het basisonderwijs.
  En niet alleen de mens heeft last van straling, ook de natuur. Ken je dat onderzoek uit Denemarken met planten? https://computertotaal.nl/overige-elektronica/tuinkers-experiment-toont-effect-wifi-straling-aan-50528

  Gelukkig worden meer mensen langzaamaan bewust van het feit dat straling een rol kan spelen in hun klachten.

  #121751

  emiel
  Bijdrager

  laten we de toegenomen zend-stralingen ook vooral niet onderschatten.
  verschillende onderzoeken laten steeds weer zien dat bijv. zaden niet willen/niet goed ontkiemen in de buurt van bijv. sterke wifi-straling.

  zelf krijg ik direct pijnlijke steken in mijn handen als ik een tablet of mobiel aanpak waarop wifi aanstaat.
  midden in een woonwijk is blootstelling aan wifi-straling vrijwel onvermijdelijk.
  wellicht dat vervuiling met (zware) metalen extra gevoelig maakt voor wifi-straling?

  het lijkt mij erg moeilijk zo niet onmogelijk om jezelf effectief tegen wifi-straling te beschermen door middel van stralingwerende materialen.
  dan maak je het jezelf wellicht aardig onmogelijk om je nog een beetje normaal in deze wereld te kunnen bewegen.

  het is volgens mij effectiever om je eigen lichaams-energiesysteem te reinigen, te onderhouden en/of te versterken, door zelf gezonder en sterker te worden.
  goede voeding, voldoende beweging, je eigen lichaams-energiesysteem regelmatig harmoniseren, frisse lucht en persoonlijke verstarde stress en trauma’s afbouwen.

  zelf ervaar ik direct een tot rust komen van mijn lichaamsenergie, na bijvoorbeeld enige tijd achter een beeldscherm gezeten te hebben, door deze JSJ-oefening: http://www.flowsforlife.com/self-help-hold-to-beat-fatigue-and-more/

  misschien dat dit ook bij jou werkt.
  probeer het anders eens uit.

  #121755

  Ufo
  Bijdrager

  @heksje,

  Arme kinderen…
  Maar dit komt dan zeker door de straling van de zon?

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M108&ss=P2514&l=NL

  #121811

  Heksje
  Toeschouwer

  Het vermoeden rijst dat ik verkeerd begrepen wordt. Ik zeg niet dat straling geen probleem is, ik geef alleen aan dat we niet teveel overal bang voor moeten zijn. Bewustwording is goed, echter is angst ongezond.

  Ik lees teveel dat mensen bang zijn voor dingen zoals straling, gif, ongezonde voeding, etc. etc. Die angst wordt gevoed door allerlei media en we weten niet wie of wat de bron van die media is. Probeer wat minder angstig te leven dan word je een stuk gezonder 🙂

  #121817

  Joey2
  Bijdrager

  Ik begreep inderdaad van je bericht dat je het wat overdreven vond. Ontspannen en werken aan het verlagen van stress is inderdaad belangrijk, maar dat staat voor mij in deze kwestie los.

  Ik ben, zoals ik al zei, op zoek naar manieren om mezelf te wapenen tegen straling en daarbij kom ik methodes tegen (o.a. verf, orgonite) tegen. Ik ben benieuwd naar de ervaringen van de mensen op het forum en de methodes die zij gebruiken om de straling te verminderen. Ook ben ik benieuwd of er voedingsmiddelen zijn die het effect van straling kunnen verminderen.

  #121818

  Ufo
  Bijdrager

  Jodium

  #121838

  Sampjes
  Bijdrager

  Wat Emiel zei dat zegt mijn natuurarts ook. Hij zei straling kan je niet voor weglopen dan is er nu eenmaal. Maar je moet er voor zorgen dat jouw lichaam goed functioneert zodat het de straling ‘aankan’. Dan zal je lijf er minder last van hebben.

  Ik heb ook last van straling maar mijn lijf zit vol toxines en zuigt alles wat chemisch is,pesticiden gevoeligheid, straling heel makkelijk in zich op.

  #121848

  johan30
  Bijdrager

  Jeoy, dit zijn mijn ervaringen mbt het verlagen van straling middels producten tot nu toe:

  http://www.naturalcare.nl/i-Doh/ : Deed niet veel bij mij. Wel merkte ik dat ik meer gefocused was, minder onrustig en wat meer geaard!

  Q-Link (http://www.qlinkproducts.com/Scripts/prodView.asp?idProduct=4)
  Werkt goed maar voor mij iets te sterk, wanneer ik het af doe dan komen de klachten dubbel zo sterk terug.

  Overig
  Verder zetten wij de wifi router uit wanneer wij het niet gebruiken. Computer/laptop via kabel aangesloten. DECT telefoons vervangen door kabel telefoon. DECT babyfoon gebruiken we niet meer. Op de slaapkamer geen tv meer en we hebben ons bed verplaatst zodat we niet met onze hoofd bij de stopcontact liggen.

  #121864

  Ufo
  Bijdrager

  We maken ons vreselijk druk om de straling die van de door de mens geproduceerde technologie af komt. Dit speelt toch weer een hoop machtshebbers in de kaart. Laten we toch niet overal zo bang voor zijn, ons er niet druk om maken.

  Weet je wat de machthebbers pas echt in de kaart zal spelen?
  Dat is als we doen wat jij zegt; ons er niet druk om maken…

  Wat doen overheden en bedrijven als blijkt dat de maximale norm voor straling overschreden wordt? Heel simpel. De maximale norm verhogen.

  Maar daar moeten wij ons niet druk om maken, onze kop in het zand steken, of een andere kant uitkijken? Daar los je het probleem ook niet mee op.

  Wat je zegt over angst is waar. Angst is ongezond. Maar…
  Als iemand een steen naar je gooit kun jij je omdraaien en angstig weglopen.
  En dan maar afwachten waar die steen je raakt.
  Je kunt ook naar de steen blijven kijken, zodat je hem misschien kan ontwijken.
  Misschien kun je zelfs samen met je vrienden richting die stenengooier gaan, om hem te overtuigen die steen niet te gooien.

  Machthebbers zijn zeer blij met mensen die zich nergens druk om maken, en alles maar laten gebeuren en toestaan.

  #121886

  Heksje
  Toeschouwer

  Daar heb je ook weer gelijk in Ufo 🙂
  Het is balanceren tussen bewustwording en een scala aan maatregelen nemen. Ik lees veel ongerustheid en zie dat mensen bokkesprongen maken om vredesnaam maar niet bloot te staan aan bepaalde stoffen/straling/etc. Helaas is het zo dat we ermee te dealen hebben. De krachten bundelen en de maatschappij veranderen ben ik zeker voor, maar jezelf gek maken door wanhopig allerlei oplossingen te zoeken die bedrijven rijk maken zie ik niet zo zitten.

  Het gaat me dus niet om het feit dat de problemen benoemd worden, want dat vind ik juist heel goed en heel fijn, maar ik wil mensen ook graag attent erop maken dat ze het probleem niet te groot moeten maken want wij mensen kunnen ook ten onder gaan aan een teveel aan informatie welke weer teveel onrust en angst opwekt.

  Ik wil zeker niet de discussie dood slaan, maar ik ben bang dat mensen te vaak teveel doorslaan omdat er zo verschrikkelijk veel berichten over de onderwerpen zijn.

  #121901

  naief
  Bijdrager

  ik denk dat je meer je kop in het zand steekt dan je zelf beseft Heksje
  Ik heb laatst laten meten op welke gebieden diverse soorten stralingen mij beïnvloeden. Ik schrok toch wel een beetje van de uitslag. Mijn uitslag gaf een normaal beeld, wat meestal aangetroffen werd en dat was een flinke belasting!
  En ik denk niet dat ik opgelicht ben, want ik heb een aantal zeer betrouwbare recensies over het bedrijf.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 45)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.